Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Iubirisca, si eu zic ca poti sa mergi peste 2 saptamani pt ca stii sigur ca atunci rezultatul va fi unul corect, orice ti-ar spune. Stiu ca asteptarea e grea, dar pana la urma tot cum vrea DD va iesi, asa ca ai incredere ca o sa-ti dea un bb frumos si sanatos

Mira 6+

Mommy_to_be multam fain de incurajari, ca bine e sa ai cu cine sa vorbesti, sotul meu pup eu ochii lui incearca sa ma inteleaga dar deh nu stie ce simtim noi si cat de stresate suntem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata fetele si de la noi

Discordia imi pare foarte rau prin ce trece si te inteleg perfecttt pt k si cumnata mea (28de ani) are cancer de colon, amputandu-i rectul deci toata viata ei va ramane cu o punga pe buta i s-a facut anus iliac asa ca te inteleg perfect! ai grija de tine si de puiul tau

fetelor azi repet si eu testul sa vad a doua liniuta cum iese

4+ cu o

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Va doresc si eu sarcini usoare cu bebei la termen, sanatosi si mancaciosi.
Un pupic special pentru Alinutza si Vivela, colegele mele de la strumfi. Felicitari !!!!
Peste o saptamana voi vedea daca ma alatur si eu voua, daca nu poate prind trenul de iulie-august. Stiu doar ca bebe mic e mult dorit si-l vom astepta atat cat va fi nevoie. Lucram din plin
Imi place odiseea voastra, e prima oara cand citesc o odisee de la inceput, asa pe ascuns, poate, poate....vrea si bebe sa fie o floricica de liliac.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Discordia...imi pare tare rau cand aud de asemenea cazuri, e foarte greu sa ai pe cineva bolnav in familie, poate va fi stadiu 2 si se va face bine, toate iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine. Ai grija de samburelul din burtica si pune-l pe el pe primul plan...gandeste-te ca nu ai fac bine tristetea si stresul.Iti doresc din tot sufletul sa treceti cu bine de perioada asta si sa ai parte de liniste si bucurii pana la sfarsitul sarcinii.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ale, te asteptam cu testul.
dana, vad ca avem puisorii cam de o seama. tu cd ai avut um? ca si eu tot scriu la odiseea asta, desi n-a fost nici in mai, acu nu stiu dc va fi in iunie, saa vorba ta, o asteptam (o deschidem noi? )pe urmatoarea.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/574880125JLipfE

ce ziceti de liniuta mea?

4+ cu o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Gata Aleesicoo, e clar Acum iti mai trebuie confirmarea de la eco ca totul e la locul sau si o sa te linistesti cu totul

Mira 6+

Mergi la inceput

pai sapt viitoare ma duc ca acum nu cred ca are ce sa se vada
deci oficial ma trece si pe mine cineva in listuta?

4+ cu o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Felicitari Ale pentru cele doua liniutze.
Daca imi dai datele tale, te trec in lista de pe prima pagina

Roxy 9+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

danutza, multumesc de urari, te asteptam cu drag la noi , tin pumnii ca incursiunea sotului pe balcon sa fie cu rezultat

si sshhhssssss...pe la scutece...cand oi fi sigura-sigura, cu eco de confirmare si tot tacamul, dau eu vestea .

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput