Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
Beatrice1982 spune:
unboticutz................mersi m-ai scos din ceata...ma speriasem................
onitza...........apoi lasa ca sa fim si elefantice..........noi sa fim sanatoase si bebe.............apoi avem timp sa tot dam jos...........
cel putin eu nu am nici o treaba cu ......ma fac cat o...............
am ras ieri de sot......ca imi trageam pantalonii si era in spatele meu.............
moamaaaaaaaaaaaa ce cur ai..........................
zice ce?
e mare?
nuuuu zice tocmai bun pentru
am ras................
da zic la anu si la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
25+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris_mario spune:
beatrice foarte tare,am ras cu lacrimi
danyelana nu te mai gandi ca ar avea vreo interpretare,stai lin ca bb va fi ok
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
Tanaion spune:
Fetelor, multumesc.
Si bebelina mea la 21 saptamani avea 420 gr, dar asa iau bebeii din ce in ce iau mai mult in greutate de la o saptamana la alta, de aceea va pare asa o diferenta mare.
Bea si eu zic sa stai linistita cu trigliceridele pentru ca de obicei cresc in sarcina.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
25+ 
catalutza81 spune:
off e vineri ce bine!!!!!!!!!!!
de abia astept sa plec acasa ca deja mor de somn!
Catalutza
20+ 
decenuela spune:
lorex.....imi fac si eu acasa....pe tabla asa ca tine nu pot ca am o plita pe inductie..dar mi le teai felii si le bag la cuptor..desi nu ies ca celelalte sunt tare bune....abia astept sa ma duc acasa:)) 

23+ 
Rebiana27 spune:
M-am intors de la recoltat sange pentru TT si de la eco 3D. Bebe e bine, foarte frumos dezvoltat, se misca de numa' si este fetita
Asadar care stiti parola, treceti si la mine un carucior roz. 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Beatrice1982 spune:
rebiana felicitari pentru fetita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
25+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
alexutzzza spune:
nicolcris22 Bine ai venit! Sarcina usoara sila termen si multa bafta! Sa dea Domnu sa nasti asa cum iti doresti!
In legatura cu cafeaua, eu (poate ca citind ai vazut ca-s printre cele mai vicioase mamici
) beau cafea in 5 zile din cela 7 ale saptamanii. Culmea! inainte de gravideala beam cafea cand si cand, dar acuma nu rezist deloc cu somu....
. Dar asa cum au zis si fetele, beau putin si o beau slaba. Si la mine nu cere tigara! numa nervii cer tigara
, bine ca-i am destul de rar!
ratusca_mica bine ai revenit!
Mi-era dor de tine
. Mai tensiune si eu o am mica de cand ma stiu 9 sau 10 cu ceva, dar pulsul mereu l-am avut minim 80, adesea 90 spre suta. deci nu cred ca e grav, pur si simplu e vorba de adrenalina. Tensiunea tine mai mult de inima si sistemul circulator si pulsul de adrenalina. Poate pe fondul sarcinii ai niste oscilatii de adrenalina
....nu ma crede pe cuvant acuma ca nu am pregatire medicala, zic si io din ce stiu
si incerc sa explic situatia...
mariucasara
le-ai scris celor de la cartea recordurilor? poate faci un ban de patut carucioare una alta
. F mare bebe! bravo! Al meu la 22 de sapt are numa 473g si si asa scrie ca e cu 69g mai mare decat media varstei lui ....
onitza
f frumusica esti cu rochitza!
in legatura cu hainele de gravi, mi-a zis o colega de birou ca a primit pliant acasa, se deschide nu stu ce magazin nou in Grand Arena Mall (Berceni, langa Sel Gros) cu haine ptr toti: adulti, copii, gravide si cik a vazt ea in pliant blugi de gravi la 80 de lei si rochitze si i s-au parut frumu. Eu soto ma duc maine acolo (cik s-ar fi deschis pe 30 sept) si iti dau de stire daca gasesc ceva, eventual fac poze si va arat.
arwen92
sa treaca contractiile. Sa stai in pat si sa te odihnesti si sa bei multe lichide!
Tanaion WOW! si tu ai bebe mare! Bravo!
nu te mai stresa, odihneste-te relaxeaza-te si ai sa vezi ca o sa fie bine![]()
Beatrice iei vitamine? Gen Elevit sau d-astea care au vitamine si minerala la gramada? Ptr ca daca nu ai nevoie de anumite chestii atunci ele pot obosi ficatu'. De regula mineralele sunt de vina, vitaminele in plus se elimina prin pipi dar unele minerale nu se metabolizeaza si ele dau bataie de cap ficatului asa ca atrage-i atentia doctorului asupra acestui aspect daca e cazul. nu are rost sa te infometezi cu dieta anticolesterol, cel putin nu acuma, altele pot fi cauzele, nu alimetatia.
danyelana nu te mai stresa, stresandu-te pe tema asta nu faci decat sa faci visul sa revina ptr ca o sa..mm cum se zice o sa iti "stea pe creieri". Eu cred ca e un vis normal ptr prima sarcina care inglobeaza temerile tale si curiozitatile legate de un fenomen care ti se intampla ptr prima oara: sarcina. Cel putin asta e parerea mea, nu ma dau experta dar am absolvit psihologia ![]()
Rebiana27 felicitari pentru fetita!
e vineri!!!!!!!!!!!!! Abia astept sa merg acasa si sa vegetez! Sotul pleaca in Grecia sa-si vada familia (mama, sora, cumnatu) si prietenii deci eu ma voi transforma in leguuumaaaaaa!
Ma odihnesc in sfarsit ca de la inceputu lui sept de cand am venit din concediu robotesc intruna! bucurati-va ptr mine ![]()
22+
Yannis
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 rebiana felicitari pentru fetita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Poze Bea 25+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! ![]() |
Multumesc frumos Bea!
Sa le dea Dumnezeu sanatate copiilor nostri!I can't fake with dignity so i'll not try!!