Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 10

aleesicoo spune:
Mommy si eu sunt mmaica tanara, am 23 de ani
eu zic sa stai lin daca dr. ti-a zis sa stai linistita ca e ok, poate asa e felul doctorului sa nu vb prea mult... asa este si al meu...dar pe plan profesional este AS.
apropo unde esti pacienta si la cine?
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Vivela spune:
Mira, nu-ti face griji degeaba, ii fac rau lui bb. eu sunt convinsa ca totul e bine, daca era ceva in neregula sigur iti spunea. eu n-am facut niciodata doppler (a, ba da, la o sarcina oprita in evolutie, vroiau sa fie siguri ca nu mai exista ritm cardiac ). eu din cate retinusem, dopplerul nu e uzual, ba chiar ar fi cam stresant pentru bebe, dar nu stiu sa-ti spun de ce.
ritmul cardiac nu mi l-a spus niciodata (nici eu n-am cerut expres sa-mi spuna asa ceva), insa i-am precizat de la inceput sa nu intre in detalii foarte multe, dar sa-mi spuna daca are vreo urma de indoiala cu privire la orice tine de bebe sau de mine. eu n-am vrut detalii multe pt ca n-as fi rezistat sa nu scotocesc netul pentru informatii. si cum nu am pregatire medicala, toate informatiile astea aflate din surse - unele mai credibile, altele mai putin credibile - se pot amesteca si normal, nu facem legatura cea mai corecta intotdeauna. asa ca am vrut sa-mi inlatur o sursa de stres si am preferat sa merg pe mana doctorului.
bebe e perfect de 5 mm .
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

mommy_to_be spune:
Aleesicoo, sa stii ca asta e faza.... doctoriata e foarte vorbareata de felul ei. E vorba de d-na doctor Cezara Bucur de la spitalul Giulesti, insa eu ma duc la ea la cabinet. Mi-a vb o gramada aseara, despre sarcina in general si despre medicul ecografist... ma rog... multe. dar cand am intrebat-o daca nu pot sa si ascult inimioara, mi s-a parut ca mmi-a raspuns putin iritata: "Ce vrei sa asculti acuma? Nu vezi? ca nu e nevoie"....
Mira 6+

anamariam79 spune:
Mira, stai linistita, bine ca e ok, sunt ecografisti care zic ca doar e ok si are tot ce-i trebuie si atat. Bine ca e acolo, si ca are ritm cardiac. Asta e tot ce conteaza! Daca ti-a dat poza, ar trebui sa scrie pe undeva si FHR=... (frequency heart rate), mie nu mi-a zis, dar am vazut scris pe foaia care mi-a dat-o si pe poza. Cred ca si marimea e ok, la mine are 7s3z si are 9mm, si apoi, unii sunt mai mici, altii mai mari, nu e o regula. Gandeste pozitiv, fii calma, si o sa fie bine.
Gabriela, sa fii fericita si iubita, si sa ai un bebe frumos, sarcina usoara si la termen.
Ana 7+

mommy_to_be spune:
Vai Vivela... multumesc mult!!!! m-ai mai linistit. Toate fetele de pe aici care au fost la doctor stiu si ritmul cardiac si de aceea mi se parea aiurea. Multumesc mult... Si bine ai venit printre noi, ca eu nu cred ca am apucat sa te felicit. Sarcina usoara si la termen iti doresc Incerc sa ma calmez cat de tare pot si sa ma intorc la lucru ca am muuuuulte de terminat.
Va pup, burticute
Mira 6+

aleesicoo spune:
atunci asteapta ca sunt convinsa ca ea perosnal o sa te puna sa ii asculti inimioara
cumnata mea i a auzit inimioara pt prima data la 4 luni cand a aflat ce are.....si acum are un baiat frumosss si cuminte de iti este mai mare dragul de el( e si finutul meu)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

