Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Anamaria si cumnatei mele i-a dat medicul tot no spa si i-a spus sa ia de cate ori este nevoie(cand te doare), in schimb nimic altceva, si cel mai important sa nu faci eforturi, sa incerci sa stai calma, linistita.
Fetelor cred ca este epidemie de 'Luca' si eu daca e baietel as vrea sa ai pun numele asa, fina mea tot la fel.....o sa facem un club
pui mic-5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ana, tu ai doar dureri sau si contractii? adica ti se si intareste burtica?
utrogestan (progesteron) sau duphaston se da in special daca ai iminenta de avort (sangerari, col deschis, contractii etc).
no-spa e bun, in orice caz, nu abuza, mie imi spusese ca pot sa iau maxim 4/zi, dar parca nu erau chiar concentratia cea mai mica. nu mai stiu, n-am prea avut probleme, am luat doar de vreo 2 ori.
durerile la inceput sunt normale, se mai dilata p-acolo lucrurile , se mai intind, se mai dilata uterul, se pregateste organismul sa il primeasca pe bebe. or sa treaca si astea , relaxeaza-te si o sa-ti fie si tie si lui bebe mai bine.

apropo de nume, la fel cred si eu ca a fost in perioada cand am nascut eu - cu David. si culmea, numele l-am ales cu mult inainte, fara sa stiu ca e la moda. acum am impresia ca jumate din copii de 2 ani se numesc "david".

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

voi vorbiti de soti rezervati. Al meu ma intreaba acum cateva seri "Auzi? Da' tu esti sigura ca esti gravida?"

Ana da, NoSpa se da pentru cazul in care simti ca te doare burtica. Si sa iei, sa nu stai cu durere, ca nu iti face nici tie bine, nici lui bebe. Poti sa iei linistita pana la 6 pe zi.
Progesteronul se da pentru sustinerea sarcinii. Daca bebele tau e fixat bine acolo, dr nu are nici un motiv sa iti dea progesteron.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

dar ati scris nu gluma!!!...m-am si speriat cand am vazut atatea pagini scrise..

Anamaria, felicitari pentru bebe vazut la eco!!!

Paula, cred ca ar trebui urmat exemplul Alesicai...a dat dovada de multa putere si optimism..

Mira, e ok bebe..la mine avea 5 mm sapt trecuta la 6 sapt si 2 zile bebe!!! Oricum, pe zi ce trece ei isi dubleaza dimensiunile de acum incolo pana la sf trim 1 parca.

Moni, ce m-ai emotionat cu ce ai scris despre Luca.. Ai baiat mare, ce mai. E deja pregatit pentru un fratior/surioara

Mira, sa stii ca si sotii se schimba o data cu venirea bebelusului...EU nu ma asteptam la sot ( si el e ceva mai retinut ) sa il iubeasca atat de mult pe Mihaita, sa aiba atata grija de el, sa ii schimbe scutecele, sa ii faca baita, sa ii dea sa pape..

Anamaria, Nospa se ia de obicei cand apar dureri si e suficient ( am mai scris eu intr-u post ca sunt oarecum normale durerile in perioada asta, uterul creste , trage de ligamente, impinge organele din jur ) ...progesteronul este pentru mentinerea sarcinii si se da cand exista risc de avort ( e totusi un hormon de mentinere a sarcinii care trebuie administrat numai la sfatul medicului)

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Vivela, tu ai avut UM pe 5 sept 2009...si ti-a iesit deja test pozitiv???

eu am avut UM pe 4 sept....inseamna ca maine dimi fac test

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

felicitari, Ana!!!!!!!!!!!!

dar de unde stii ca o sa fie bebelina si nu bebelin?
nu conteaza, sanatos sa fie, dupa ce o sa-l ai nici n-o sa-ti mai poti imagina viata fara el/ea .

alesico, mama, e foarte evidenta liniuta a doua, nu-ti face niciun fel de ganduri rele . si a mea e cam la fel, depinde si de test (eu am facut 2 barza si un surechek cam in acelasi timp si difera intensitatea). o sa fie la fel cu linia de control abia peste vreo 2-3 saptamani, iti spun din experienta.
cand ai avut UM? eu am avut pe 5 sept, mi-am tinut evidenta cu temperatura bazala, stiu ca a crescut in ziua 17, deci am ovulat intre ziua 14 si ziua 17 (cica temperatura creste cu pana la 3 zile dupa producerea ovulatiei), deci bebele meu are intre 10 si 13 zile .

poate imi dati si mie parola de la contul comun .

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Saru' mana burtici ca m-ati linistit cu no-spa si progesteron. Nu ma doar tare ci foarte suportabil, si nici des, dar imi era teama, ca na' e prima sarcina si sunt panicoasa rau. Colul e inchis, sangerari n-am avut nici de nidatie, deci nu e nevoie de progesteron. M-ati linistit. Eu credeam ca progesteron se da asa, preventiv, si ma intrebam eu de ce nu iau, ca sa fiu in rand cu lumea Multumesc mult

Ana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

ck_29, mie mi-a iesit pozitiv in ziua 27, foarte slab, dar era. Si dupa inca 3 zile era rosu bine. Surecheck am facut.

Ana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ck, da, a iesit pozitiv din ziua 24, liniuta foarte deschisa la culoare dar se vedea bine...la fel a fost si la sarcina trecuta.
sa fie si la tine bebe mic.

ana, eu am intrebat doctorul de ce nu-mi da si mie utrogestan, daca tot e natural, daca tot n-are efecte adverse. si cica de unde am tras eu concluzia ca n-ar avea efecte adverse? e un pic cu risc daca e fetita, e posibil - deci nu obligatoriu! - sa aiba o pilozitate excesiva (asta ce se vede)si ca fiind hormoni, intotdeauna se dau cu masura, nu asa, preventiv. oricum, dupa saptamana 12-13 e inutil, cantitatea de progesteron din utrogestan e mult prea mica fata de cantitatea de progesteron produsa de organism (cica e ca o picatura de apa in ocean).
ai incredere in organismul tau, natura stie mai bine sa le aseze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ce faceti mandrelor?

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ce faceti mandrelor?

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB