Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Hai sa va zic cum am stat eu azi 4 ore fara curent electric si ce misto a fost ca ramasesem cu doar o picatura de baterie la unul din cele 2 mobile, fara telefon fix, ca ala sta in priza, fara lift si stau la 9... m-am simtit ca pe insula. Ma intreb ce faceam cu copil mic... daca ma prindea pana de curent la parter cu copil in carut de ex . monis 34 cu poze noi |
Daca te prindea la parter, cred ca ieseai din nou la plimbare, asta in cazul ca afara nu ploua sau mai rau sa ninga.
Dar eu ma intreb ce se intampla daca te prindea in lift pana aia de curent, ce faceai?
Noroc ca la mine nu e lift si stau numai la et 2, ca altfel sigur de frica penelor de curent nu m-as incumeta cu bebe in lift.
Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Daca te prindea la parter, cred ca ieseai din nou la plimbare, asta in cazul ca afara nu ploua sau mai rau sa ninga. Dar eu ma intreb ce se intampla daca te prindea in lift pana aia de curent, ce faceai? Noroc ca la mine nu e lift si stau numai la et 2, ca altfel sigur de frica penelor de curent nu m-as incumeta cu bebe in lift. Ramona, 35+ DOMINIC ANDREI |
cred ca asta e diferenta dintre pesimist si optimist
eu nu m-as fi gandit la asa ceva . Dar acuma ca zici plan: telefoane incarcate cu baterie pana la refuz si apel la 112. Simplu, nu?
monis 34
cu poze noi
RamonaCopot spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
cred ca asta e diferenta dintre pesimist si optimist eu nu m-as fi gandit la asa ceva . Dar acuma ca zici plan: telefoane incarcate cu baterie pana la refuz si apel la 112. Simplu, nu? monis 34 cu poze noi |
Aici m-ai prins . Si barbatu-meu zice ca sunt cea mai pesimista persoana pe care a intalnit-o el. Eu tot timpul trebuie sa ma gandesc la ce poate fi mai rau. El e din ala cu "lasa...."
Bun planul....da vezi ca poate are loc in caruciorul ala si o lanterna asa micuta, ca nu se stie(sau niste brichete din alea cu led-uri)...
Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI
krelia spune:
da Camy, probabil ca asa vom face
tensiunea cred ca e ok...pare ceva mai mare...aia mica....si eu, sambata, aveam 10 cu 7....deci, nu cu mult diferita decat a ta
monis, uite asa ne mai aduc aminte edilii de perioade "glorioase"....
krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai
miany75 spune:
Simonette doamne ,ce grozavenii povestesti tu acolo ! Ma bucur ca sunteti bine amandoi!!
Ramona C. mese simple de infasat am vazut la cora...poate da o fuga sotiorul tau ...
fetelor,am gasit sambata in metro un costum de iarna pt.bebe (din 2 piese)la incredibilul pret de 23,70...am crezut ca nu vad bine...e un vernil cu gri si e un fas de calitate -seamana cu cel din costumele de ski ...poate reusesc sa fac niste poze intr-o buna zi..
Suna a lauda asta ,dar trebuia s-o zic..mi s-a parut o afacere buna
miany
34+ DAVID ANDREI
shtephy spune:
citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]stephy, probabil ca voi avea scoica montata (sa nu ma trezesc ca nu-mi dau aia drumul ) si landoul de rezerva, ca sa-l pun in masina, pe drum.....dar, pana la masina, Rares o sa mearga la mami in bratic.....am zis! daca n-oi rezista pana pe 1 nov.....macar sa nasc pe maxim 20...sa-mi prind dr. in tara....ca altfel, nush ce fac...chiar daca ii stim pe cativa dr de acolo....parca tot cu dr tau e mai bine |
Daca ai zis,ai zis.
Da' si io am zis ca vreau sa ramai cu noi la scutece.Asa ca trebuie sa tii cozonacelul la caldura pana la inceputul lui noiembrie.Am zis!
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+
floricik spune:
RamonaC eu am vazut cadita asa simpla cum zici tu. Daca vrei suportul acela se poate cumpara separat.
30+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui miany75 fetelor,am gasit sambata in metro un costum de iarna pt.bebe (din 2 piese)la incredibilul pret de 23,70...am crezut ca nu vad bine...e un vernil cu gri si e un fas de calitate -seamana cu cel din costumele de ski ...poate reusesc sa fac niste poze intr-o buna zi.. Suna a lauda asta ,dar trebuia s-o zic..mi s-a parut o afacere buna |
Asta da afacere buna. Ca eu la banii aia numai body se stat prin casa ii puteam lua de pe aici.
Poate joi o sa am o surpriza de la nenea dr si imi da si mie verde la plimbari si dam si noi o raita prin magazinele din Cj ca din ianuarie nu am mai fost.
Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Stephy ti-am simtit lipsa. Multumesc de intrebare, cred ca trece raceala, acum ma mai ustura doar gatul si sunt ragusita, noroc ca n-am cu cine vrobi. Tu cum te simti? 30+ Chiara Ada |
Si mie mi-a fost dor de voi toate .
Uau,ma bucur tare ca te simti mai bine si ti-a trecut teama de gripa.Sper sa treaca si gatul repede.
Eu sunt binisor,am umblat cam mult vineri si sambata iar ieri am stat mai mult in pat ca ma dureau toate cele.
Am luat de la baby expo caruciorul chicco trio enjoy evolution topazio si inca niste maruntisuri dar am stat cateva ore bune in picioare plus drumul cu masina,asa ca m+a durut spatele cam tare.
Maine voi fi fresh.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui floricik RamonaC eu am vazut cadita asa simpla cum zici tu. Daca vrei suportul acela se poate cumpara separat. 30+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Si eu am vazut...si erau si ieftine, pana in 30 lei. Acuma daca stau si ma gandesc, nici nu imi mai trebuie suport din ala, ca daca tot o sa sacrific comoda mea sa pun salteluta de infasat pe ea, tot acolo pot sa pun si cadita, ca pana la vara nici o sansa sa il bag in baia noastra sa ne balacim amandoi.
Apropos, mamicile de baietei voi faceti baie impreuna cu baieteii vostri in cada? Sau numai tati are voie cu el?
Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI