Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
M&M spune:
Neata!!!
Cinezee, bine ai venit!! SArcina usoara si bebe sanatos...se vede destul de bine cea de-a doua liniuta ..![]()
Multumesc fetelor care mi-au rasp in legatura cu mobila bebeilor... Nici noi nu ne grabim sa o schimbam, cel putin nu anul acesta, dar eu deja am onceput sa ma gandesc, deh, asa e cand creste un bebe si-n burtica..![]()
Veronicah, eu nu stiu ce sa zic cu vaccinul..eu nu mi-am facut niicodata vaccinul contra gripei normale , si lucrez in sistemul medical si nici nu m-am imbolnavit..Acum ce sa zic..nici eu nu stiu, trebuie sa ma mai documentez..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
7+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia Se pare ca bucuria sarcinii mele este umbrita, cum a fost si la primul copil. Ieri am aflat ca sora sotului meu, deci cumnata mea, are cancer la san.Tot ieri au operat-o si i-au extirpat sanul drept. Azi se implinesc 2 ani de cand tatal meu a murit. Tot de cancer. Eram gravida in 3 luni si am sangerat mult atunci de am zis ca pierd copilul. Dar Dumnezeu m-a ajutat si acum am o fetita sanatoasa. Nu pot sa cred nici acum ca povestea se repeta, eu gravida, cineva drag sufera de aceeasi boala. Cumnata mea are doar 37 de ani si o fetita de doar 1 an si 9 luni.Nu pot sa imi revin nici acum, sotul meu este terminat si el, de cand suntem impreuna de 7 ani, ieri l-am vazut prima data plangand. A fost groaznic. mamica de fetita si 6s+ |
Discrodia, imi pare rau...
..va doresc multa putere , iar cumnatei multa sanatate; poate ca a dfescoperit la timp cancerul si sansele sa se vindece sunt mult mai mari..
Ai grija de bebe din burtica.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
7+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
veronicach spune:
discordia imi pare foarte rau pentru trauma prin care treceti, insa trebuie sa va concentrati pe familia voastra, si sa fi optimista ca bebele mic sa nu fie afectat
tatal meu a decedat cand aveam 10 ani, la o zi dupa ziua mea de nastere si astfel ziua mea de nastere si moartea lui au ramas strans legate
acum am data conceptiei chiar in 24 august...cand s-a stins el si o vad ca o incurajare ca este cu mine si ma protejeaza
iti urez multa sanatate ca si cumnatei tale si sa treceti cat mai repede peste eveniment, desi nu este deloc usor
te imbratisez cu multa dragoste
7+
Cordelia spune:
discordia.....of, groaznic dar poate acum dupa operatie o sa fie bine si o sa treaca cu bine peste aceasta nemernica si crunta boala
! Tousi daca a fost extirpat cu totul....poate o sa fie bine.
Nici nu stiu ce sa zic in astfe de situatii, dar hai sa incercam sa fim otimisti desi e cumplit, inteleg!
Tu sa fii alaturi de nepoata si de toata familia si incearca sa nu te tii cu firea sa nu ai un soc si sa se intaple lucruri (doamne fereste), poate cu voia lui D-zeu totul o sa fie bine.
v-ati gandit poate la un tratament in afara?
Te rog sa ne tii la curent si doamne ajuta sa treceti peste asta si sa ramana doar un cosmar urat...
Cordelia
9+
discordia spune:
fetelor, va multumesc de incurajari.De cumnata mea ce sa va spun ca poate a avut o viata nenorocita? A avut langa ea barbati care nu au stiut sa o aprecieze, unul a inselat-o, celalalt a bagat-o in datorii si apoi a parasit-o, fara sa-i pese macar de copil. Copilul este la el acum, dar nu se stie cu cine il lasa, pe unde il lasa, la noi nu a vrut sa lase fetita. Apoi, cumnata mea are hepatita c de mai bine de 6 ani, in vara a fost operata la coloana, mie deja mi se pare prea mult. Stadiul cancerului nu se stie. Medicul a spus ca spera sa fie 2 ca sa aiba sanse de supravietuire. Analizele nu stiu cand ii vor iesi. Noi am fost aseara la ea, dar era tarziu dupa ora 7 si nu am putut vorbi cu nici un cadru medical. Azi vor merge rudele la ea si poate afla mai multe.Si socrul meu a murit tot de cancer, asa ca va dati seama ce este la noi in familie acum. Sper sa fie bine pana la urma.
mamica de fetita si
6s+
Vivela spune:
neata.
discordia
, imi pare tare rau, nu stiu ce sa zic, suntem alaturi de voi, de cumnata ta...ne rugam sa fie bine
.
bine ai venit, Cinzee, sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos si la termen
.
veronica, eu sigur n-o sa fac vaccinul...gratuit sau nu. mi se pare prea multa valva in jurul acestei boli, nu vreau sa experimentez pe mine si pe copilul meu.
