Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
danyelana spune:
Alexutzzza si Cris mario, merci mult
Ca tot sunteti la capitolul nume de bebelusi sa va spun si eu cum il va chema pe bebe al meu: Arthur. Ne-a placut noua foarte mult si mai ales ca suna bine in ambele limbi. 
Pupici
Acum
23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
larisel spune:

La multi ani Viviana de irrinaa! 

alexutzzzza Ma bucur ca vestile sunt bune...ma speriasei un pic.
cris_mario Felicitari pt stelutza!
mariucasara Uite de-aici 6 pumnisori stransi
.
monica333ro Sarcina usoara si bb sanatos! La eco nu l-ai vazut pe bb facand tumbe? Ai rabdare ca o sa il simti...
danyelana Moama da ce grasun e bb....
nikole Dar ne-am descurcat nu? Nu-ti bate capul...Ma bucur pt eco...
Ce tot vorbiti de nume...noi inca nu ne-am hotarat, adica avem 3 nume dar al patrulea deloc nu se lasa gasit...asa ca mai cautam.Cand voi stii combinatia finala va zic si voua. Ma inspir de la voi pana atunci...dar mai greu cu atatia baietzei prin preajma...
26+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel spune:
nikole Nu te-am felicitat pt carucior...dar nici tu nu te-ai laudat. Am actualizat si pe prima pagina...felicitari!
26+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
cristies spune:
Mariucasara, patru pumni stransi si de la noi. Sper sa dormi bine maine seara!
La multi ani Viviana de Irrina!
Fetele, am uitat sa va spun ca sotul va numeste "prietenele lui bebe".
Nikole, felicitari pentru carucior. Ce frumos ai povestit prima intalnire
! Sa fiti sanatoase!
Larisel, ce mai faci? Iar te epuizezi cu munca? Eu am un nume pregatit pentru fetita mea viitoare: Erin. Ti-l imprumut daca face casa buna cu celalalt ales.

24+
danyelana spune:
Cristies si Larisel, merci mult.

Si mie mi se pare mare bebe, desi eu nu am luat nici un kg pana acum si nici burta nu o am foarte mare. Chiar ma intreb uneori unde are el loc dar tinand cond ca mereu am fost slaba, cu burta lipita de spate poate e din cauza asta. Oricum el nu pare sa sufere, face tumbe mereu
si e in plina forma.
Pupici la burtici
Acum
23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lia_2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui SorinaF
Buna fetelor.
N-am mai intrat in ultimele 2 capitole cred ...dar le-am citit ca nu vroiam sa pierd nimic.
Am avut ceva zile "negre" in ultima saptamana, a iesit triplu-test cu risc crescut de Sindrom Down. Dupa ce am plans 3 zile am ajuns la d-na doctor care imi urmareste sarcina si mi-a zis sa fac amniocenteza cat mai curand posibil ...pt ca in cazul in care iese pozitiv si in aia sa-mi provoace avort. Doctorii astia si-au pierdut orice fel de sensibilitate, nu a incercat sa ma linisteasca cu nimic...cu toate ca am inteles ca testele astea ies 85% cu rezultat fals pozitiv; m-a trimis repede la amniocenteza (precizez ca nu am avut cazuri in familie, am 26 de ani iar valoarea testului a fost 1/106, minim fiind 1/250.)
Ca sa consult si a 2 a parere am fost azi de dimineata la seful clinicii Bucur, prof.dr. Crisan si mi-a facut o eco, mi-a zis ca el nu crede in testele astea, ca sigur copilul nu are nimic, la ecografie totul pare normal.. si ca daca vreau sa fac amniocenteza o fac doar pt linistea mea.
Mi-am facut deja o programare la Medlife pt amnio, la dr Predoi, nu pot sta cu incertitudinea asta pana se naste bebe. Dar si analiza asta am intels ca e riscanta, contractii...avort spontan....offff...
A mai facut cineva amniocenteza?? Imi poate da cateva detalii???
multumesc...si va doresc o sarcina fara probleme si griji...si bebiti sanatosi.
sorina si eu am facut amniocenteza la 16 sapt. A fost ok luarea probei si rez a fost ok. Apoi 2 zile am stat la pat am avut contractii am luat no-spa 2-3/zi de 80 mg. Cam asta a fost. Eu am facut-o la Genetic Lab acolo mi-a lucrat-o. Am auzit ca sunt f buni.
Tanaion spune:
Alexutzza ma bucur mult ca esti bine, ma speriase mesajul tau de dimineata. Bravo si pentru vestea legata de chisturi! Las-o si tu mai usor cu munca acasa si la serviciu.
Nikole, Baly felicitari pentru fetita si baietel!
Fetelor care deja ati ales numele, tare mult imi plac! Mie mi se parea mai greu de ales nume de baietel decat de fetita, mi se parea ca sunt mai putine variante, dar acum imi plac toate numele alese de voi.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
25+ 
decenuela spune:
neatza burticutelor...la
va rog
liaimi pare f rau. fii tare. mai consula inca un dr inainte de a face amino. ieri alaltaieri a mai vb cineva despre asta. si spunea ca deja la amino e riisc daa e in primele sapt....acum muuult mai putin. strange-ti fortele ca plansul nu te ajuta si mai asculta pareri e f important sa dai peste un doctor bun.
monica33roeu azi fac 24 sapt...si cam erm innebunita ca nu-l simt cand fetele il simteal de la 15-16 sapt. abia de vreo sapt isi face simtita prezenta, el se misca dar eu ma asteptam sa ma urce pe pereti..:))....asa ca stai linistita si al tau o fi mai lenes.
23+ 
gratiana77 spune:
Sorina F, si o prietena de a mea a patit la fel ca tine. Dupa triplu test a fost distrusa asa ca s-a planificat la amnio. Pana sa o faca era tot disperata desi medicul ginecolog a linistit-o ca nu are cum sa fie bebele cu probleme intrucat masuratorile au fost super OK. Cand a venit rezultatul la amnio a rasuflat usurata:nici vorba de sindrom down sau altceva. A fost din nou la eco si i-au masurat degetelele, nasucul, buzitele si nu mai stiu ce se masoara in astfel de cazuri si toate au fost in parametri normali. Asa ca linisteste-te. Triplul test nu e decat o statistica.
bAly,felicitari pt baietel. Sa fie sanatos si voinic!
Monica333ro, nu te ingrijora ca nu l-ai simtit inca pe bebe. La 20 sapt eu inca nu o simteam pe Amaris iar doctorul mi-a spus ca e normal. Dupa 20 sapt i-am simtit miscarile, dar foarte slab. Nici acum nu o simt f bine. Unii copii sunt mai lenesi, dar asta nu inseamna ca e ceva in neregula cu ei.
Sa aveti o zi frumoasa!
22+
(Amaris-Stefania)
cris_mario spune:
buna dimineata mamicilor
...pupam toate burticile
,noia acum am ajuns la birou si suntem in plina forma
Mario Andrei 16.08.2005
18+