PCOS (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Eu personal merg la dr Magda Corcau de la Medlife.
Alte fete merg la dr Neamtu de la Parhon si Sanador.
Fetele care merg la dr Cristina Copaescu poate intra si-ti dau mai multe detalii si despre dansa.
Multumesc mult.
I-mi scrise-se si Miramar pe PM dar am vrut sa aflu parerea mai multor fete inainte de a merge la unul din medici.
Va doresc sanatate multa tuturor.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creter spune:

BUna ziua , va rog primiti-ma si pe mine
Am SOPC, acest diagnostic mi-a fost pus in urma dozarilor hormonale, ecografiilor, menstruatie dereglata,(30 , 45 70, 90 zile),glicemie test de toleranta la glucoza, insulina, mi s-a recomandat metformin pentru restabilirea ovulatiei.Intrebarea mea este: Pot lua in paralel metformin si mladite de zmeur???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui magduta10

Gudinde hm...nu stiu cum sa fac. Dimineata nu pot sa manc mult deci daca iau mai mult de 500 mg mi-e o foame si rau de nu mai pot. Apoi amiaza pt mine e aiurea pt ca lucrez in trei schimburi. Doau saptamani am mancarea de amiaz dupamasa si o saptamana pe la 12,30. Si la masa asta maninc bine si am observat ca mi-e ok. Seara iar nu pot sa manc mult, ca nu pot pur si simplu. Am incercat la inceput, dar pe langa ca a fost fortat, dimineta m-am trzit si cu o foame de nu mai puteam.Simteam ca imi crapa stomacul. Chiar nu stiu cum sa fac.?

in asteptarea unui ingeras

Offff .... greu de spus. Va trebui sa vorbesti aceste aspecte care iti influenteaza schema, cu medicul tau.
Acum, sincer, parerea mea este ca macar in perioada asta de inceput, pana se acomodeaza organismul cu metforminul, prioritar este sa poti sa iei medicamentul fara sa iti fie rau, ca sa poti functiona in societate. Si incet, incet cand se acomodeaza organismul cu metforminul mai vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui creter

BUna ziua , va rog primiti-ma si pe mine
Am SOPC, acest diagnostic mi-a fost pus in urma dozarilor hormonale, ecografiilor, menstruatie dereglata,(30 , 45 70, 90 zile),glicemie test de toleranta la glucoza, insulina, mi s-a recomandat metformin pentru restabilirea ovulatiei.Intrebarea mea este: Pot lua in paralel metformin si mladite de zmeur???

Bine ai venit

Tratamentul naturist poate fi luat in completarea tratamentului alopat, dar n-as putea sa-ti din proprie experienta cum este aceasta combinatie.
Eu am luat alte naturiste si apoi m-am impacat mai bine cu combinatia alopat-homeopat.

Dar unele fete s-au impacat bine cu mladitele de zmeur. Poate intra zilele astea si-ti spun ele mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creter spune:

Multumesc gudinde.
Sa stii ca te urmaresc de ceva timp. Cand mi-a vorbit dr de metformin, am zis ca am gresit cabinetul(nici un dr de la noi din Galati nu mi-a vb de asa ceva, toti scapau de mine cu diane 35), dar apoi , am vazut postarile tale, si m-am linistit. Da as vrea sa incerc combinatia de metformin cu mladite de zmeur , am mai luat mladite impreuna cu branca ursului dar fara metformin acum jumatate de an, si am si rams insarcinta, dar din pacate am pierdut sarcina la 6 saptamani,(dupa calculul meu am ovulat cam in ziua 30 de la ultima menstra), dar cu branca ursului ma simteam cam rau imi scadea tensiunea. Acum astept iar sa raman insarcinata dar sa si duc sarcina la capat.
VA pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

