Gravidutze si mamici de Cluj -136-
Raspunsuri - Pagina 15
Victo spune:
neata. adriana, cum a fost la interviu? sau azi e?
eu il pregatesc pe Stefan pt noutatile de la gradi, el oricum stia ca merge la Andreea si la Cami, ii tot spuneam ca,virgula, Cami are grija de copiii mai mari..l-am intrebat daca vrea sa mearga si el la Cami, la copiii mari, si a zis ca da :).
i-am facut poveste cum ca dupa atatea zile cd el sta acasa probabil vor mai veni si alti copii, ca pana acum au fost in concediu cu parintii lor, la mare, la bunici :) si acum vin si ei la gradi :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Lilly79 spune:
Neatza.
Pt ca maine voi fi plecata si nu voi putea intra pe forum, urez de acum
La multi ani! Daria 

La multi ani! Tiadris 

Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii.Distractie placuta.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
mami_alexia spune:
Paula, au fost interviurile insa sunt total
Asigurari nu ma pot apuca sa fac ca...nu-i cazul (nu-i un job stabil, nu cunosc atatia oameni pe care sa-i pot bate la cap (adica aborda
)) iar celalalt job era ceva mai pentru studenti si nici vorba de stabilitate sau castiguri decente. Deci, pana in momentul de fata, n-a contat deloc ca am terminat facultatea si ca mai am cateva calificari pe langa. Asta e...mai caut...astept...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
eladea2005 spune:
Buna dimi!![]()
desi e trecut de ora diminetii...sanatate copilasilor, vad ca inca mai sunt bolnaviori...noi ne-am recuperat...sper sa nu ne revina prea curand...![]()
succes celor care testeaza din nou programul gradinita...![]()
sper sa tina vremea asta buna, desi astia au anuntat si ceva ploi...
weekend frumos tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
soanso spune:
salutare,
alex,bex, ce bine de voi ca inca mai puteti alege tinutele fetelor,a mea se imbraca numai cu ce vrea ia, daca ii dau ceva ce nu-i place plange si se roaga sa o dezbrac, ma santajaza emotional si tb. sa fac asa cum vrea ia.oricum la noi sunt la "moda" fistele si rochitele...raar accepta pantaloni.
mami_alexia,nu fii dezamagita ai sa vezi ca exista un job potrivit pt tine si pregatirea ta numai sa ai rabdare sa-l gasesti
victo,naspa faza cu schimbarea ,la noi era o discutie la sedinta ca schimbasera o ingrijitoare si erau mamici nemultumite de asta deoarece au "investit" in ia.cica asa e politiga gradinitei sa faca rocade 

puisor,ms de sfat, merg luni sa o programez si la plombat si la sigilat( merg la maxilo-faciale-pe motilor- ca apartine de noi si poate ies mai ieftin
), deocamdata sunt multumita ca a decurs neasteptat de bine prima noastra vizita la stomatolog.
Sorana e nerabdatoare sa mearga la petrecerea scumpei Tiadris![]()
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi, la pranz!
N-am apucat sa mai citesc din urma, ca am avut noapte si zi de cosmar. A inceput Sara de aseara cu febra, azi nu mai stiam cum sa o tin in frau, ultim aoara era 39,2 si ardea si era rosie ca focul. Acum doarme dupa un sfert de fiola de algocalmin, noroc ca mi-am amintit sfaturile celor de la UPU. Asteptam sa vina dr sa o vada. Ieri era infundata doar. Azi muci la greu si febra mare!
Altfel, ieri a dormit pisicuta acolo, dar am gasit-o la 5 in bratele ingrijitoarei, in curte, trista si cu paturica in mana.
La sedinta a fost excelent, o discutie libera, deschisa, foarte constructiva, mamici si pareri pertinente, educatoarea m-a surprins placut cu profesionalismul ei, am primit newsletter-ul pe octombrie, teme si proiecte intersante, obiectivele si evaluarile de inceput! Tare mandra sunt de delfinasul meu. Nici nu stiam ca ea deja cunoaste atataea lucruri, o sa incerc sa fiu mai la curent cu programa sa fie continuitate si acasa. Am remarcat ieri, dupa sedinta ca deja cunoste semnificatia multor cuvinte in engleza. Mi-a placut asta!
Acum insa, cea mai mare grija a mea e sanatatea ei, si uite ca nu stam deloc bine la capitolul asta. Cu acomodarea cred ca o sa fie bine pana la urma, acum am putut detalia cu miss mai mult subiectul si a inteles si parea dornica sa fie cat mai suportiva.
Cam atat despre noi, plec sa vad daca mai arde, se potolise acum jumate de ora.
Co, din nou m-a vrajit iepurasul tau smecher cu ochi albastri!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
21 +
dariandra spune:
LILLY - Multumim frumos.Sunt primele urari primite cu mare drag.
Si eu as vrea s-o felicit pe Tiadris de astazi, pentru ca maine avem multa, multa treaba + nunta la Marghita.
TIADRIS SI PUIUTULUI MEU DRAG, LE DORESC DIN TOATA INIMA O VIATA PLINA DE SUCCESE, SANATATE MULTA SI ZILE MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI (AMINTESTE-TI ALEXANDRA, DE TOAMNA SUPERBA DIN ZIUA IN CARE S-AU NASCUT FETELE).
VA SARUT, DRAGELE MELE DRAGI!

dariandra spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
IOANA - Eu am reusit sa mananc pe fuga 1/2 pizza (ca am impartit-o frateste cu Anca).Insa a fost ok, tot cu ochii pe Daria stateam.![]()
katiapam spune:
salutare fetele
Gabriela-imi pare rau ca e bolnavioara Sara
stiu cum e.....sanatate si sa se faca bine repede
sanatate tuturor bolnaviorilor
felicitari pt progrese la gradi pt cine s-a descurcat tot mai bine

Daria

Tiadris

sa cresteti mari si frumoase si sanatoase,sa va bucurati parintii minunati!
poate maine nu am timp si nu am vrut sa sar peste urari
Mami de Giulia
OanaAlina spune:
Subscriu si eu la ceea ce a spus Gabriela! Tare multumita am venit de la sedinta grupei delfinasilor! Momentul cel mai dragut a fost fara indoiala atunci cand educatoarea ne-a aratat “capodoperele” micutilor nostrii… suuper! Am ramas cu o impresie mai mult decat placuta!!!!!! Obiectivele pe timp scurt si lung m-au incantat la maxim! Pe scurt.. sunt tare incantata de alegerea facuta! Am primit si vesti mai putin placute… Maria mananca destul de incet si se pare ca se integreaza mai greu dar important este ca suntem pe calea cea buna!
GABRIELA – imi pare tare rau de delfinas! MULTA SANATATE! Of, of! Bolile astea! Sa speram ca va faceti bine pana luni! Pupici multi! Legat de acomodare? Hai ca o scoatem noi la capat pana la urma!
BEX – si pe mine m-au fermecat ochisorii Carinei! Cred ca va frange multe inimi cand va fi mare!
IOANA – ma bucur ca decurge in sens pozitiv acomodare voastra! Sa o tineti tot asa… in sens crescator ma refer!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)