Abdomen extra-plat (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Mai, eu sint regina disimularii...nu am energie niciodata pt nimic dar trag de mine ca nu am incotro (si ma prefac ca-mi place). Odata inceputa treaba, de cele mai multe ori o duc pina la capat. Si cind am terminat (sportul) am energie pentru toata ziua!!

Ieri am facut asa: 45 min de plyometrics si 15 minute Ab Ripper. Am constatat ca trebuie sa introduc mai mult cardio si exercitii pt zona mijlocului ca nu-mi place talia mea deloc. Da' deloc! Am facut niste poze in fuga dar n-am timp sa le postez...imi plac bratele si spatele (se vad muschiuletii frumos dar talia parca tot cilindrel a ramas (deh, cozonacul! placintica...) Lasa ca le tai eu si pe astea de tot!

Conchita, dansul e bun pt trup si suflet deopotriva! Lasa ca te faci tu bine...

Luminita, cind te aud cu metabolismul supersonic, imi amintesc de mine pe la 27 de ani. Sper ca al tau sa nu se leneveasca si sa te tina asa cit mai mult!

Carolina cred ca s-a bagat la cutie cu programelul ei si vrea sa ne dea pe spate cu rezultatele cind s-o intoarce. Sper sa nu fie peste 6 saptamini!

Ma apuc de cardio! Sa scot si coarda de sarit la interval...
Am nenorocit covorul din sufragerie cu pantofii sport mereu pe el (are niste dungi negre care nu mai ies) dar nu-mi pasa...si asa imi trebuia altul. Momentan l-am infasurat si i-am facut vint in balcon. Am un spatiu de alegat acum...super!

E soare si senin azi. Chiar am energie!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

vai ce vreme groaznica..ploua ca naiba si ma trage la somn vremea asta

asta cu dansul o practic si eu destul de des..daca o sa am fata o sa o dau la dans(sper sa ii placa)..dar e mai mult pana acolo

allure vad ca ma apropii cu pasi repezi de 30 de ani si metabolismul meu inca tine cu mine...si sper sa mai tina, mai ales ca nu am in plan un copil prea curand..cel putin 3 ani pot sa imi mai fac de cap, dupa aia vad eu cum o sa mearga treburile

acum imi fac o cioco fierbinte si ma pun sa mai vad un film..v-am

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

allure vad ca ma apropii cu pasi repezi de 30 de ani si metabolismul meu inca tine cu mine...si sper sa mai tina, mai ales ca nu am in plan un copil prea curand..cel putin 3 ani pot sa imi mai fac de cap, dupa aia vad eu cum o sa mearga treburile

metabolismul meu a mers ceas pina la 30 fix
dup-aia am sesizat ca incep sa ma umflu si credeam ca e temporar ...peste 2 ani aveam 10 kile in plus si aratam cu 10 ani mai batrina. nu mi-am dat seama decit cind m-am vazut in niste poze... atunci am hotarit sa renunt la mincat dupa ora 7, daily donut and coffee, si am inceput pilates 6 zile/ sapt.
in 6 luni mi-am revenit.
de atunci m-am desteptat si am inceput sa fiu constiincioasa cu regimul de viata. dar am observat cum las un pic garda jos, cum se vede...citeva luni fara exercitii si ma rotunjesc.

asta e cazul meu, nu e obligatoriu sa fie si al altora. doar ziceam asa, ca imi aduci aminte de vremurile mele bune si oftez dupa ele.

am terminat programul de cardio, scurt si intens - 45 min.
am mincat un castronel mic de quinoa fiert cu o lingurita de miere

ma asteapta un binemeritat long weekend...nu mai am rabdare!!!

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si eu am patit-o cu metabolismul tot in jur de 30. Pana atunci nu aveam probleme daca luam cateva kg le pierdeam usor. Chiar si dupa primul copil am fost ok, tin minte ca am bagat cateva sedinte de impachetari si aratam super. Dupa a doua sarcina s-a dus totul naibii, nu am mai reusit sa dau un kg usor jos. Am intrat si in spirala asta neglijenta cu anul si kg si anul trecut m-am trezit la un moment dat ca 10 ani 10kg. Asa ca am pus repede mana pe dieta, pe dieta si iar dieta, pe sport si am dat jos pana pe la 56. De la 56 la 53 cate mi-as dori si cate aveam candva nu reusesc si pace sa scap, le mai dau jos pana la 54 , le mai iau la 58, dar evident ca nu mai am metabolimul de la 30 . Si am 36, nu a trecut chiar asa o vesnicie zic eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sora prietenului meu este la fel.
Are vreo 1,74 sa zicem , si pana pe la vreo 32 de ani avea tot 52 de kg , nici urma de celulita, arata ca Halle berry si la fata si la corp. Mi-era si rusine sa ies cu ea pe strada Plus ca e mai inchisa la culoare si are ochii de un verde smarald.
Stiti cat manca? Ma speriam. La gratare era la ea in farfurie un munte intreg de oase, manca si gratar de porc , si frigarui vreo 2-3 , si vreo 8 aripioare , si piure si salata si paine si de toate. Si dupa o ora manca iar.
Mi-a povestit prietenul meu de-a dreptul ingretosat (ca el nu-si permite , de-aia ) cum -a dus sa bea apa noaptea pe la vreo 12-1 si sora-sa avea o tava cu 4 felii mari de paine cu untura
Nu facea sport , nu facea maaje , nimic nimic. dar ddupa 32-33 de ani tot ce manca se punea. Nu-i grasa , ca acum a avut o problema si mananca sanatos , dar a pus vreo 8 kg minimum (bine , arata ok de tot , are fund de-ala petisant si sani mari).