moni_or spune:
GABRIELA,la multi ani cu sanatate si un bebe sanatos si frumos iti doresc!
MIRA,la prima sarcina nici eu nu am auzit inima lui Luca decat tarziiiu, in trimestrul 3, si eu stiu ca e stresant pentru bebe dopplerul (ala la care se si aud bataile, nu numai se vad), mai ales in primul trimestru, de asta nu ti-a pus. Sunt sigura ca totul e bine, important e ca s-au vazut bataile.
Fetelor, eu sunt asa emotionata, nu stiu cat inteleg copilasul meu de 1 an si 2 luni, insa si ieri si azi a facut un lucru de mi-au dat lacrimile de emotie... M-a tot tras de bluza in sus si m-a pupat de nu stiu cate ori pe burtica Desi lui nu i-am zis oficial de sarcina, ca ma gandeam ca nu pricepe, doar l-am mai intrebat din cand in cand daca i-ar place sa aiba un fratior sau o surioara, dar nu cred ca stie ce inseamna aia, ca n-are de unde. Si nici nu l-a vazut pe sot pupandu-ma pe burtica pt. ca sotul meu e ciudat de rezervat, nu ca nu s-ar bucura de bebe dar na, asa e el, nici la prima sarcina nu m-a cocolosit prea tare. Or avea copiii astia un al 6-lea simt, nu stiu, dar asa de fericita m-a facut
Monica, mami de Luca si
5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Alinutzaa spune:
ale da, la mine liniuta a iesit mai pala. Nu am facut insa nici o poza. Maine dupa amiaza ma duc la doctor. Abia astept.
Vivela poate il chinuie vreo maseluta pe David, de a fost asa agitat.
Ana felicitari!!!!!!!! Bravo bravo, ce samburel mare si dulce ai tu acolo
La multi ani Gabriela! Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si iubita! Sarcina usoara si un bebe sanatos care sa va umple casa si sufletele de bucurie
Mira imi pare rau ca ai venit asa suparata de la eco aseara. Stai linistita ca totul e ok cu bebe. Eu la Tudor nu am auzit inimioara decat o data la morfofetala si o data cand eram in travaliu. Dar recunosc, ca la fiecare ecografie imi spunea si ritmul cardiac. De fapt masura cu ecograful si dupa aia cand imi dadea pozele era scris acolo. Dar stai lnistita, ca totul este ok.
Monica vaaaaaaai, ce dulce a putut sa fie piticul tau!!!!!!! Super tare!!!!!
Eu nimic de raportat. Doar m-am bagat nitel in seama
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+
Handmade by Alina

mommy_to_be spune:
feleor, va multumesc mult de incurajari. sa stiti ca eu chiar m-am mai linistit.
Monica, mie mi-au dat lacrimile numai cand am citit ce a facut Luca. E un gest incredibil... si inexplicabil. Sa stii ca si sotul meu e mai rezervat... nici el nu ma pupa pe burtica si gesturi de genul asta, insa intr-adevar are foarte multa grija de mine, sa nu-mi fie rece, sa ma alimentez cum trebuie and so on. Mie mi-e frica sa nu fie rece cu copilul cand o sa se nasca. Chiar imi fac griji pentru cum vor evolua lucrurile. Mai demult, cand nu eram casatoriti, imi zicea, mai in gluma, mai in serios, ca el nu vrea copii pentru ca stie ca o sa-i iubesc mai mult decat pe el. Sotul tau ce relatie are cu Luca acum?
Multe asemanari intre noi (pe langa cea cu citatul din biblie si sotiorii rezervati). Daca o sa am baietel si pe-al meu o sa-l cheme Luca. Asa am zis de cand eram printr-a sasea si am auzit prima oara piesa aia: "My name is Luca/ I live at the second floor...".
Mira 6+

anamariam79 spune:
Fetele, ma ajutati si pe mine va rog cu o intrebare?
Daca mai aveti dureri de burtica, voua ce v-a dat? Mie mi-a dat doar no-spa, si a zis sa nu stau daca ma doare si sa iau, ca risc sa se deshida colul, si ca pot lua cat de multe. Voua nu v-a dat progesteron? Sau asta in ce situatie se da progesteron?
Ana 7+