dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 16
grati.ela spune:
Corina felicitari!!! Si tu si Eseea sunteti doua curajoase. Nevasta lui Cata m-a lasat insa cu gura cascata: doua ceza la interval de 1 an
Revenind, Corina iti doresc sarcina frumoasa si usoara si un bebic sanatos! Iar tu Essy, treci la bb3 ca-i faci frumosi, se poarta si...ai spatiu
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Corina felicitari!!! Si tu si Eseea sunteti doua curajoase. Nevasta lui Cata m-a lasat insa cu gura cascata: doua ceza la interval de 1 an Revenind, Corina iti doresc sarcina frumoasa si usoara si un bebic sanatos! Iar tu Essy, treci la bb3 ca-i faci frumosi, se poarta si...ai spatiu "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
ahaaa, te-am prins!! cand mai veniti pe la noi ca ma tot intreaba bebelina mea de ozi!
daca te aude Xman nu te mai primeste pe la noi! ca cica ii ajung 2, ca asta micu face cat 4.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
grati.ela spune:
sunt in poiana bv cu sotiul...ziceam si eu ca poate prepar un bb3 dar omu, rosu mi-a incurcat planurile...sper sa reusesc insa sa-l intarc pe dudu...Cata m-a dat de zuza la cat l-am alaptat pe bb2.
BraveGirl spune:
Fetele, am si eu o intrebare: dc merg la un consult la Medical City imi face si eco? intreb pt ca la Euroclinic nu avea cu ce sa-mi faca eco ...tin minte ca o data, pt ca aveam probleme, a cerut un ecograf si mi-a facut eco la un aparat din 1900 toamna
Si dc imi face, trebuie sa precizez ca vreau eco cd imi fac programare?
(sunt gravida, iertati numarul intrebarilor )
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 3+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Eseea spune:
Grati vrei bb 3???
esti numai cu sotiorul?
Brave, eu in sarcina cu bb mic m-am dus prima data la Medical, mi-a facut eco de am vazut inimioara ( deci stai sa ai 6 sapt- adica sa te programezi pt atunci), si din cate imi aduc aminte am precizat asta cand m-am programat, ca e pt eco sarcina incipienta.
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
grati.ela spune:
Essea, parc-as vrea...doar asa reusesc sa-l conving sa ne mutam la 4 camere...Cata mi-a zis ca nu tine mortis la o a treia ceza dar nu ma lasa la nevoie...
ionela.n spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Ionela, despre ce cabinet vorbesti? Nu te-ai programat la latcineva pt eco morfofetala? Eu am avut programare la dr. Steriu de la Medlife, la recomandarea dr. Haiduc. Tot acolo mi-au luat si sange. Legat de carti, nu prea stiu de sfat sa-ti dau. Mie mi-au placut "La ce sa te astepti cd esti insarcinata", si aia scoasa de Larousse. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 3+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Am fost la Medical City, unde mi-a facut si eco pt 6 sapt si 4 zile si mi-a zis sa revin peste 5 sapt sa facem eco screeing (parca) si bitest. Nu mi-a zis sa merg la altcineva? Stie cineva cam cat ma costa astea?
Mie Dr. Haiduc mi-a zis ca merg la el la o sapt dupa ce imi iese pozitiv primul test. Cand am fost la el mi-a facut eco si am vazut mica bobita de om pt prima data. Sunt la primul bebe
Mersi frumos pt recomandarea de carte
Eseea spune:
citat din mesajul lui grati.ela Essea, parc-as vrea...doar asa reusesc sa-l conving sa ne mutam la 4 camere...Cata mi-a zis ca nu tine mortis la o a treia ceza dar nu ma lasa la nevoie... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
te felicit pt curaj! tb sa vb mai mult, suna-ma cand ajungi in B.
Ionela, sarcina usoara.
Noi, 2 minuni:
selenytta spune:
Buna seara!!!
Mai avem si noi putin de tot pana la marele moment ! Pe 3 avem programare la dl doctor ( care btw..stie ca are fan club pe net..:P ) ca sa stabilim data exacta! Nasterea va fii la Filantropia, si am si eu neaparat maaare nevoie de tarifele practicate, pentru ca n-am nici cea mai mica idee cat se da, pana acum n-am fost decat la medical city toata sarcina.
Am PM activat, sau pe acelasi id sunt pe messager!!!
Mami & Baby Karina multumesc anticipat!
d_laurica spune:
buna,mamici si burtici.sunt o viitoare mamica trebuie sa nasc la sfarsitul lui aprilie,inceputul lui mai.sunt pacienta dr-lui haiduc,la filantropia.dr este de nota 100+,vreau si eu sa stiu (daca ma poate ajuta cineva pls)tarifele pt nastere.nu vreau sa ma trezesc ca nu am destui bani la mine.astept un mes de la cineva pls.multumesc