Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
monica333ro spune:
buna dimineata, fetelor!
gratiana77, decenuela, larisel, va multumesc pentru raspunsuri...f frumos din partea voastra ca imi raspundeti si ma incurajati...ultima ecografie am facut-o la inceputul lunii septembrie si intr-adevar bebe facea tumbe...ma gandesc ca poate eu nu il simt pt ca eu aveam burta tot asa de mare si cand nu eram insarcinata...acum e putin mai tare ( da, stiu, rusine sa imi fie, dar am fost burtoasa de mica, tot timpul eram intrebata daca sunt insarcinata )
sunt asa panicata pt ca am 36 ani, e prima sarcina si e un copil asteptat timp de 10 ani...
va pup si sa aveti o zi buna
cris_mario spune:
monica333ro 36 de ani nu este o varsta inaintata pentru a avea un bebe,mai ales dorit si asteptat...sunt mamici care sunt mai mari ca si tine si pentru care varsta nu conteaza...stai linistita k daca te panichezi bb nu va fi ok 
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
decenuela spune:
monica333ro si eu am 33 ani...si chiar nu-mi fac prb...ca ma simt de 20:))....
IN LEGATURA CU FINETUL....azi m-am documentat si mi-am dat seama ca desi merg de luni de zile prin acea zona v-am zis tampenii. DECI magazinul se afla lanaga Banca Transilvania si scrie pe el FERO-METAL..nici decum o mercenarie:))...era in geam finet...scrie latime 90cm si 6 ron ml. Acu intrb si io
cati ml ne trebuie???
23+ 
cris_mario spune:
decenuela ,stai linistita
multumim de informatie oricum,iar ca metraj,,nu este o regula atata timp cat bb nu va fi infasat,doar daca il infasai trebuia mai mult,asa nu stiu cat sa zic cateva scutece sa ai,acolo de schimb,pentru cand varsa bb pe ele,caci vei folosi mai mult scutecele de finet decat o paturica,cel putin eu asa am facut la Mario...sper ca te-am ajutat putin
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
cris.dogarel spune:
Neatza, fetele si de la noi
ieri am fost la morfo-fetala de 23s, cu inima mica dupa ce citisem de fetele care au avut problemutze (ma bucur ca s-au mai rezolvat). marele Herghelegiu a fost... profesionist, adica a zis buna ziua si apoi s-a pus pe masurat si dictat. nu prea comunica deloc si cu pacienta, dar mie imi pasa doar ca zicea des "aspect normal, limite normale, etc". Doar artera uterina dreapta are presiunea la limite superioare, dar dr. mi-a zis doar ca o sa o mai masoare odata la biometria de 28s.
bebe a ramas fetitza, dar maricica (aprox.600 gr), cu o fatzuca dulce, dar io nu stiu cum de seamana ai vostri cu mama sau tata, ca a mea seamana cu ... toate pozele pe care le-am vazut de la voi![]()
mie mi s-a facut rau pe masa de la eco (ametzeli si calduri) ptr ca imi preseaza sarcina nu stiu ce artere si imediat ma ia cu calduri (10' am rezistat)daca stau pe spate. mi-a zis ca e ok sa ma intorc pe o parte, ca masurase ce avea de masurat... off la fel a fost si la Ana, chiar si cand am nascut, pe masa de operatie mi s-a facut la fel de rau, dar mi-a facut anestezia si nu mai stiu.... voi puteti dormi/sta pe spate vreun pic?
baly si nikole, felicitari pentru carucioare![]()
monnica, bine ai venit:)
alexutza, ma cam speriasem ca si eu am ...cate o linguritza de-asta surpiza
mie mi-e frica pentru ca a mea cumnata zice ca la ea e clar pierdere de lichid amniotic, putin cate putin (asa i-a zis dr.), dar nu e pericol atat timp cat colul e ok si cantitatea nu prea mare. lichidul amniotic e asa, mai apos si albicios, cu miros "ducleag". Cica o sa stim cand se rupe apa....
Cris,
23+cu
,Ema si
Ana(04.04.2003)
cris_mario spune:
cris.dogarel
...felicitari pt grasunica
...este bine si important ca bb tau e ok...sa dorm pe spate nici eu nu pot,dar stau putin la TV inainte sa adorm,apoi pe o parte sau pe cealalta...off cat mai e pana pe 15 knd mergem si noi la morfofetala...aproape toate ati fost,sunt si curioasa si ingrijorata
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
alexutzzza spune:
rox_y Chiar ca suna a nume de imparateasa! F frumos si cu rezonanta!
Monica333ro Nu te panica, dupa 23-24 de saptamani se simt miscarile mai puternic. la prima sarcina se simt mai greu, depinde mult si de grosimea placentei si de uter(poate ai avut uter retrovers, d-ala lasat ep spate), de mai multe, deci mai asteapta sa-l simti pe bebe 
cristies
Eu am descoperit termohigrometru (foarte precis - pentru laboratoare) pe un site specializat de aparatura la doar 60 de lei. Merci de pont!
cris.dogarel Felicitari ptr eco! Eu deocamdata nu am probleme cu statu pe spate, sotu insa ma zgaltaie sa imi schimb pozitia ca cik nu e bine ptr ine ca a citit el ca daca stau p spate sarcina apasa pe nu stu de artera si ca a mai citit ca e bine ptr bebe sa stau pe stanga ca se vascularizeaza zona mai bine si ajunge sange bun si mult la bebe 