Alina, multumesc de intrebare, David e bine la gradinita, s-a adaptat nesperat de bine, nu mai plange dimineata, cere el sa mearga la copii..ce mai, in ciuda tuturor neajunsurilor unei crese de stat, ma declar multumita atata vreme cat copilul e fericit acolo.
Piciul vostru cu cine sta? scuze daca ai scris si n-am retinut eu.
Eu ma pregatesc sa ma duc la dentist, am niste lucrari incepute de vreo cateva luni, ma bucur ca data trecuta i-am zis doctorului ca s-ar putea sa fiu gravida, asa ca sa isi revada tratamentul. a fost mai mult intuitie, i-am zis ca ii spun sigur la urmatoarea consultatie cum stau...cred ca o sa faca ochii mari, motiv pt care iau testul la mine
.
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
maitreyi spune:
neata 
discordia multa sanatate cumnatei tale! si Dumnezeu sa ii ierte pe cei plecati dintre noi 
-------
mamica fericita de
Alexandra si
5s
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Iubirisca spune:
Neata fetelor,
Eu am fost ieri la doctor la transvaginala, dar nu mi-a putut spune mare lucru, mentionez ca eu am avut ultimul cm pe 31 august.
S-a vazut un punct alb, dar mi-a spus ca deocamdata nu imi poate spune daca este intra sau extrauterina pentru ca este prea mica sarcina.
Eu facusem socoteala ca si alesicoo, ca as fi in 4 saptamani si 3 zile dar mi-a explicat ca daca conceptia a fost mai tarziu acum as fi in 2 saptamani si un pic deci nu are ce sa se vada si mi-a zis sa vin peste 7 zile.
In ziua cand trebuia sa imi vina cm am avut niste scurgeri maronii, fara nici urma de sange, mi-am facut si doua teste si au iesit pozitive.
I-am spus doamnei doctor ca mai am mici scurgeri, dar foarte mici scurgeri maronii, si mici intepaturi (ea m-a intrebat daca ma doare burta si i-am zis ca nu); nu mi-a spus ca trebuie sa fac nimic doar ca trebuie sa mai astept.
Eu ma gandeam totusi sa ma duc peste 2 saptamani (trecem printr-o perioada un pic mai grea cu banutii) si decat sa ma duc peste 7 zile si sa mai dau un milion mai bine mai stau si poate DD va dori sa se vada ceva
.
Voi ce credeti?
mommy_to_be spune:
'Neata, burtici fericite!
Bine v-am regasit si azi!
Discordia... imi pare nespus de rau pentru situatia asta! Citind, mi s-a pus un nod in gat, mi s-au umezit ochii si mi s-a facut pielea gaina. Sa-ti dea Dumnezeu putere multa sa nu fioe afectata sarcina in niciun fel, iar cumnatei tale multa sanatate si un viitot mai putin trist. Sa speram ca o sa fie bine in urma operatiei, iar canceriul e in stadiu incipient.
Turturica, tu trebuie sa fii o fericita cu un sot asa devotat si atasat de puiutul cel mic. Cred totusi, si sper ca asa va reactiona si al meu sot la aparitia celui micut.
Astazi sunt mai putin nervoasa si irascibila. De fapt... chiar bine dispusa. Sper sa nu-mi strice nimic dispozitia![]()
Va pup, burticute
Sa aveti o zi cat mai reusita
Mira
6+
mommy_to_be spune:
Iubirisca, si eu zic ca poti sa mergi peste 2 saptamani pt ca stii sigur ca atunci rezultatul va fi unul corect, orice ti-ar spune. Stiu ca asteptarea e grea, dar pana la urma tot cum vrea DD va iesi, asa ca ai incredere ca o sa-ti dea un bb frumos si sanatos
Mira
6+