Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
Rebiana27 spune:
Multumesc frumos, fetelor, pentru urari! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Beatrice1982 spune:
xela lasa ca o sa ai si tu........................
Poze
Bea
25+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
lorex spune:
Oau Cata ce fain truc, chiar oare de ce nu mi-a trecut si mie prin cap? (de obicei sunt ingenioasa
)!! Ce bine ca mai pot purta macar de cateva ori pantalonii obisnuiti
...Si-abia acum imi spuneti!!!!
Rebi, felicitari pt fetita! Eu abia astept sa ma imbrac la fel ca ea si sa ma mandresc cu a mea prin parc ![]()
..In continuare beau must si mananc cartofi copti...cred ca am o problema...mi-am pus mult si in congelator de teama sa nu-mi fie pofta mai tarziu cand nu voi mai gasi...desi cred ca mi-as face la storcator din struguri in disperare de cauza 
18 + 
alexutzzza spune:
xela_07
sa treaca grijile, las ca o sa fie bine!
lorex cum faci tu mustu la storcator?
ca asta e soto ptr mine aia cu supermarketu', puiu din comert..electrocasnicile rulz!
Tre' sa incerc faza cu must la storcator, deci...astept 

23+
Yannis
plateea spune:
fetele....
am fost azi la echo.
bebe are circulara de cordon. si mi s-a parut ca are capsorul cu vreo 3 zile mai mic fata de restul corpului care e cu cateva zile mai mult decat DPN...

23+ cu 
mariucasara spune:
plateea bebe nu creste uniform. Si bebele meu e disproportionat (mainile sugereaza o varsta, capul alta, picioarele alta) dar nu e nicio problema. Am fost la 6 medici diferiti la eco si niciunul nu a zis ca ar fi vreo problema. Legat de circulara de cordon bebe poate sa o "desfaca" sau sa se incurce mai tare. E inca destul de mic sa alunece de acolo. Oricum cat sta in burtica nu e periculoasa ciruclara, iar o ecografie facuta aproape de DPN il va ajuta pe medic sa decida daca e nevoie de cezariana. Nu te mai supara ca il superi si pe bebe.
alexutzzza eu fac must la storcator dar din struguri de masa. Spal bine strugurele, si arunc bob cu bob in storcator. Maine incerc din struguri mici din care se face mustul de obicei si iti spun cum iese.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
22+
alexutzzza spune:
plateea hai sa incepem intr-o nota de sarbatoare ![]()
Felicitari pentru steluta! ai scris 100 de mesaje si ai primit prima steluta! NU te mai panica decat daca dr. zice ca e grav si nici atunci!
Bebeii nu cresc uniform si apoi chestiile alea de la eco dau varsta dupa niste medii ale populatiei si cine-ti garanteaza tie ca aia dupa care s-au facut mediile sunt exemplare perfecte aaa??? Niciodata nu o sa vezi toate cele aliniate la aceeasi varsta. Despre circulara de cordon imi pare rau dar nu stiu prea multe, dar o cred pe mariucasara, hai nu te mai necaji o sa fie bine, in cel mai rau caz faci cezariana, care e mai bine decat sa te chinui in durerile facerii. NU mai traim in evu mediu, acu avem ecograf, monitorizam si partzurile lu bebe daca vrem daramite ditamai cordonu, deci daca bebe nu aluneca de acolo o sa aibe dr grija sa monitorizeze des si atent si nu o sa se intample nimic, ai sa vezi! 

. Priveste partea buna a lucrurilor: o sa il vezi pe bebe mai des decat noi toate 
mariucasara eu nu pricep...

pui bob cu bob acolo da faci suc...adica de fapt io intreb care e principiu mustului? ca baut asa e suc atata, nu e acrisor. nu are o reteta?
sorry daca intreb prostii de gaga dar io-s handi de asfalt hranita din supermarket 
![]()
23+
Yannis