. Imi aduce acum aminte de "zgaltaielile" de la 14-16 saptamani cand inca nu aveam burta, dar el incepuse sa-mi interzica sa mai dorm pe burta ca sufoc pe bebe si ma trezea mereu ma punea sa ma intorc!!! Offf ce ti-o fii si cu sotii astia panicati!
Eu sunt la laptic acuma, bem laptic sa se faca bebe mare![]()
22+
Yannis
alexutzzza spune:

MULTUMESC din suflet tuturor fetelor pentru incurajari si pentru ca au fost alaturi de mine cu grijile si framantarile mel si apoi s-au bucurat cu mine ![]()

22+
Yannis
malina_mircu spune:
Salutare. Sunt Malina din Pitesti - colega de birou cu Alex (ale1212xa). Sunt veterana pe site, dar deja primul copil este mare asa ca stau mai prost cu cititul/scrisul pe forum.
Sunt Scorpion DN 27 oct 1978
UM: 15 mai 2009
DPN 18 feb 2010 - Nasc la Spitalul Judetzean, Pitesti cu dr Ghica
La 13 saptamani la eco mi-a spus ca este BAIETEL. Astept morfologia fetala sa vedem daca e tot asa sau s-a schimbat intre timp
.
Mai am un baietel Dani (5 aprilie 2004) - nastere naturala fara epidurala la Spitalul Judetzean, Pitesti cu dr Ghica. Si pt cine se intreaba am nascut f usor si repede, dar am avut durerile de rigoare dupa epizoctomie.
Alex e bine ca nu a fost nimic. Si este f bine ca ai povestit detaliat pt ca o sa mai fie si alte fete in aceeasi situatie. Eu la prima sarcina pe tema asta m-am ales cu 3 zile internare cu imininta de avort (dr nu a vrut sa riste si m=a tinut sub supraveghere). Dar e mai bine acasa. Acum port tampoane de zi ca sa pot sa-mi dau seama de cantitate si de consistenta. Si acum am o chestie subtire albicioasa, dar cantitate f mica.
Monica si eu la prima sarcina am simtit miscarile la 19 saptamani si f incet. Asa este al prima sarcina.
Multa sanatate la burtici si la bebici.
pupici 
Malina
20+ si
Danutz (5 aprilie 2004)
Poze de vacanta
Dragoste mare
nicolcris22 spune:
Buna mamici,
sunt si eu o mamica care va scrie pentru prima data, dar va urmaresc de mult timp.Ma descurc destul de greu cu forumul
.Am 27 ani si DPN este 27 ianuarie 2010, UM 22.04.2009, o sa am un baietel
.Doctora care imi urmareste sarcina se numeste Parpalici Cristina de la Fostul Spitalul Judetean Ilfov acum Sf. Constantin si Elena.As vrea sa nasc normal daca totul o sa fie ok, fara epidurala....
.Stiti cumva daca in afara de epidurala se pot administra altfel de calmante nu neaparat pentru durerile contractiilor ci pentru eventulele taieturi pt a a face loc bebelusului sa iasa? Sau se face pe viu?
Va pup.
23