Gravidutze si mamici de Cluj -136-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Anca-sigilarea maselutelor inseamna ca izoleaza dintisorul, sa nu ajunga la el saliva, il usuca si il dau cu un lac care ramane pe el pe o perioada si care protejeaza dintele de carii.sper ca ai inteles.e un lac incolor, nu se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, atunci poate ii iese vreo masea? Stefan asa reactiona la dinti, maraia noaptea.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, exact asa a facut Sara aseara, uite nu m-am uitat, poate ii mai iese si ei ceva. Eu suspectez insa alta viroza, ca era cam infundata! Dars e trezea din 2 in 2 ore si plangea....Ea nu a mai facut din astea.

Adriana,

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput

Victo, mi se pare putin ciudat sa condnseze acum grupele...adica si asa e grea acomodarae pt ei, daca s-au mai si obisnuit cu o educatoare...

Meli, am incercat sa-i spun Sarei si de buni, cand plangea aseara dupa ea, dar singura nu vrea acolo, doar cu noi!

Trebuie sa ma adun si eu si sa sper ca va fi mai bine! Cu siguranta va fi!O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, eu ma refeream la efectiv trezit, deschis lumina, vorbit, conversat. Si Alexia a mai avut nopti din astea, prin primavara, si asa faceam.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-asa am facut, s-a mai linistit, se culca, casca si apoi din senin, iar o apuca plansul, dupa care ofta, se culca langa mine, casca, dormea cateva minute, si iar incepea.tu cu ce ai asociat-o?

Gaby-si daca i-ai zice ca trebe sa aleaga una din ele? Tot ma gandesc ca mai bine ar fi acolo...sunt totusi prea mici sa zica ce ar alege,offff...lasa ca va fi bine in cele din urma, gandeste-te ca sunt copii pt care nu se agita parintii atat si tot sunt ok, acum stiu clar ce zici ca si eu as face caz, poate mult mai mare cum ma stiu.zic numai sa te linistesc...

la noi si eu suspectez ceva virotic, poate nu i-a trecut ce avea? offf, ca m-am saturat deja!

Victo-i-au iesit maselutele de jos deja, cele de sus inca nu dau semne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am vazut pozele! trebuie sa va invite Meli sau sa o invitati voi pe ea si Meli sa va accepte.

Nu stiu ce sa spun cu plinsul noaptea. Si P se mai miriiie, dar rar si usor, se vede ca viseaza, citeodata si vb in somn.

Adriana, succes la interviuri si semi interviuri!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Adriana, succes cu interviurile! Te asteptam cu vesti bune!

Meli, e greu sa aleaga acum...sa vedem ne mai acordam o sansa! Sper sa nu fie ceva viral la fetele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

toata lumea cu probleme si noi la fel ,mamaruta mea a facut temperatura aseara si mai si tuseste :((((((((
GABI draga imi pare tare rau :(( cu siguranta ca va fii mai bine sapt viitoare,sper din toata inima
MELI oare daca i pui niste muzica ?
ADRIANA multa bafta

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumesc mult de urari fetelor!
Meli cand ai chef si timp nu-mi trimiti pe rog pozicile pe mess? raluca_irimias

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput