PCOS (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

cori_mic,

Mergi la eco daca asa a zis dr. chiar daca nu s-a oprit total sangerarea. Parerea mea.

Tin pumnii!

PS: Vezi ca pt inima copiilor nu mai este valabil SMS la 858

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocut spune:

Buna fetelor,

As vrea sa merg si eu la o consultatie la un doctor bun endocrinolog. Am citit aici de o dna doctor Magda Corcau de la Medlife. Pe site-ul Medlife am gasit Madga Corcau (Bajenaru) - Medlife Grivita. Este vorba de aceeasi persoana? Stiti cum e cu programarile? Eu o sa vin de sarbatori in tara si as vrea sa reusesc sa fac o programare intre 21 dec. si 8 ian. Credeti ca am vreo sansa?

Mersi mult!
bobocut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bobocut

Buna fetelor,

As vrea sa merg si eu la o consultatie la un doctor bun endocrinolog. Am citit aici de o dna doctor Magda Corcau de la Medlife. Pe site-ul Medlife am gasit Madga Corcau (Bajenaru) - Medlife Grivita. Este vorba de aceeasi persoana? Stiti cum e cu programarile? Eu o sa vin de sarbatori in tara si as vrea sa reusesc sa fac o programare intre 21 dec. si 8 ian. Credeti ca am vreo sansa?

Mersi mult!
bobocut

Este vorba despre aceeasi persoana.
Pt programare suna zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocut spune:

Gudinde Mersi! Mi-am facut programare pe 21 dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna tuturor. Multumesc pentru raspuns Gudinde. Am fost la eco si din fericire fara "stres" suplimentar. Arata normal pentru z5 si nici doamna doctor nu a stiut sa imi spuna o cauza pentru dereglare. Oricum nu am mai baut ceai. Mi-a fost frica sa nu se repete povestea si luna asta. Am inceput stimularea. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. pup si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdus spune:

fetelor cu pcos nu disperati si nu va stresati.va citesc de foarte mult timp si eu am fost diagnosticat cu ovare polichistice.am crezut ca imi cade cerul in cap.am urmat tratamet aproape 3 ani am avut o operatie laparoscopica ,o inseminare nereusita.nici nu visam sa am copilul meu .minunea sa intimplat cand nici nu sperasem .trei lun am facut pauza cu tratametul.ovarele nu mai raspundeau la tratament si uite atunci am ramas.acum am un baietel minunat de 3 luni.am avut noroc ca am dat peste un medic foarte bun,dr anastasiu.stie meserie si are rabdare cu pacientele.deja visam la al doilea copil peste un an.am incredere si poate minunea se mai intampla.sa stiti ca stresul este cel mai bun anticonceptional.fiti linistite si sa aveti incredere in dumnezeu si in doctorul vostru.va urez mult succes si sa "citim"numai de bine.cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Magdus multumim pt gandurile frumoase sa te bucuri te bebelu tau sa creasca mare si frumos.
Fetelor pe aici e liniste.... nimic nou...
Eu m-am hotarat saptamana viitoare fac inseminare cu dr.Moisa Anca,am niste emotii..sper sa imi aduca si mie Mos Craciun cel mai frumos dar din lume..
Sa imi tineti pumnii.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

aruam, iti tin pumnii . o sa am si emotii impreuna cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdus spune:

aruam iti tin pumnii si iti urez mult noroc(dupa inseminare sa stai putin in pat eu nu am stat si la plecare am simtit cum curge ceva afara.nu stiu daca asta a fost cauza ca nu sa prins dar un pic de precautie nu strica)

Mergi la inceput

magdus
Felicitari! Sa-ti traiasca mica minune!

Mergi la inceput