Goldie Pants - 9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Cory..imi plac al naibii de tare camasile lui tranpirate...nu-i bai, si da cele albastre imi plac cel mai mult, m-a inspirat videoclipul care e f hot....,

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

drept e cory ca am dus pasiunea la extrema. mai am o carioca albastra si una galbena . le-as face praf si pe astea seara asta, ca maine cine stie cu ce ma mai indeletnicesc....

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Mey Iona, daca vede MJ aste se trezeste instant

poze si noi 2

Mergi la inceput

cory dangerous zici de mine ca am facut prapad la desen, da pe diana dirty ai controlat-o? ca seara asta vad ca tace si face... numai pe mine ma puneti la zid

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Mey Iona, daca vede MJ aste se trezeste instant

ce-o sa-mi auda urechile maine..da' trebuia aratat nu?

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

vad ca toate v-ati dat la fund. atunci ne retragem si noi la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_n

drept e cory ca am dus pasiunea la extrema. mai am o carioca albastra si una galbena . le-as face praf si pe astea seara asta, ca maine cine stie cu ce ma mai indeletnicesc....

Oana_n :

in alta ordine de idei, sa va zic ceva : ma duc azi pina la mall si ce credeti ca vad acolo ? beteala, globuri, sclipici (asta e adevarat, nu-i poanta !!).si ce-mi zic, bai nene, sa vezi ca mi-am pierdut busola, te pomenesti ca vine si eu nu m-am pregatit.ma uit la temperatura, vad ca a scazut (in sensul ca nu mai sint 45 de grad, ci numai vreo 43 !) si zic : e clar, vine iarna ! sa-mi tricotez repede un sfetar (binee, acu nu va ginditi ca-s priceputa, e al 2-lea in viata mea).vin repede sa caut pe net siiii...norocul meu cu site-ul oficial al lui Michael : o tanti Gilda, basca din Romania ne prezinta un home-made-sweeter, ia uitati-va aici, poate va intere si pe voi :

http://www.michaeljackson.com/it/photos/handy-made-sweeter-2005-01

asa ca, acum am putina treaba, ma scuzati, dar tanti Gilda imi da instructiuni pe mess

si ca tot vorbeam de Craciun, cred ca-l asteptati cu nerabdare, daca vine intr-un moonwalk :

http://www.mjanimations.com/images/christmas%20card.jpg

si am mai gasit ceva frumos :

http://www.mjanimations.com/images/Card%20christmas%20list.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa-marie

noi am avut de facut niste rehearsals .......off, grele vieti...
http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/various/099.jpg
http://mjjgallery.free.fr/bad/tour/various/100.jpg

anka,cum fu plimbarea? va place viteza?

www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=RM0TlBjyM-4" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!

Lisa-Marie: inainte de a ma duce la , am zis ca hai sa mai arunc o privire la goldie, siii...ce vad ?! .meyy, stai putin, asa le zice acuma: rehearsal-uri? foooaarte interesant!.aflu si eu noutati.

aaa, ca era sa uit: da mai piaptana-te draga si tu putin, nu vezi cum sta parul ala de cret .fie, te iert acum ca esti in repetitii generale, da la concert sper ca te prezinti si tu ca o performerita ce esti cu o cordeluta, un batic, ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

M, I love you most
buna dimineata, fetele hai trezirea...ce e linistea asta aci??? e wkndamr=18 zile pana la Bal a Versailles
cory vreau sa-mi trag subiectu' meu, dirty diana's party asa ca sa fac io ce vreau acolodeci te rog, am nevoie de saftul tau hai ca vad ca ai la talente...
pai bine ma ionad'asta imi esti? in casa mea tu te dai la fundu' lu' come togetheru’ meu, deci te rog frumos...., io nu ma mai repet, direct la rastelu' cu armament ma duc...da-o-ncolo de treaba

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Neata fetele...M love of my life
Ionaaaa, nu te vad bine

poze si noi 2

Mergi la inceput