Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
maitreyi spune:
fetele am fost si azi la hcg si a iesit mai mica valoarea ca data trecuta, adica 267 aveam marti si azi 241. l-am sunat pe dr si a zis ca e oprita in evolutie si ca da semne ca se va elimina singura asa ca opresc utrogestanul, no-spa-urile,etc si asteptam.
sa aveti bebelusi sanatosi si voiosi 
mai intra mami pe la voi 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
M&M spune:
Iubirisca, mai ok e sa faci eco la 6 sapt ..ii poti auzi si inimioara bebeului, ai sanse sa vezi si samburelul ( nu numai sacul gestational ), deci asteapta inca 2 sapt
Alesico,
..e clar ca buna ziua!!!...
Dana, Paula, noi va asteptam la floricele de liliac..
Ioana, sper ca esti bine..ma gandesc la tine.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
7+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:
multumesc din suflet!!!
UM: 31 AUG
DN:30.08.1986
DPN:07.06.2010
| Citat: |
| citat din mesajul lui rosanne Felicitari Ale pentru cele doua liniutze. Daca imi dai datele tale, te trec in lista de pe prima pagina ![]() Roxy 9+www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
4+ cu o 
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
aleesicoo spune:
IMI PARE RAU !!!
TE IMBRATISEZ CU DRAG SI MULTI PUPICI

| citat din mesajul lui maitreyi fetele am fost si azi la hcg si a iesit mai mica valoarea ca data trecuta, adica 267 aveam marti si azi 241. l-am sunat pe dr si a zis ca e oprita in evolutie si ca da semne ca se va elimina singura asa ca opresc utrogestanul, no-spa-urile,etc si asteptam. sa aveti bebelusi sanatosi si voiosi ![]() mai intra mami pe la voi ![]() ------- mamica fericita de Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
4+ cu o 
M&M spune:
| citat din mesajul lui maitreyi fetele am fost si azi la hcg si a iesit mai mica valoarea ca data trecuta, adica 267 aveam marti si azi 241. l-am sunat pe dr si a zis ca e oprita in evolutie si ca da semne ca se va elimina singura asa ca opresc utrogestanul, no-spa-urile,etc si asteptam. sa aveti bebelusi sanatosi si voiosi ![]() mai intra mami pe la voi ![]() ------- mamica fericita de Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Maitreyi, nu se poate!!!

Poate nu e asa..poate e doar o eroare a laboratorului...Te pup si astept vesti bune...Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
7+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Iubirisca spune:
| citat din mesajul lui cristina_26 Iubirisca, mai ok e sa faci eco la 6 sapt ..ii poti auzi si inimioara bebeului, ai sanse sa vezi si samburelul ( nu numai sacul gestational ), deci asteapta inca 2 sapt ![]() Alesico, ..e clar ca buna ziua!!!...Dana, Paula, noi va asteptam la floricele de liliac.. Ioana, sper ca esti bine..ma gandesc la tine. ![]() Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+ ![]() Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
Multam asa o sa fac o sa stau cuminte si o sa astept.
Aleesicoo felicitari, hai ca testele tale arata din ce in ce mai bine

Maitreyi de ce nu incerci si la alt doctor, nu stiu poate mai e o sansa
aleesicoo spune:
iubirisca multumesc frumos
4+ cu o 
maitreyi spune:
multumesc mult fetele 
maine urmeaza sa ajung la un alt laborator si apoi luni iar si sa vad ce iese acolo. acum mi-am facut la maternitate si cam am incredere in tipa care face analiza ca ne stim de mult da' cine stie daca a lucrat-o ea si nu altcineva...o fi expirat kit-ul etc...mai incerc si va tin la curent.
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ddanagh spune:
Victo eu am avut UM pe 12,09. Eu am ciclu f regulat, imi vine menstruatia, de fiecare data, cu 3 zile mai devreme ca luna trecuta.
Maitreyi imi pare rau. Am avut si eu o sarcina oprita din evolutie acum un an, stiu ca-i tare dureros, insa te va ajuta enorm Alexandra. 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
aleesicoo spune:
la ce maternitate ai facut-o?
4+ cu o