Gravidutze si mamici de Cluj -136-
Raspunsuri - Pagina 11
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Salut gagici cu lipici! Meli, eu am reusit aseara sa intru pe pagina ta de Hi5. am gasit 11 albume, dar ala cu mamici nu . Arati nesimtit de bine! SI distractiile alea ale voastre sint super![]() Noi sintem bine, Patrick spunea ieri ca a fost "mos"(frumos) la cresa si ca mai merge. Dar, ca si in prima zi cind l-am dus, era lihnit de foame pe la 4 dupa masa. De azi sint sigura ca va minca mai bine. Va pup, o zi insorita! Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
idem si eu am vazut pozele lui meli dar nu am gasit albumul cu pozele de la intalnire
.meli...imi spui te rog in ce consta sigilarea maselutelor la copilasi....te-am mai intrebat dar pb nu ai vazut!
katiapam spune:
Neata
Adriana-multumim de cafea ![]()
Gabi si Ioana-sper sa fie mai bine la gradi
dupa pauza e mereu mai dificil
Soanso-Ioana-tot asa imi arata si mie 11 albume iar asta cu mamici no way
Mami de Giulia
mami_alexia spune:
http://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?ownerId=103953717&albumId=365856071
Incercati pe link-ul de mai sus. De fapt sunt 17 albume. V-a acceptat ca prienteni? Ca poate de aceea nu merge.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
antoni spune:
Ioana-te-am adaugat ca prietena, incearca acum.
offf, tu fetelor, imi pare rau, intrati la mine sa va vad adresele sa va pot pune intre prieteni , poate de asta nu merge
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!
Adriana, multumim de cafea, una mare-mare pt mine!
Co, am vazut iepurasul vesel in brate la tati si apoi la Lavinia. Nu avea nicio treaba.
Ioana, ce vesti bune despre voi! Sper sa o tineti tot asa!
Katia, nici eu nu am vazut pozele lui meli ca am avut acum 100 de ani cont pe hi5 si nu imi amintesc nici user, nici parola. Dar daca ne mai lamentam noi pe aici, poate le pune pe Picassa.![]()
Starea mea proasta se mentine, ba chiar se inrautateste, readaptarea Sarei la gradi e mai dificila decat am crezut, azi iar am lasat-o plangand, ba chiar mai cu foc decat ieri, era la masa si o auzeam cum plange tare, mi-e clar si ce a mancat, in cazul asta. Nu o mai incanta sa vina la gradi, iar discutia despre ramasul la gradi a fost un esec soldat cu multe NU-uri raspicate. Aseara a plecat si buni si a fost trista si de-asta. Apoi s-a trezit toata noaptea plangand. A visat si urat, respira si cam greu, deci cred ca iar ne paste ceva. Deci, va dati seama ce pregatita e sa doarma acolo, si azi e prima zi. A zis si educatoarea ca e tristuta si plange cand vede o mamica sau cand isi aminteste de noi. Nici Luca nu mai are niciun efect asupra ei. Trage de paturica aia dupa ea, iar mie mi se rupe sufletul cand o vad asa. A zis Sorina ca se intampla ca dupa pauza sa reacioneze asa, ori sa fi realizat ca e o chestie definitiva asta cu gradi, si sa se fi pierdut elementul noutate. Oricum...senzatia asta de neputinta ma termina, doar gandul la ea si mi se umple instant ochii de lacrimi, ma simt ca si cum...i-ar taia a doua oara cordonul ombilical.Tare grea despartirea asta de ambele parti. Te straduiesti atata sa-i oferi toata dragostea, atentia, grija, disponibilitatea ta 100% si apoi gata...in bratele lumii....
O zi buna tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
21 +
antoni spune:
Gaby-imi pare tare rau pt voi, mai asteapta putin, poate se va schimba...nu puteti lua in calcul bunicii? sau totusi s-o intrebi pe Sara daca nu vrea la bunici la Deva, poate ar merge mai cu chef acolo...offff...
imi spuneti cum pot pune pozele pe picasa?
antoni spune:
tu fetelor, piti de cateva nopti se trezeste pe la 2 fix si plange 2 ore.ce poate fi? ati patit asa ceva?
mami_alexia spune:
Gabi, imi pare tare rau sa aud ca nu esti bine...Cat despre starea Sarei, tot ce pot sa-ti spun e ca..si la noi a fost asa. Reintoarcerea de dupa boli i-a dat o stare de nervozitate si in final de neacceptare. Eu zic sa mai incercati, poate se va lasa antrenata in jocul copiilor si al educatoarelor si poate va trece cu bine de etapa asta.
Meli, si nu se trezeste cand plange? Eu as trezi-o, as linisti-o...Poate chiar viseaza ceva urat
Eu am azi doua interviuri (adica un interviu si o intalnire de angajare, ce preceda interviul). Nu-s prea incantata de nici unul dintre ele, pana la urma va prima salariul in caz ca accept, sa vad...intre timp nu ma dau batuta, caut si tot caut poate sare de undeva jobu-ul mult dorit. 
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
azi m-a anuntat o mamica ca se gandesc cei de la cresa sa desfiinteze grupa mica, sa ii duca la grupa mai marisoara, de 2-3 ani, pe motiv ca si la noi si la ei sunt inscrisi cate 7 copii, din care vin cate 3-4 din motive de imbolnaviri. asta insemna pt noi schimbarea educatoarelor, ceea ce nu stiu cat e de ok dupa sa zicem 3 sapt de cresa( desi efectiv, la zilele merse sunt doar 2)habar n-am cum sa procedez.
Meli, eu as trezi-o pe pitica si as linisti-o.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
ii treaza fetelor, normal ca nu plange 2 ore in somn.se trezeste si tot maraie si plange, degeaba o iau si langa mine...nu stiu de ce.

Patrick Alexandru (01.06.2007)