Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Am luat de la baby expo caruciorul chicco trio enjoy evolution topazio si inca niste maruntisuri dar am stat cateva ore bune in picioare plus drumul cu masina,asa ca m+a durut spatele cam tare.
Maine voi fi fresh.

sa treaca spatele mai iute. Chiar acum vroiam sa te intreb ce frumuseti ai luat tu de la BE.
Sa il plimbariti sanatosi!

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simi imi pare rau dar poate cauti si gasesti altceva.In 3 sapt pretul ramane acelasi sau n+au zis?
Ma voi uita si eu probabil diseara pe linkul acela.

Monis nasol cu pana asta de curent atata vreme.
Eu nu ma gandeam ca poti ramane blocat in lift in cazul unei pene de electricitate.Sper ca semnal la telefon e in lift,nu?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

sa treaca spatele mai iute. Chiar acum vroiam sa te intreb ce frumuseti ai luat tu de la BE.
Sa il plimbariti sanatosi!

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Multumesc mult,draga mea.
Sper sa gasesti si tu salteluta.
Eu baita nu am facut cu Stefi ,asa, pentru ca nu m+am gandit la asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Monis nasol cu pana asta de curent atata vreme.
Eu nu ma gandeam ca poti ramane blocat in lift in cazul unei pene de electricitate.Sper ca semnal la telefon e in lift,nu?

Doar Orange, Vodafone mai putin

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75
fetelor,am gasit sambata in metro un costum de iarna pt.bebe (din 2 piese)la incredibilul pret de 23,70...am crezut ca nu vad bine...e un vernil cu gri si e un fas de calitate -seamana cu cel din costumele de ski ...poate reusesc sa fac niste poze intr-o buna zi..
Suna a lauda asta ,dar trebuia s-o zic..mi s-a parut o afacere buna

miany
34+ DAVID ANDREI

Mersi de pont,ma voi uita si eu in metro cu siguranta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Shtephy , ca tu trebuie sa stii, la nou-nascuti ce cosmetice le trebuie? Logica mea spune un Bepanthene pt fundic, un gel de dus, un sampon, poate o pudra, apoi avand in vedere ca nastem pe frig ceva crema/ulei de corp si mai ce? saru mana 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Shtephy , ca tu trebuie sa stii, la nou-nascuti ce cosmetice le trebuie? Logica mea spune un Bepanthene pt fundic, un gel de dus, un sampon, poate o pudra, apoi avand in vedere ca nastem pe frig ceva crema/ulei de corp si mai ce? saru mana

30+ Chiara Ada

Fetitei mele i+a mers tare bine cu Bepanthene,dar uneori am folosit si crema cu oxid de zinc,asta nu lasa kk sa se apropie de pielea funduletului.
Pentru baie sampon fara lacrimi si gel de dus sau o solutie 2 in 1 dar fara lacrimi obligatoriu si aceasta.
Ulei de masaj nu prea mi+a placut sa folosesc,am preferat o crema hidratanta.
Pentru ca va fi iarna e bine sa avem o crema pentru vreme rece pentru fata bebelusului.Am vazut pe la mai toate firmele.Crema aceasta este grasa.
Sunt copii care fac cojite in caput si atunci e nevoie de crema sau gel pentru cruste.
Altceva nu am mai folosit,nici pudra nu am avut.Se poate inhala si nu e tocmai bine.
Cam atat cred

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

- pe unde esti?

MONIS am doua examene la doctorat miercuri si nu prea mai apuc sa va citesc decat in diagonala.
Dar va pup si ma gandesc la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Lidia - pe unde esti?

MONIS am doua examene la doctorat miercuri si nu prea mai apuc sa va citesc decat in diagonala.

Lidia

Uauh....doua in aceeasi zi . Bafta multa sa ai!

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Lidia

Bafta multa multa .Tinem pumnii stransi si ne gandim la tine sa vii cu vesti bune si sa dai o cola.

_

Mergi la inceput