Salutare

Alina, eu merg la dr Copaescu. nu stiu ce sa spun despre ea, banuiesc ca mi-a dat tratamentul bun, adica siofor 1500 pe zi. Doar ca se bat un pic cap in cap parerile ei si ale dr care imi va face FIV: dr copaescu spune sa continui cu sioforul si in primele luni de sarcina, in timp ce dr care imi va face FIV spune sa il intrerup inainte de embriotransfer. cred c-o sa-l intrerup intrucat din ce citesc eu pe net nu-s cunoscute efectele acestui medicament asupra sarcinii (Doamne-ajuta).
Din tot ce-am mai auzit si ptr ca merge si gudinde la ea (pe care am vazut-o foarte informata), cred ca Magda Corcau de la Medlife este o varianta foarte buna.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi.81 spune:

buna fete dragi ,va urmaresc mereu!!!!eu sunt in asteptarea ovulatiei si dr mi-a zis sa iau din ziua a 15a ptr 10 zile ,progesteron.......azi le-am inceput,cu dubii,fiindca din cate stiu eu,progesteronul poate bloca ovulatie............cine ii mai intellege pe dr---acuma ,na merg pe mana lui....sa speram ca are dreptate el si nu eu

http://lt2m.lilypie.com/CUq4p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocut spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o colega de suferinta, adica si eu am pcos. Ma pregatesc de fiv si mie mi-a zis doctorul sa iau Metformin (pina acum nu am luat) cel putin 6 saptamini inainte de inceperea tratamentului pt fiv si dupa (adica si in sarcina). Mi-a zis ca in Germania (unde stau) unii doctori sunt reticienti in a da acest medicament in sarcina pt ca nu exista studii mari despre eventualele contraindicatii. Dar ca in America de ex. se da. Am cautat si eu pe forumuri si am gasit diverse pareri. Multe fete au luat pina in saptamina a 12-a a sarcinii, apoi au redus doza pina cind au oprit complet. Mie doctorul de la fiv mi-a argumentat ca Metformin-ul reduce riscul de pierdere a sarcinii (care ar fi de 50% la pcos). Eu am auzit pt prima oara asta si vroiam sa va intreb daca voi stiati de acest procent mare de risc. Eu citisem ca se ia Metformin in timpul stimularii ovariene inainte de fiv pt a reduce riscul de suprastimulare (care ar fi f mare in cazul celor cu pcos). Dar doctorul a sustinut ca pericolul mai mare este pierderea sarcinii si de aceea mi-a recomandat sa-l continui si in cazul aparitiei unei sarcini. Am citit postarea lui kir si a lui a_06 si am vazut ca si ele au primit recomandarea de la medic sa continue cu Metformin si in timpul sarcinii. Sunt inca putin indoita, mai ales ca eu nu am luat pina acum Metformin si am citit ca la inceput trebuie sa se obisnuiasca organismul cu el. Pe de alta parte vroiam sa intreb daca a incercat cineva sa combine Metformin cu Vitex sau ar fi mai bine sa vad intii cum merge Metforminul.

Va doresc numai bine si va tin la curent!
bobocut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_06

Salutare

Alina, eu merg la dr Copaescu. nu stiu ce sa spun despre ea, banuiesc ca mi-a dat tratamentul bun, adica siofor 1500 pe zi. Doar ca se bat un pic cap in cap parerile ei si ale dr care imi va face FIV: dr copaescu spune sa continui cu sioforul si in primele luni de sarcina, in timp ce dr care imi va face FIV spune sa il intrerup inainte de embriotransfer. cred c-o sa-l intrerup intrucat din ce citesc eu pe net nu-s cunoscute efectele acestui medicament asupra sarcinii (Doamne-ajuta).
Din tot ce-am mai auzit si ptr ca merge si gudinde la ea (pe care am vazut-o foarte informata), cred ca Magda Corcau de la Medlife este o varianta foarte buna.
succes
a_06 pai Gudinde parca zice ca merge la Magda Corcau nu la Copaescu.......nu mai inteleg.
Luni dupaamiaza am programare la ginecologul meu si-l voi ruga sa-mi recomande si el un endocrinolog.
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa.

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput