Gravidutze si mamici de Cluj -136-
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Alex, sanatate multa lui Tiadris! Greu tare cu ei bolnaviori!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
21 +
Victo spune:
ada, tu ce ai de gand sa faci?toata lumea e suparata la noi la grupa..trebuie efectiv sa o luam cu adaptarea de la inceput.:(
imi pare rau, pt ca S chiar se adaptase f frumos.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
puisorul spune:
LA MULTI ANI RALUCA!!!Multa fericire alaturi de cei dragi!!!
Adriana, tinem pumnii pt interviuri 
Alex, un pupic de la noi pt Tiadris sa se faca bine pana sambata
. Cu scaunul de masina poate mergeti intr-un magazin si probati scaune cu sisteme diverse de inchidere pana il gasiti pe cel potrivit. Alta idee nu am momentan, ca Stefi inca nu stie sa deschida centurile ![]()
Gabi, nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa o lasi acolo suparata si plangand
. Poate daca o sa si doarma acolo va fi mai bine 
Anca, a fost un subiect si aici pe forum despre sigilarea maselutelor si se pare ca e foarte buna. Ce bine ca a acceptat usor Sorana vizita la stomatolog 
Victo, dar ma gandesc ca si voi aveti un cuvant de spus , nu? Oricum, halal pedagogi daca se gandesc ca pot bulversa asa copilasii.
Meli, multumim pt poze
. Sigur e doar o faza cu somnul lui Timeea si isi va reveni repede.
Nico, ai reusit sa trimiti pachetul?
Elenuta, eu zic sa ai grija daca ii dai lapte din biberon ca s-ar putea sa se obisnuiasca si sa nu mai vrea de la san. Din biberon e mai usor ca nu trebuie sa munceasca si vine lapticul singur. Prietena mea a patit-o si s-a muls pana pe la 7 luni ca nu mai voia san pitica dupa ce a mancat din biberon( fetita ei a avut candidoza la 2 saptamani, nu putea sa suga si i-a dat din biberon si de atunci gata cu sanul). Sper sa nu te superi 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
bex spune:
salutare, fetelor!
Noi ne laudam cu o saptamana buna, pana in prezent, azi in premiera a mancat pitica si felul 2 cu educatoarea, ceea ce e un mare pas inainte. Cand am ajuns eu primea deja supliment la felul 2, iar acasa a mancat si desertul. In pluss de ieri primim si lapte dorna +corn, din programul national, pentru ca s-a acreditat gradinita!
Gabitzo, am vazut delfinica cu paturica, era bine, nu plangea, asta e bine, sa vedem cum a decurs si somnul, dar eu zic ca va fi bine!!!
Paula, foarte nasoala faza cu desfiintarea grupei...mi se pare foarte aiurea, mai ales pentru astia mici, care abia se acomodeaza si brusc, se schimba mediul, nu e ok, ar trebui sa insistati sa ramama grupa, sub o forma sau alta...Dar nu inteleg, este o grupa speciala pentru cei sub 2 ani? nu sunteti si voi grupa mica, ca la noi? adica pitici de la 1 an si 9 luni -pana aproape de 3 ani?
Ioana
special la cresarul -gradinar!
Adriana mie cafeaua de dimineta mi-a purtat noroc am avut niste discutii deosebit de promitatoare la scoala, sper ca si tie la interviuri
Meli Citat ca de obicei, din Ioana, arati "nesimtit" de bine:P
Sanatate tuturor
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Victo spune:
Co, grupa mica mica e de la 1,6 ani la 2 ani. celalta grupa, mica e de la 2 la 3 ani. nu stiu de ce nu s-au gandit de la inceput sa ii puna pe toti la un loc si iesea o grupa de 14 copii, oricum, rezonabil, decat sa ne incurce in halul asta. intr-un fel si eu ii inteleg ca platesc 4 cadre pt 8 copii.(DAR, de platit platesc toti cei 14 inscrisi!)
mi-ar parea si rau sa nu mai mearga, acuma nu stiu efectiv ce-o sa facem.
oricum, se pare ca e binevenit concediul sotului :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
nrl spune:
Alex, un pupic mare pentru Tiadris de la Andrei 
Ani, am trimis ieri pachetul, azi ar trebui sa-l primeasca, am mai luat 1000 de seringi si 100 de branule si ceva medicamente, sa fi vazut fata aluia cand i-am zis ce vreau sa cumpar pe persoana fizica ![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
ALEX29 spune:
VICTO chiar ca i f aiurea ,saracutii copilashi :(
NICO felicitari 
CO bravo tie ,tine o tot asa 
ANI multumesc mult de sfaturi ,sigur o sa merg sapt asta sa vad ce gasesc mai potrivit pt piticuta 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Ioana13 spune:
Jocuri si activitati pentru copii http://reclamailegalala alt site = avertizare/strada/
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
adab spune:
Buna fetelor,
in sfarsit am intrat si eu in weekend...adica am terminat cu jobul pe sapt. asta. E super incarcat la mine programul si greu ajung la calc.
Din pacate Sara a facut febra ieri si azi. Avea 38,1 , trece la medicatie si alte simptome nu are. Azi nu am dus-o la gradi. Speram sa nu mai apara alte simptme de raceala sau altceva.
Meli nu am reusit sa vad pozele de la tine...poate reusesc dupa ce ma adaugi ca frind's. Si Sara a fost f. maraita cu o noapte inainte de a avea febra. Nici eu nu-i gaseam explicatia, pana a doua zi cand s-a instalat febra. Sau poate viseaza saracutza ceva urat noaptea...stiu ca nepotelul meu era asa si in fiecare noapte se trezea si plangea dupa mami. Sper oricum sa fie ceva trecator.
ALex merci mult inca odata...sunt f. mutumita de noul look. Cu scaunul de masina nu stiu ce sa zic....la mine si eu ma chinui de multe ori sa deschid centura, Sara nici gand sa reuseasca chiar daca si ea de multe ori plange ca nu ma vrea in scaun. Am achizitionat acum un dvd de masina pt. tetiera....sa vedem ce succes om avea cu el...
Paula am aflat si eu de ieri de cumultaul grupelor. Nu m-a incantat deloc iti dai seama. Cred ca va ramane totusi si Andi ca si educatoare. SI ar fi bine sa le spunem sa pastram aceeasi sala. Desi is la fel cele 2. Sara i-a cunoscut si pe ceilalti copilasi din grupa de 2-3 ani in vara. Eu sper sa nu-i afecteze pe copilasi. Oricum , de ai nostri sunt convinsa ca se vor ocupa mai mult , fiind mai mici. Atat doar ce le va fi mai greu cu mai multi. Nu stii, vor fi doar 2 educatoare?
bex spune:
Paula, iarta-ma, dar vorba lui Ani, halal pedagogi, nu inteleg care era motivul pentru care ar fi facut astfel de grupe, de ce \nu i-a pus la un loc de la inceput...cum ai zis, cred ca s-au gandit ca vor fi mai multi copilasi mici si de aia le-au zapacit asa...in fine, nu stiu ce solutie vor gasi, dar era mult mai bine sa fie ca la noi 2 grupe pt pici intre 1.8 luni sau cat e minumum aici si 3 ani si gata, fara alte complicatii, ca activitatile sunt cam aceleasi...ofof
Stefan
Alex
printesa sa se faca bine pana la party!!!Noi deja ne gandim ce tinuta sa abordam sambata
sanatate!!
Gabi ceva vesti de la gradi? Ne vedem la sedinta pe la 5
Nico
pentru numeroasele initiative de genul asta pe care le ai!!!!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)