PCOS (15)
Raspunsuri - Pagina 16
gudinde spune:
Eu personal merg la dr Magda Corcau. Nu stiu cum s-a creat confuzia ca as merge la dr Copaescu. Pe dr Copaescu am vazut-o o data cand eram la dr mea in cabinet. Mi s-a parut o persoana foarte draguta, dar nu am fost pacienta ei.
cami_antonia spune:
FETELOR
SUNT un user DC
AJUTATI-O PE ALINA
nu ignorati
cititi si daruiti
oricat de putin conteaza
multumim
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
a_06 spune:
alina, n-am spus ca gudinde merge la dr copaescu ci cu totul altceva:
'Din tot ce-am mai auzit si ptr ca merge si gudinde la ea (pe care am vazut-o foarte informata), cred ca Magda Corcau de la Medlife este o varianta foarte buna.'
ALINAOPREA spune:
Asa e a_06 ai dreptate....am inteles eu gresit..
I-mi voi face si eu programare la Medlife si mai vedem dupa....va povestesc .
Multa sanatate tuturor!
Alina in asteptarea unei minuni de
AndreeeaNogy spune:
Buna din nou dragele mele prietene.Stiu ca nu am mai scris demult insa dupa pierderea sarcinii am suferit destul de mult.Acum sunt din nou optimista.Insa sa va povestesc cam ce s-a mai intamplat de cand nu ne-am mai intalnit pe forum.
Dupa chiuretajul din aprilie am inceput sa am cicluri regulate la 19-20 de zile...eram ceas...m-am bucurat foarte tare.Insa in septembrie, dupa ce mi-am luat si licenta(ca sa ma laud sunt proaspata jurista),mi-am cautat de lucru si nu am avut succes sa gasesc in domeniu.Sansa mea a fost ca am terminat Colegiul Pedagogic si astfel am gasit de lucru la o gradinita particulara si afterschool, ca profesor.Acolo dupa o saptamana de lucru m-am imbolnavit de gripa si am incercat sa ma tratez cum am stiut...insa nimic.Intre timp mi-a venit ciclul..la timp insa foarte abundent...din ce in ce mai abundent si ..hemoragie.Bineinteles ca am fost la medic si mi s-a facut un consult ..pe masa ginecologica.....asa cum eram cu hemoragie.Doctorul mi-a spus ca nu e vb. de vreo sarcina si mi-a dat sa iau clorocalcin, ergomet si duphaston de 2 ori pe zi timp de cicnci zile iar dupa cele 5 zile sa iau cate o pastila de duph./zi.Asa am facut si chiar racita fiind mi-a trecut hemoragia.Am luat in continuare duph. cate una pe zi 25 de zile si apoi le-am intrerupt.Mi-a venit ciclul si....surpriza...iar hemoragie.......stiind ce sa iau de data treciuta...am luat acelasi tratament si s-a oprit hemoragia...iansa am uitat sa va spun ca eu tot racita sunt si acum dupa o gramada de medicamente cate am luat.Ieri am fost la medicul de fam. si mi-a dat sa fac o serie de analize si azi am fost sa le recoltez si am fost si la ginecolog ptr. ca aveam programare.Dl. doctor mi-a facut o ecografie pelviana si mi-a zis ca e totul ok...si sa merg inainte cu duphs.luna aceasta apoi de luna urmatoare,adica dupa ciclul urmator,sa incep sa iau duphaston din ziua a 16 pana intr-a 25-a si intre timp sa iau din nou metformin ptr.a obtine o noua sarcina.Intre timp mi-a dat sa fac si toxoplasmoza si citomegalovirusul.Joi stiu rezultatele pana atunci va pup si sa auzim de bine.O sa revin cu rezultatele.
gudinde spune:
Offff Anda prin cate ai trecut si tu!
Felicitari pt licenta si tin pumnii sa incepi sa te simti mai bine, sa treci peste problemele astea!
ALINAOPREA spune:
Buna fetele,
Ieri am fost la control ginecologic si cum va spuneam i-am cerut medicului sa-mi recomande un endocrinolog bun iar dansul mi-a recomandat-o pe prof. dr. Simona Fica.
Voi a-ti auzit de dansa? Lucreaza la Clinica Academica de la Piara Romana.
Pupici!
gudinde spune:
Da, am auzit de ea. O buna prietena i-a fost pacienta. Avand in vedere ca problema ei este doar de natura tiroidiana, ma abtin de la comentarii.
Cred ca cel mai bine este sa mergi bine pregatita cu intrebari si vezi cum ti se pare ca se comporta cu tine, cum vede problema ta, cazul tau punctual.
Valentina_D spune:
eu merg de doi ani la dr Copaescu si tratamentul dat de ea la mine nu a dat gres. Ovarele arata ok, ovulez singura....raman insarcinata
stiu ca e foarte buna prietena cu dr Corcau si colaboreaza mult
deci, va spun ca eu am incredere ...am o sarcina oprita din evolutie recent, saptamana trecuta...si din start mi-a spus ca ceva este in neregula
nu s-a inselat
eu merg tot pe mana ei
imi raspunde la telefon intotdeauna, desi acasa are un copil mic
in disperarea mea, atunci cand ii spunea ca ceva nu e ok, dupa betaHCG, am vrut sa o schimb...am realizat ca nu mi-a dat sperante desarte, e extrem de realista si a avut dreptate
acum...ma indruma spre alte investigatii
PS. din cate stiu de la dumneaei, dr Corcau are o pacienta care sub tratamentul cu metformin a ramas insarcinata si nu a stiut decat la 4 luni (ciclul venea rar). Sioforul nu a facut rau la bebe, si daca veti cauta pe net..chiar sunt articole care sugereaza asta
Valentina
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gudinde Da, am auzit de ea. O buna prietena i-a fost pacienta. Avand in vedere ca problema ei este doar de natura tiroidiana, ma abtin de la comentarii. Cred ca cel mai bine este sa mergi bine pregatita cu intrebari si vezi cum ti se pare ca se comporta cu tine, cum vede problema ta, cazul tau punctual. |
Asa am sa fac.Am programare pe 25 si va voi povesti dupa cum a decurs discutia si daca ma hotarasc sa continui cu dansa.
Va poop pe toate!
Sanatate multa!