Engleza la gradinite

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns westron spune:

nu pot raspunde la intrebarea " de unde luam profesorii si programele", pentru ca si cand nu am dat niciun nume am fost acuzata de publicitate.
aveti criteriile, cautati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analys spune:

eu le-am vazut pe domnisoarele care fac engleza sau ce mai fac pe la gradinite,vreau sa spun ca sunt numai una si una.Nu stiu pe ce criteriu le-a ales cine le-a ales si de ce,dar mai mult de 19 -20 de ani nu au,deci nici pregatire in domeniu,iar daca au cunostinte,sigur le au din liceu,si vin in fata copiilor si se dau mari profesoare.in ce hal a ajuns invatamantul,de fapt cei care il conduc l-a uadus in acest stadiu,repugnator lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La gradinita unde merg copiii mei (de stat) se fac ore de engleza cu o profesoara care preda la un liceu din oras si are atestat pentru lucru cu prescolari. Fac de 2 ori pe saptamana cate o jumatate de ora. La sfarsitul zilei in care au facut engleza gasim pe afisierul din clasa cu informatii destinate parintilor o foaie pe care sunt trecute activitatile de la engleza: tema propusa, cuvinte invatate, incetecele/poezii invatate. Si 'pe verificate', chiar fac ce scrie acolo. Adica ai mei copii stiu cuvintele si cantecelele respective.

Editez, sa recizez ca nu stiu cati ani are, dar e tinerica. Si nu cred ca pt a invata copii de gradinita engleza iti trebuie doctorat in engleza, cat mai ales rabdare, apropiere si tactica in lucrul cu pici atat de mici.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
eu le-am vazut pe domnisoarele care fac engleza sau ce mai fac pe la gradinite,vreau sa spun ca sunt numai una si una.Nu stiu pe ce criteriu le-a ales cine le-a ales si de ce,dar mai mult de 19 -20 de ani nu au,deci nici pregatire in domeniu,iar daca au cunostinte,sigur le au din liceu,si vin in fata copiilor si se dau mari profesoare.in ce hal a ajuns invatamantul,de fapt cei care il conduc l-a uadus in acest stadiu,repugnator lucru

Uite asa gandesc majoritatea oamenilor si tinerii nu mai au nici o sansa. Poate fatucele alea de care zici stiu engleza la perfectie, iubesc copii, si sigur au mai multa rabdare cu ei decat o baba cu zeci de ani de experienta (care stie cum sa te pacaleasca).
Te intreb eu pe tine :cati ani ai? tu vrei sa fii respectata la locul de munca? vrei sa fii privita asa cum le privesti tu pe ele? cum ai vrea sa faca experienta daca tu nu le dai nici o sansa? Inainte sa fii revoltata in halul asta stai o leaca si gandeste-te ca ai trecut si tu prin asta (daca ai inceput vreodata sa lucrezi).

Al meu copil face engleza tot cu o tinerica deasta neexperimentata si chiar daca a invatat foarte putine lucruri eu sunt multumita. O sa vedem mai multe rezultate sper la lectia deschisa. La gradinita daca nu repeti cu ei tu acasa nu ai rezolvat nimic (o lectie tine o jumatate de ora si ei sunt 30 copii , ce ar putea sa-i invete cineva intr-u timp ata de scurt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

poate imi spun si mie mamicile cu copii la gradi unde se face engleza "intensiv":
cum se procedeaza, in concret, si cat de eficient e ?

e diferenta intre varianta intensiv (adica zilnic)si cea cu 2 ore pe spatamana ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

La noi la gradi, de anul acesta, engleza se face cu cei de la International House of English/ English Kids Academy. Au cate o ora in fiecare zi - care intra in costul normal al gradinitei si, la cererea parintilor si plata suplimnentara, curs suplimentar de engleza de doua ori pe saptamana.

Nu stiu ce medtode folosesc, dar va pot spune ca evolutia este incredibila. La cursurile de dupa-amiaza, din ce imi spune mandra mea, Miss nu scoate nici un cuvant in limba romana (ea spune ca Miss nu e din Romania si ca nu vorbeste romana) si ca ei, copiii, au voie sa vorbeasca intre ei in romana numai in pauze.

Din punctul meu de vedere este o metoda mult mai buna si mai eficienta decat ce se intampla inainte, respectiv invatarea unor notiuni de limba engleza cu educatoarea de la grupa.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

multumesc, Gabriela, la ce gradinita se intampla asta ?
daca nu o poti spune public, pe PM, te rog, eu sunt in prospectie de gradi si chiar ma intereseaza subiectul engleza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Aysha,

gradinita se numeste Universul Copiilor si are doua sedii - unul in Baneasa si unul in Pipera (este gradinita "desprinsa" din gradinita Smartkids).

Daca ai nevoie de mai multe informatii, cu placere.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

westron, si pe mine ma intereseaza subiectul, multumim pentru sfaturile de alegere a gradinitei, asi dori sa te contactez pe pm pentru alte sugestii,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Revin cu o intrebare, pe care a mai pus-o si altcineva si nu s-a raspuns, care este programul potrivit la varsta de 3-4 ani? o ora pe zi este suficient sa invete limba engleza? adica profitam suficient de aceasta perioada in care copilul "absoarbe" tot ca un burete? Este recomandata o gradinita in care predarea este in limba engleza? Asta in conditiile in care nu dorim sa faca scoala in limba engleza, ci o scoala romaneasca.

Mergi la inceput