PCOS (15)
Raspunsuri - Pagina 17
gudinde spune:
La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui!
Sa aveti parte de multa sanatate si sa simtiti mereu protectia Sfintilor Arh. Mihail si Gavril.
silvi.81 spune:
La multi ani ,celor ce-si sarbatoresc azi onomastica!
fetelor,am o rugaminte la voi.......voi nu stiti cam la cate zile dupa terminarea progesteronului,ar trebui sa vina menstra?? eu am 7 zile de cand am luat ultima pastila si inca nimik si am facut si test de sarcina si .--negativ.........oare ce o fi?? nu stiu daca voi folositi tabelul de masurarea temp bazale de pe FF.....acolo imi arata ca aa-si fi avut ovulatie in ziua 23,adica pe 30 oct.........oare de asta intarzie rusii?
FVL-heterozigot,2sarcinipierdute la 4s
gudinde spune:
Silvi,
Teoretic ar fi trebuit sa vina CM. Practic .... e altceva. Mie de exemplu intotdeauna mi-a venit mai tarziu, chiar daca luam progestativ.
Pe de alta parte, testele de sarcina pot fi fals negative.
Deci, ...
gargaritza82 spune:
silvi, in medie la 14 zile de la ovulatie apare menstra. daca ovulatia a fost mai tarziu, si menstra va apare mai tarziu. ai reusit sa ai ovulatie sub duphaston, curba temperaturii este clara? bravo tie. eu de fiecare data cand am luat duphaston n-am mai ovulat.
cu ocazia asta va pup si eu
silvi.81 spune:
GARGARITZA si GUDINDE---- eu am luat lutogin,-luna asta---e tot un progesteron .......si problema e ca nu cred ca am ovulat,dar totusi se zice ca progesteronul iti provoaca c.m si fara ovulatie.........mie inca nu mi-a venit si azi am inceput sa iau dufaston,asa de capul meu,ca aam cateva in casa..........nu stiu ce sa zic si de dri m-am saturaaaaatt!!!!!!test am mai facut si ieir si tot negativ........
alte dati cand luam dufaston,imi venea c.m cam la 5-6 zile,sau cand imi dadea fosatul ginec o injectie de prontogest(ptr a-mi provoca menstruatia)...imi venea cam dupa 9 zile de la injectie........acuma nu stiu ce sa zic,doar ca pe net am gasit ca ar trebui sa vina dupa max 10 zile de la ultima pastila de progesteron..........dar la mine au trecut 12 parca........si temp bazala nu imi da siguranta ca a-si fi avut ovulatie ca nu e kiar clara!!!!!!!
FVL-heterozigot,2sarcinipierdute la 4s
gargaritza82 spune:
asa este, suplimentele cu progesteron forteaza aparitia menstrei si in lipsa ovulatiei.
s-ar putea sa intarzii si mai mult menstra daca te-ai apucat acum sa iei duphaston. nivelul de progesteron are nevoie sa scada ca sa apara menstra
la unele persoane am vazut ca suplimentele de progesteron provoaca o crestere artificiala a temperaturii bazale. stiu ca prospectul de la duphaston scrie ca nu influenteaza temperatura bazala si nu inhiba ovulatia dar experienta mea si a altor fete spune altceva.
daca iti faci graficul temperaturii pe vreun site poate pui un link sa imi dau si eu cu parerea
cami_antonia spune:
ALINA MAI ARE NEVOIE DE 3 MII DE EURO PENTRU OPERATIE ,HAIDETI SA II DAM VIATA!! MAI SUNT DOAR CATEVA ZILE! PE 18 TREBUIE SA PLECE SPRE GERMANIA! AJUTATI SA POATA FACE ACEST LUCRU! MULTUMIM!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
a_06 spune:
salut! sper ca toata lumea e bine.
eu am o noua dilema, nu mai scap de ele..; am inceput marti stimularea pentru FIV, cand toate analizele au iesit foarte bine. testosteronul era maricel, dar sub limita maxima. astazi insa sunt data peste cap de valoarea testosteronului liber care este de 7.87 in conditiile in care limita maxima este 4. deci dublu fata de limita maxima. zau ca nu stiu ce sa mai inteleg sau sa fac (dupa o luna si ceva de metformin mie imi creste testosterolul liber??).
stie cineva ce inseamna si ce efecte poate sa aiba asupra calitatii ovocitelor sau altceva?
cori_mic spune:
Buna fete dragi ,
Nu stiu daca mai tineti minte, dar sunt si eu o "norocoasa" cu PCOS care desi v-a citit, n-a mai avut, din pacate, nimic de spus o vreme. Am continuat cu metforminul si rezultatele au variat de la o luna la alta: ba mi-au iesit analizele bune, ba a doua luna au fost iar varza , ba am mai si ovulat, dar nimic, apoi iar rezultate varza desi aspectul polichistic al ovarelor nu mai e. Pe toate le-am acceptat, am incercat sa si inteleg, dar acum sunt chiar mirata de ce mi s-a intamplat. M-am gandit sa va spun si voua, poate puteti sa imi dati un sfat, iar daca aflu motivul il voi posta aici poate avem ceva de invatat.
M-am dus in Z14 la doamna Bajenaru sperand sa se fi dezvoltat si luna asta un folicul sa il spargem cu pregnyl (luna trecuta am avut de 29.4 , dar care nu s-a spart). M-a trimis doamna dr urgent la o eco, am facut-o si din nou dezamagire- un sg folicul mai marisor - 12 , dar situat central, endometru 4.5 deci nici urma de ovulatie luna asta. Deci am hotarat sa incepem stimularea fiind nevoie sa declanez uratii cu duphaston luat din z 21. Asta mi s-a spus joi, iar vineri mi-a venit menstruatia, natural , dar in Z 15!!! Nu mai inteleg nimic. Nu s-a vazut nimic la eco? nu ar trebui sa obseve asta? In ultima sapt am baut 2 cani de coada soricelului pe zi- sa fi venit de la el? Are ceva dc mi-a venit asa devreme? Pot sa incep stimularea? Va rog sa ma ajutati ca nu mai inteleg nimic . va pup
Doneaza si tu 2 euro copiilor bolnavi de inima de la spitalul Marie Curie. Trimite un SMS la 858. Este nevoie de 250.000 de mesaje !!! Detalii: www.inimacopiilor.ro
cori_mic spune:
Pana la urma am sunat-o pe doamna doctor. Nu m-am putut abtine... A spus ca e extrem de ciudat sa imi vina uratzii la endomtru de 4.95 si ca trebuie sa ma vada in z5 dimineata la eco. Eu acum ma intreb altceva... daca nu imi trece pana in z5 ...
In fine, a spus ca ceaiul nu avea cum sa aiba asa efect, ca are niste progesteron, dar nici chiar asa... Adevarul e ca si mie mi se parea ciudat: cu duphaston luat zece zile imi venea in a sasea zi dupa ce terminam si acum cu doua cani de ceai pe zi timp de o saptamana sa ma napadeasca in z15.. Deci tot nu m-am dumerit Oare si ceaiul de coada soricelului trebuie luat dupa ovulatie- ca napraznicul si cretisoara?
Doneaza si tu 2 euro copiilor bolnavi de inima de la spitalul Marie Curie. Trimite un SMS la 858. Este nevoie de 250.000 de mesaje !!! Detalii: www.inimacopiilor.ro