Si eu dupa ce mananc sanatos mai dau in plictiseala si mananc tampenii dar vad ac nu m-am ingrasat deloc. dar stiu ca nu-i sanatos si se vede pe piele tot ce e porcarie si e ingerata de mine.
Imi amintesc pe vremea exceseor cu cartofii pai zilnic(si azi am mancat , dar dupa o abstinenta lunga) , cand nu beam apa deloc ci doar Cola aveam o piele de crocodil , groaznica.
Acum mananc si prostii , a facut bunica-mea spre exemplu prajitura cu foi de mie e dar nu a pus zahar deloc , doar miere. am mancat-o , ca doar nu era sa o arunce
Dar sunt constienta de ce nu face bine si ce e permis.
ma mai prostesc pana la 27 de ani .

P.S: DEus , i-am zis prietenului meu de tine si i te-am aratat(te-a injurat printre dinti ca arati atat de bine si asta doar pt. ca el s-a ingrasat acum ) si i-am spus de sucurile tale sanatoase. Culmea, a zis ca atunci cand ne mutam impreuna de-astea vom bea si noi . Multumesc Deus!!

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Xio- multumeste-i de injuratura

Marina si eu la fel cu metabolismul si cu tinta mea de 56 kg la care numai ajung in veci! Merg pana la 58, vine SPM si ajung din nou la 61-62, tot asa ....

Azi am maincat cartofi pai o tona! singura i-am facut, nu m-a pus nimeni si nu-mi pare rau
Am avut o zi ciudata si am avut pofte de sarat.

Allure - tu ai inca un avantaj - nu ai copil care sa te solicite sa-i faci tot felul de papici si pofte care de cele mai multe ori te prind in mreje:-)

Lumi- acuma esti la casa ta, olteanu s-a stabilizat, banui ca va paste cat de curand un bebe. Sa ai grija ca te obisnuiesti sa mananci orice si oricand si in sarcina o sa explodezi la propriu si la figuratsi dupa o sa-ti fie foarte greu sa slabesti.
Eu pana la sarcina am avut multa grija de kg mele. In sarcina mi-am permis, mi-am spus eu ca nu o sa fie greu, sa mananc orice si oricat...rezultat 30 si ceva de kg.

Conchita - ce planuri ai pe wekeend? ceva care include si sarituri din capita

Devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

am draci gramada..toate ca toate, dar cand e vb de gatit ma enervez instantaneu..mi se pare asa o pierdere de timp..si nici macar nu am mancat cine stie ce..doar cartofi cu branza si rosii...dar puii mei, olteanul a vrut carnati(bleahhhhhhhh) de porc si la naiba ca am imputit toata casa si a sarit o gramada de ulei peste tot si da-i si curata si spala cratita si asa mai departe..2 ore pierdute inutil si jum de l de ulei de masline consumat ptr o porcarie de carnati penali..cum o putea sa manance asa ceva nu stiu, ca eu mi-as da si sufletul din mine..nici macar mirosul lor nu-l suport d'apoi sa mai si mananc asa ceva...vai ce nervi am

Deus mami, bate in lemn te rog, ca de copil nu am nici timp, nici psihic..sa stea sa astepte inca vreo 3-4 ani ca nu am nevoie de alt stres,imi ajunge un oltean ptr. moment:))))..imi plac f mult copiii, sunt f dragalasi,imi place sa ma joc cu ei(pana incep sa planga si sa faca crize) dar sa fie la altii..ptr mine nu merci, mi-e bine asa cum sunt..vorba aia..cine are sa ii creasca, cine nu, sa nu-si doreasca

si de draci, ma pun sa ma uit la o comedie

seara faina..pupici

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata si wekeend placut!

Lumi- asa sa fie cum iti doresti tu! toate la timpul lor, daca le vine timpul, daca nu, nu

Ai este sambata, la Cluj este o vreme GRI, nu ploua, dar nu este nici soare. Soarele pe mine ma incarca cu energie, cred ca sunt o baterie si vremea asta Gri ma tine in repaos.

