Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
ratusca_mica spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dam si party pentru ca schimbam semnatura 23+ Yannis |
Felicitari!!! si noi schimbam maine
Multumesc frumos de explicatii referitor la puls, s-ar putea sa ai dreptate. Oricum il intreb pe doctor sa fiu sigura ca e totul OK.
Of, abia astept sa plec de la serviciu, nu mai vreau!!!

Cred ca dau o raita prin Cora, am auzit ca pe acolo gasesc caruturi la preturi mai rezonabile, sper sa nu mai duc la pomul laudat...
Ratusca
21+
ratusca_mica spune:
Fetele,
Am o intrebare de baraj: am aflat aseara ca cineva apropiat a facut zona Zoster. Cum afectiunea este de tip viral si este generata de virusul varicelei, intrebarea mea este daca ma afecteaza in conditiile in care eu am deja anticorpi pentru varicela (adica varsat de vant)?
Am sunat disperata la doctor si el zice ca nu, deci m-am mai linistit, ca aseara a fost cam crunt
. Insa ma gandeam ca poate stie careva dintre voi ceva mai multe despre problema aceasta, sa-mi dea mai multe amanunte...
Ratusca
21+ 
bAly spune:
Rebiana, felicitari pentru fetita!!!! sa dea DD sa tea bine la mami la caldurica cit mai aproape de cele 40 de saptamini.
Fetelor weekend placut si linistit. Spor la cumparaturi celor ce auchef de colindat magazine. Eu de cind am ramas insarcinta parca nu mai am rabdare la cumparaturi. O fi asa din cauza ca e baiat ![]()
Vine Surpriza
Alina
21+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Beatrice1982 spune:
alexxutzzzaaaaaa
am luat magneziu si calciu..........
si mai iau din cand in cand CEntrum materna.............
si fier...........cand imi aduc aminte................
deci daca nu e cazul sa nu iau????????????
Poze
Bea
25+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
alexutzzza spune:
Beatrice Daca nu ai nevoie (adica analizele de sange nu indica anumite carente de calciu magneziu etc), e mai bine sa nu exagerezi, iei cel mult 10 zile pe luna daca vrei tu o cura preventiva asa, de sustinere
. Acum asta e [arerea mea din cele care le-am auzit de pe la alte ammici, prieteni doctori etc. Intreaba si tu dr tau intai si pune-i posibilitatea asta.
23+
Yannis
arwen92 spune:
rebianafelicitari ptr fetita!!!
vikinga unde a fugit???aproximativ de 2 capitole nu a mai intrat sa ne mai povesteasca si noua din intamplarile ei![]()

multumim tuturor 

celor care mi-au dat cate un sfat si le oferim cate un
...
ne-am cumintit si stam linistiti in pat luam pastilutele recomandate si-l simtim pe bebe cum se agita

l-am simtit azi de multe ori

probabil ca a vrut sa-i spuna lui mami cat o iubeste.sau sa-i spuna ca-i place hanoracelul care i l-a cumparat![]()
fetele mie mi-a venit o pofta de shaorma

asa ca s-ar putea sa ies sa iau...
19s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
arwen92 spune:
hi ,hi ,hi ...de maine in colo intru si eu in 20 de saptamani...

asa ca si noi schimbam maine semnatura!!!
am mai crescut cu o saptamana!!!am terminat 19 saptamani pline si intram in 20
19s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
xela_07 spune:
am citit si eu din urma si am uitat aproape tot 
Onitza – rochita e foarte frumoasa si tu si mai si …
.
Beatrice – ce burtica mare ai tu, vreau si eu … Ce carut ai luat tu? Arata f bine in poze ...
Maricucasara , Tanaion – ce bine ca v-ati linistit cu eco. Bebe chiar e maricel, promite vreo 4,5 Kg
Alexutzzza – relaxare placuta si cat mai luuunga 
Noi suntem relativ bine. Am fost si eu la morfo fetala luni si rasturnelul nostru are o aritmie cardiaca (puls neregulat pe alocuri). Vestea buna este ca morfologic e OK, nu sunt probleme de "constructie". M-a trimis sa mai fac niste analize si sa revin peste 2 saptamani (la 24 s) sa mai vedem atunci ... Am fost f ingrijorata si inainte de eco iar dupa nu mai vorbesc. Acum m-am resemnat si sunt optimista ca totul va fi bine ca oricum altceva nu pot sa fac.
Weekend placut si cat mai linistit va doresc
!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
22+
Tanaion spune:
Ratusca legat de puls. E normal in sarcina un puls mi mare, adica in loc de 80 cat e de obicei limita superioara, in sarcina e normal sa ajunga la 90-95.
Rebianna felicitari pentru culoarea cruciorului!
Tana cu Toma (10.11.2001) si
25+ 

dam si party pentru
ca schimbam semnatura