dr Catalin Haiduc (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenytta

care btw..stie ca are fan club pe net..:P

Haha! Normal ca stie. Cred ca toti doctorii care stiu sa foloseasca netul (care nu sunt dinozauri) au si destula imaginatie sa dea o cautare pe goagal cu numele lor . Ciudat trebuie sa fi fost pentru un anume dr f renumit care are un mega-fan-club aici pe forum cand a avut niste probleme de malpraxis si putea citi aici toate parerile cu ou si otzet la adresa lui...

felicitari pentru planurile de bebe3 eu cunosc cateva familii cu 3-4 copii si lasand la o parte oboseala totala rezultata in urma intretinerii lor, este foarte frumos. cred ca numai la noi in tzara ramane asa usor infipta ideea asta comunista ca nu e bine sa ai mai mult de 1, maxim maximorum 2 copii. In tzari mai dezvoltate e chiar urat sa ai doar 1 sau 2. cel putin asa am vazut eu.

si eu tot astept de luni bune sa intru aci la domn-doctor in club, dar nu vrea deloc sa apara a doua sarcina. prea mult alaptat dauneaza grav la bebe2.

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput

Mai am si eu o intrebare pentru cele care inca il alaptau pe primul cand au ramas cu al doilea. Se mai intaresc sanii ca la prima sarcina ?... Mi se pare usor neverosibil pentru la mine s-au modificat foarte mult de atunci, dar voi stiti mai bine care ati trecut deja prin asta.

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu nu simt nimic de miercuri am intarcat zanica, si nici macar tensionati nu sunt, desi sunt plini de lapte . Singura modificare a fost ca ma durea mamelonul cd sugea. Parca eram la inceputul alaptarii, cd imi facea ragade.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

exact, si pe mine ma durea, acum imi aduc aminte ca prin luna a patra ma durea rau :( cand sugea.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

bravegirl, dar de ce ai intzarcat zanica ?... la varsta ei inca ii face foarte bine laptele de mamica... ai probleme care te fac sa crezi ca ar putea influentza negativ noua sarcina ? (si prin probleme ma refer la contractii/sangerare)

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput

La sarcina cu zanica am avut amenintare de avort de la 20 saptamani...contractii pana in ziua in care am nascut. Am 45 de kg la 1,67m si nu ma simt in stare sa alaptez si sa si duc o sarcina. Ma doare sufletul, dar ma gandesc si la bebe din burtica, mai ales ca nu ma lasa durerile, desi cred ca e prea devreme pt contractii. Am avut si cateva pete care ma ingrijoreaza.
Am zis sa o intarc acum, cd inca nu isi da seama, decat sa astept sa vine greturile,( asta daca vin, ca data trecuta au venit in sapt 6 si au fost groaznice, ajunsesem la 42kg) sau sa cresca burtica. Si cu durere, spun ca nu mai e deloc o placere alaptatul. Sunt pro alaptat, dar ma doare f tare. Am santuri efectiv in mamelon. Nu stiu de ce, dar cred ca din cauza hormonilor de sarcina. Lapte mai am. Ma simt oribil, parca aleg pe bebe2 in detrimentul zanicii

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Corina, tu nu iei nimic pt durerile astea de burta?? Si despre ce sangerari vorbesti??

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Inteleg... imi pare rau ca simti ca faci ceva in detrimentul fetitei. Dar poate ceea ce simti e si mai mult dublat de o oarecare depresie care inteleg ca apare oricum cand intarci copilul. Nu stiu cum e, sunt singura la parinti, dar imi pot imagina ca atunci cand sunt doi (si in cazul tau deja sunt) mereu sunt decizii care il favorizeaza in ceva pe unul si il dezavantajeaza pe celalat, intr-o masura sau alta. Faptul ca ai 45 de kg nu ar conta. Stiu mai multe mamici la greutatea ta care au alaptat cu succes pe parcursul sarcinii. Faptul ca eu am acum 80 de kg nu e cu siguranta nici un fel de avantaj la alaptat... Dar amenintarea de avort este un risc pe care nu trebuie sa ti-l iei, desigur. Sper sa treci usor si cu bine peste primul trimestru. Stii ca se zice ca nu seamana doua sarcini, poate ai noroc sa nu fie asa rau la greturi. Eu una imi doresc greturi ca din cate am putut observa ele sunt o garantie ca sarcina merge bine. Cand nu am avut greturi am ajuns la chiureta. Cum zice si Essea, petele si durerile ar fi bine sa fie investigate din pripa. Poate trebuie sa iei ceva tratament ?

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput

De dureri nu iau nimic, ca nu sunt asa mari...mai mult deranjante. Am scrugeri incolore, dar am avut si 2 pete maronii. Astept cu nerabdare eco de saptamana viitoare. Parca n-as vrea sa incep deja cu medicamentele...am luat saptamana trecuta no-spa. ca erau mai intense durerile.
Alinushca, iti dai seama ca am alaptat 1 an si 3 luni avand 45 de kg, dar acum simt ca nu am resursele necesare. Adica as putea sa o mai duc 1-2 luni, dar asta ar insemna sa ma simt tot timpul slabita. Analizele le am ok, dar e oboseala acumulata.
Eu sunt din fire o optimista, si sunt convinsa ca totul o sa fie bine. Arianna o sa aiba o suriora ...
Ca sa o intarc, am dus-o la mama, ca altfel nu reuseam. Ea e bine mersi, super fericita ca are 3 pisici de smotocit, nu plange dupa mine, in schimb eu ma sting de dorul ei. De aici si sentimentul ca aleg bebe2.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Corina, sincer te sfatuiesc sa nu stai asa!! Eu am 3 sarcini pierdute, stiu ce vorbesc din pacate. Nu e vorba de cat de tare te doare, stiu ca suporti orice numai sa fie bb bine, e vorba ca aceste dureri sunt, de fapt, tot un fel de contractii. Sfatul meu este sa iei nospa, scobutil ( sunt si supozitoare), stat linistita in pat ( mai ales ca zici ca fetita iti e la bunici) iar pt pete pune neaparat utrogestan ( 4/zi), poate fi o lipsa de progesteron. Suna dr, eu nu vreau sa o fac pe medicul, dar la ambele sarcini am urmat "tratamentul" asta si a fost bine. Si cred ca 99% dintre dr ginecologi dau acest tratament in sarcini incipiente.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput