Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ale, am vazut si eu liniuta nr. 2, e pala, dar se vede! Sa fie cu noroc!
ei, poate mai am si eu o sansa..
ps..vazand si mesajul vivelei, cu um in 5 sept..m-am mai dezumflat..

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Vivela, UM a fost pe 31 aug, si de atunci noi am tot prestat,
Victo , doamne ajuta sa fie bb si la tine

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Vivela, asa ii zic eu bebelina, da' nu stiu ce-o sa fie. Nici nu conteaza, sanatos/sanatoasa sa fie. Probabil Alex daca e baietel, si Miruna sigur daca e fetita. Sa ajungem noi sanatosi pana atunci. Intai am vrut fetita, apoi baitel, da' chiar nu conteaza

Ana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, gabriela (tizo!), sa fii fericita si sa-ti dea DD ce-i mai bun . Ce tanara esti

Victo, nu renunta sa speri, de foarte multe ori testul se pozitiveaza mult dupa ziua in care trebuia sa vina CM, mai ales daca oi fi ovulat tarziu. pana nu vine CM n-ai voie sa nu speri . si daca n-o fi acum, nu dispera, vine el bebe cand ii e vremea .

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Vivela eu ce sa mai zic ca sapt trecuta am facut HCG si mi a iesit valoarea mai mica de 1.20 si acum a doua liniuta la test?
stiam eu ca nu trebuia sa ma iau dupa HCg in conditiile in care am aflat rezultatul in 3 zile
am asa o oarecare indoiala in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Multumesc din suflet tuturor pt urari si sper sa fim impreuna pe tot parcursul odiseei , sa avem parte numai vesti bune si sa defilam pe forum prin mai si iunie cu grasunii nostri frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetelor, vin si eu la raportul de dimineata , chiar daca e mai pe la pranz..
M-am tot plans ca nu am greturi uite ca azi au venit si la mine, m-am apucat eu frumusel de dimineata sa ma epilez si mirosul ala de ceara m-a distrus complet, nici nu am reusit sa ma termin de epilat ca m-am oprit ca nu il mai suportam , m-au apucat durerile de cap, greata, simteam ca nu mai pot, acum dupa ce deja mirosul a trecut, is mult mai bine, sper sa fi fost doar de la miros ca inainte nu am avut nimic.
Sper si capul sa imi treaca ca inca simt ca imi explodeaza.
La multi ani pt Gabriela si sa iti dea DD tot ce iti doresti si o sarcina usoara si un bebeu sanatos si cel mai frumos!

Cornelia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Felicitari fetelor care ati adus vesti bune!

Va tin pumnii sa fie bine pana al final si sa vedem poze cu burtici cat de curand:)!!

Doamne eu cand mai citesc pe form semnaturi de 30 sapt, 35 saptamani etc, mi se pare o cale atat de luuunga, si mai avem atat de mult ca nu mai am rabdare

In rest, eu nu prea am ce sa raportez, in continuare nici un simptom, nici o greata, nici o treaba nici somn maare, nici foame deoasebita, nici pofte nimic, nici toane....! Nu ma intelegeti gresit, nu doream sa mor langa WC, dar parca asa usor sa fie...am si emotii sa vedem daca data viitoare la consult totul va fi ok...

va pup

Cordelia 8+

Mergi la inceput

offf fetelor abia astept sa imi pun si eu la semnatura cate sapt de sarcina am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna fetele!

Nici nu stiu cu ce sa incep... Of... am fost aseara la eco, si da, am vazut inimioara, insa nu mi-a pus dopler sa o ascul, pentru ca a zis ca nu e nevoie si na... n-am mai insistat. Ritmul cardiac nu mi l-a spus. pe fisa scrie activitate cardiaca prezenta, ritmica. Mi-e ciuda de mor... Bine, mi-a zis ca bb e bine, are 5 mm (oare e ok pt 6 sapt si 3 zile?), si ca urmatoarea eco o voi face cu ecografista, la 12 saptamani. E normal sa nu-mi spuna frecventa acrdiaca? Sunt dezamagita si confuza in acelasi timp...

Am citit ce ati scris voi inainte, insa credeti-ma ca mi-a fost imposibil sa retin prea multe pt ca ma aflu si intr-o stare ciudate, la birou e o foiala de nedescris, de abia reusesc sa trag o fuga la baie din cand in cand.

Roxi cu durerile de spate ma confrunt si eu, si da, doare rau. Da vin si pleaca... poate o sa iti treaca si tie

Gabrielala multi ani, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si sa-ti implineacsa toate dorintele. Suntem amandoua mame tinerele eu am 24 de ani jumate, deci tot pe acolo. Aseara la control a si facut misto doctorita: "Vai... da' la varsta asta se fac copii? Mai asteapta si tu pana la 40 de ani, sa nu mai ai foliculi viabili si sa vii la inseminari, cum fac cele mai multe din pacientele mele"

Va pup fetele... am o stare proasta rau azi. Sunt foarte nervoasa..... toata lumea trage de mine intr-o parte si-n alta, fixul suna, mobilul suna, personalul suna si el, si lumea e ofensata ca de ce sunt asa acra. e adevarat ca mie nu-mi stan fire (tare greu ma supara cineva), dar toate adunate (agitatia + incertitudinea cu eco de aseara) ma fac sa scot fum pe nari si pe gura

Mira 6+

Mergi la inceput