Gravidutze si mamici de Cluj -136-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Co, nicio veste de la gradi, decat cele de la tine!Azi a fost prima zi in care am sunat educatoarea, ca plecasem de acolo tare abatuta, a fost draguta, m-a linistit si mi-a spus ca azi oricum ea va ramane si dupa pranz, asa ca o va urmari pe Saruca cu somnul. Cu siguranta ne vedem la gradi, la sedinta! Eu tot cu ochii pe telefon ca pe butelie!Si tu vei fi cu Cari?

Ada, imi pare rau ci si Sara e bolnavioara!

Ce miscareata e bebelina asta mica a mea, parca Sara era mai linistita!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

am reusit sa pun si eu poze de la intalnire aici:

http://picasaweb.google.com/adabutus/Sara#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Ieri nu am intrat pt ca am fost tare ocupata cu...recuperarea pozelor si filmelor facute de cand s-a nascut Julia.Ni s-a stricat hdd-ul acum o saptamana, iar cei de la service au recuperat doar poze si nici alea nu cred ca-s toate.Pozele le-am fi recuperat noi si din alte surse, dar filmele nu aveam de unde.Asa ca ieri am inceput sa fac eu operatiunea de recuperare a datelor.Se pare ca voi reusi sa le recuperez.Nu stiu exact daca 100%, dar majoritatea.Va mai dura ceva vreme pana le voi sorta pe luni, dar nu vom pierde amintirile cu Julia la baita, in 4 labe, primii pasi, etc.
Scuzati detaliile, dar eram disperata ca am pierdut filmele cu Julia, nervoasa pe incompetenta unora care cer bani sa recupereze date si nu-s in stare sa recupereze ce trebuie.
Morala: de-acum vom face backup-uri mult mai des

Cu scuzele de rigoare ca nu am scris ieri La multi ani Raluca! Multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi

gabriela imi pare rau ca Sara nu se mai simte bine la gradi, dar cred ca se va obisnui cu gandul incetul cu incetul (incerc sa-mi fac si eu curaj pt la anul cand o vom duce pe Julia la gradinita).La 2 ani copiii inca is mici pt a sta departe de parinti o zi intreaga, dar ce sa facem? Bine macar ca avem concediu 2 ani, ca in alte tari e mult mai putin.

antoni te-am adaugat ca si friens pe hi5 ca sa vad si eu pozele

Nu mai pot scrie pt ca mi s-a trezit fata.

Multa sanatate tuturor.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ani, Lili va multumesc!
Of, tare greu cu gradi asta pana se invata micutii
Eu numa de la 3 ani o s-o dau, un an o sa stea cu bunicii, amandoua partile is in pensie asa ca am cu cine o lasa cat o sa fiu la servici.
Ada multa sanatate Sarei

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI zici ca pitica din burtica e mai jucausa decat Sara????oauuu
CO tare greu mi si mie sa i aleg tinuta mamarutzei
RALU ce norocoasa esti cu bunicii
LILY bafta in recuperarea pozelor ,chiar ca ar trebui sa ma apuc sa mai salvez si eu din ele ,as innebuni sa le pierd ,noroc ca mi scot multe poze ,dar vorba ta filmuletele ??
ADA sanatate multa puiului si ma bucur mult ca ti place noul look ,cand ai timp fa ti o poza sa te vad si eu
cum e noul dvd?
IOANA 13 nu se vede nimic :(

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si noi mai facem cate un backup din cand in cand, ca odata am facut eu o traznaie si am pierdut o parte din poze, noroc ca inca n-o aveam pe Diana am recuperat mare parte din ele, dar oricum cateva s-au pierdut. Vorba bunicilor, ce-i pe hartie, acolo ramane
Am primit cadou de la soacra cartea de bucate Jamie Oliver sper ca mi-a dat-o sa experimentez mancaruri noi, nu mi-a luat-o numa asa si eu sa citesc " printre randuri " ca nu gatesc bine
Pana una, alta, is singura acasa, Diana-i pe afara cu buni, as manca niste nuci si nu-mi gasesc clestele de spart
Nucile tot soacra mi le-a adus, mi-a spus ca m-a vazut azi-dimineata din troleu cand ma plimbam cu Diana si ma uitam dupa nuci ii drept c-am trecut pe langa unul si ma uitam daca nu sunt pe jos asa ca s-a gandit sa-mi cumpere nuci proaspete

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kitzy, ce soacra meseriasa ai!
Alex, ce sa se vada? bb? inca nu e vremea. Noi simbata nu putem ajunge, imi pare tareee rau.

Azi a fost bine la cresa, a dormit, a mincat ( nu a mai fost atit de flamind ca ieri), mi-a aratat cum adoarme el la cresa, iar acum seara numa un pic de lapte a vrut, a incercat sa adoarma fara laptic, dar pina la urma si-a luat si laptele.

Ce faina e curtea aia si mare(de la restaurantul la care ati fost). Ati apucat sa mincati ceva? Cum e?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Hm..Ada, se pare ca si voi urmati acelasi traseu cu raceala..sa o tratezi pana la capat, dar dc nu a fost astazi la gradi, eu zic ca dc nu face febra mai mare, pana luni va fi ok. Cel tarziu marti.
Pana la urma am inteles ca va ramane cate o educ de la fiecare grupa, de la noi Andi iar de dincolo Cami, asa cum era in vara. Sapt viit vor face activitati impreuna, iar sala va ramane cea in care sunt acum. De la noi e posibil sa plece 2 copilasi (Mara si Marc) iar de dincolo vin 5, deci in total 10. Na, nu stiu dc chiar asa va fi, iti zic ce stiu eu la ora asta.
Alex, santatae multa si la puiuta ta. asta noapte l-am ascultat si eu pe S cum respira, sa vad dc suiera, horcaie, dar nu..deci nu e bronsita, bronsiolita.
azi s-a simtit mult mai bine decat ieri. sa vedem noaptea asta cum va decurge.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Nico, multumim pentru !

Multa sanatate bolnaviorilor si o zi frumoasa tuturor!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput