Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
bAly spune:
S-ar putea sa fie numele Antony-Constantin.
Vine Surpriza
Alina
21+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
monica333ro spune:
buna fetele!
va citesc de ceva vreme si azi m-am hotarat sa scriu
sunt in saptamana 19, maine intru in sapt 20..si o sa fie baietel...datele mele sunt urmatoarele
um 20 mai
data aproximativa a nasterii 23 februarie
zilele astea sunt f ingrijorata, tot citesc pe forum ca pana acum voi ati simtit miscarile bebelusilor..eu nu. am mai citit si ca la prima sarcina se simt mai tarziu, si ca daca esti putin grasuta tot mai tarziu simti miscarile...mai este cineva in situatia mea? e nevoie sa imi deranjez medicul cu temerile mele?
va doresc tuturor sarcina usoara!
danyelana spune:
Alexutzzza, ce ma bucur ca bebe e bine si nu ai nici o problema. Felicitari pt bebe grasun si frumos.
Am facut si noi eco morfologica si a iesit tare bine. Bebesi-a schimbat pozitia, nu mai e in diagonala, acum e in sezut (parca ar fi micul Budha
). Aici nu ne-au dat hartiile cu masuratori, au zis ca le trimit la ginecologul care urmareste sarcina dar ca totul e normal. Bebe are 724 gr, destul de marisor. La sfarsit ni l-a dat si noua pe 3D si ne-a facut cu manutza
Apoi ne-a facut poza cu fatzuca lui mica si e asa frumushel (doar e al nostru
). Tati zice ca are nasul si gura mea si ieri nu se mai satura sa se uite la poza.
Sunt asa fericita ca l-am vazut si este bine.
Pupici
Acum
23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
danyelana suuuuuuuuuuuuuuuper!
bravo! f mare bebe, f f f grasun. Las ca iti zic si io la 23 de sapt (peste o sapt cand am morfofetala) cat ne-am mai ingrasat :)
22+
Yannis
cris_mario spune:
danyelana
felicitari...ne bucuram ca primim vesti bune
onitza sper rusinea mea,nu stiam ca Daniel este nume de sfant![]()
![]()
,de Alexandru am aflat anul acesta![]()
![]()
..adevarat ca te impresioneaza
toate numele alese sunt suuper...felicitari mamicilor

Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
rox_y spune:
Daca ati inceput cu numele ...vreau sa va spun ca numele fetitei va fi Ecaterina Maria, parca suna a nume de imparateasa 
26+ 
cristies spune:
Buna fetele!!! Hai la o cana de laptic!
Danyelana, ce veste placuta!!! Pup la bebe frumos si grasut.
Monica333ro bine ai venit
. Miscarile bebelusilor nu au aparut la toate la fel. Daca mergi regulat la medic nu cred ca ai motive de ingrijorare.
si linisteste-te, ca o sa vina vremea sa te sperii cand misca pe neasteptate...
.
V-ati hotarat deja la nume... bravo voua fete hotarate!!!!
Eu am descoperit termohigrometru (foarte precis - pentru laboratoare) pe un site specializat de aparatura la doar 60 de lei. Tot ce am vazut la targ era peste milion, si nu monitoriza si temperatura de afara... Astia cred ca sunt nebuni... tot ce e pentru copii e dublu ca pret pentru ca are un abtipild cu un maimutoi?
Nu mi-a venit sa cred, am si sunat la aia si m-au asigurat ca aparatele lor pot fi verificate metrologic fara probleme - niciodata nu au primit plangeri...
si o seara buna va doresc.
24+
Nik0le spune:
larisel, fetelor, scuze, neuronul meu ametit de gravida a uitat sa puna si link catre noul capitol... 
alexia, sorina, imi pare rau ca va faceti griji, sper din suflet ca bebelusii sa fie sanatosi! 
baly, felicitari pt baietel! 
alexutzzza, onitza, abia astept sa ne dati vestea buna ca s-au resorbit complet chisturile! 
catalutza, super numele ales de voi, pe acelasi l-am ales si noi! ![]()
mariucasara, tin pumnii stransi pentru tine si bebe! Te astept maine cu vesti bune de la eco! 
Am fost si noi la morfofetala, bebe e fetita, are 329 gr si e ok. Am fost atat de emotionata cand ne-a aratat fetisoara ei in 3D, incat a trebuit sa-mi iau un pic ochii de la imaginea de pe monitor ca sa nu-mi dea lacrimile. Oricum avem inregistrarea ecografiei, asa ca pot sa o revad oricand!
Si seamana cu mami, de data asta. ![]()
Nico
de
Isabela si
20+ cu
Irina
Nik0le spune:
Am uitat sa urez bun venit monicai333ro.
Sarcina usoara si
sanatos! Nici eu nu cred ca ai motive de ingrijorare, e foarte posibil ca pana la urmatoarea intalnire cu medicul tau sa simti deja miscarile lui bebe.
Nico
de
Isabela si
20+ cu
Irina
monica333ro spune:
cristies, nik0le, multumesc pentru raspunsuri si incurajari...da,merg regulat la medic, ultima data am fost pe 17 septembrie, dar nu am facut echo, doar control...mi-a spus ca e totul in regula....morfologia de sarcina trimestrul 2 o am programata pe 19 oct..sper sa il simt pana atunci...
va pup si o seara buna tuturor