Am planuri alimentare asa:
cereale la micul dejun
la pranz supa cu legume si friptura cu salata
la cina un suc mare de legume si fructe
apa multa

Sport - de luni

Ma gandesc sa fac la Cluj un cimitir pentru animale. Ma voi asocia cu fratele meu(el cu banii, eu cu munca) si am sa fac un loc dragut pentru aceste sufletele. Va dati seama ca in Romania mai exista doar un astfel de loc?
Ma gandesc sa-l numesc in acte si oficial In Memoriam si pe poarta si pe toate actele oficiale sa fie Oscar's heaven in cinstea iubitului meu catel care a murit acuma 2 ani la onorabila varsta de 17 ani.
Ce ziceti? buna idee? O sa caut teren, o sa fie ca o gradina cu iarba, aleei albe si curate, placi comemorative mici si elegante...este nevoie de asa ceva si mie mi-ar place sa o fac pentru atatea animalute care in Romania sunt considerate deseuri si pentru atatia iubitori de animale care nu au cum sa se desparta civilizat de prietenii lor.

Va

Devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

ciao fetelor..sunt varza..m-a rupt Billy ieri, am o febra musculara de imi vine sa plang,ma misc ca un robotel prin casa..si parca totusi as face si azi o tura de tae bo..pana diseara zic eu ca imi mai trece

Deus, ideea ta este extraordinara..acum ceva timp am vazut la mtv o emisiune, unde un cuplu isi inmormanta catelul, cu preot si tot tacamul.mie mi-a placut mult ideea..i-am povestit olteanului emisiunea si a zis ca aia-s nebuni si nu au ce face

uite de aia la noi exista un singur cimitir de animale, pentru ca marea majoritate a romanilor gandesc asa..de aia la noi cainii vagabonzi is omorati in loc sa fie dusi la un adapost..e mult mai simplu si economic, tipic romanesc
imi pare rau ca nu stau in cluj, sau tu in timisoara, ca m-as implica cu cea mai mare placere in proiectul tau
i-am zis si olteanului de ideea ta si ca atunci cand mi-o muri porcina merg sa il ingrop la cluj..bineinteles ca a zis ca-s nebuna..nu prea intelege el dragostea asta pentru animale,daca ar fi dupa el nu as avea niciun sufletel mic in casa
aaaaaaaa..si socrii ma bat la cap mereu..ca mai tin mult porcul asta, nu fac si eu un copil ca toti oamenii?? si le-am zis ca iote nuuuuu..si daca as face copil, porcul ar ramane fara discutii, ca nu-s de aia incuiata sa ma lepad de animale ca vai doamne asa trebuie..nu au mai zis nimic:))))
si eu am o idee in plan..inca nu dispun de banii necesari, dar cand ii voi avea o pun in practica..vreau sa fac o pensiune ptr animalute, cand pleaca oamenii in concedii sa aiba un loc sigur unde sa ii lase..eu nu prea pot sa plec in concediu din cauza porcovanului, ca nu am la cine sa il las,ingrijirea lui fiind putin mai complicata ca la alte animale si deh, ori tre' sa il iau dupa mine, ori stau cu el acasa
de aici si ideea mea..sunt sigura ca multi sunt in situatia mea

si ca sa revin in prezent..azi am in plan sa merg la shopping(tre' sa mai cumparam una alta), vreau sa fac si sport(sper sa pot),iar de mancat nu stiu..momentan inca mi-e rau de la mirosul ala penal de aseara de la super carnatii aia de porc..in bucataria mea, asa ceva nu mai serveste..daca are chef de penalitati de astea sa manance unde o sti..hai ca iar m-am enervat
ma duc sa ma ocup de copilul meu, sa ii dau vitaminele, papica,curatenie
v-am pupat fetelor..o zi faina si fara gatit sa aveti

Me, me, me

Mergi la inceput

Deus, si eu sint la fel: daca soare pe cer nu e, nimic nu e. Zici ca sint construita in laborator cu celula fotosensibila, nu prin metoda naturala

Azi sint singurica acasa, ce bine! Nu ma sacaie nimeni...
Nu fac sport, am hotarit sa dau corpului o pauza de efort. Doar citeva pozitii de yoga, ca n-am mai stat de mult in cap si parca mi-e dor
Mi-am facut 2 litri de suc din: mere verzi, o portocala, fennel si radacina de ginger. Azi nu maninc nimic, numai beau ceaiuri, suc si apa multa, posibil niste zeama de legume fierte. Cu alte cuvinte: detox day!

Cind am facut ordine prin casa mi-am gasit chitanta de la banda elastica pe care am rupt-o luna trecuta dar din fericire am pastrat-o, asa ca ieri am returnat-o. Yes!! Mi-am luat cei $30 inapoi
Ramine sa ma hotarasc ce cumpar in loc: alta banda sau "chin-up bar".

Ziceam ca am facut un rind nou de poze, calitatea lasa de dorit ca de obicei dar o idee tot va puteti face. Imi pare rau ca n-am tras poze ca lumea de "before"...am pus 2 poze la inceput care mi s-au parut mie relevante cu "grasimea" si shape-ul de rigoare
Prima poza, cel putin, e penala...Mor de ris cind vad ce umeri si brate aveam (ma rog, si pozitia e nefericita...)

Deci cam asta e evolutia mea pina in prezent:
http://www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/

Am pus la sfirsit si 2 poze cu freza mea care ii inebuneste pe toti

p.s. - reusita mea de pina acum o creditez in mare parte acestui grup

Mergi la inceput