Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Simina si eu m-am uitat pe site-ul ala si am vazut ca au chestii ieftine si faine. Daca ai stii sigur ca macar peste 3 sapt o sa aiba, eu as zice ca mai ai timp si poti sa astepti, ca nu cred sa gasessti mai ieftine. Si eu vreau sa-mi comand de acolo o geanta pt carucior.
Oare saltelute din alea de infasat, ati vazut pe undeva? As vrea sa iau si eu una sa o pun pe comoda mea, ca asa cu comoda cu tot am vazut ca is in jur de 800 ron , ceea ce mi se pare super exagerat.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

pe babycomfort gasesti masuta simpla de infasat, la 99 lei, cele mai ieftine nu sunt pe stoc...

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ramo intra si pe bebecurier ca au multe saltelute...si fff multe produse, acum l-am gasit si eu

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Simina si patutul meu a avut salteluta din aia, dar cine stie pe unde o fi aruncat-o desteapta de cumnata-mea,ca nu am mai gasit-o. Ea a folosit patutul doar pe post de dulap.
Lylyana merci de pont. Ma bag si eu acuma sa vizionez si site-ul respectiv.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Hallo!!!
Eu acum m-a intors de la spital.........intreaga!!!
M-a lovit o masina azi dimineatza, pe trecerea de pietoni si pe langa julitura m-am ales cu o sperietura groaznica! M-am temut sa nu fi patit bb ceva caci lovitura m-a invartit si am cazut.......Din cauza socului nu simteam nimic dar spontan am inceput sa plang cu gandul la bebelus! In fine, a venit ambulantza si am mers la spital unde l-am vazut si l-am monitorizat! BB ESTE UN PUTERNIC!!! E BINE!!! Eu la fel, acum ca am aflat de el!!!!

Am niste drumuri si revin mai trz ca sa citesc din urma! Va pe toate!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Simonette - imi pare rau de intamplarea nefericita, dar bine ca sunteti amandoi bine. Si la cat de puternica pari tu, o sa fie ok pana la capat

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

am primit mail de la pro/bebe ca nu-mi pot trimite comanda pt ca nu mai au niciun portbebe pe stoc, si sa mai incerc peste 3 sapt

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Simina - si eu zic sa mai astepti... la AMR-ul tau e ok... si daca nu vine si nu vine, tot ai timp sa te reorientezi. Nu stiu cum sunt produsele "live", dar in poza pareau ok... eu m-am uitat in Miniblue la geanta si sub 250 de lei nu am vazut... pai pe mine ma doare inima sa-mi iau una de piele de la DADA de banii astia , darmite una de fas... tre sa mai sap.

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Simina si eu m-am uitat pe site-ul ala si am vazut ca au chestii ieftine si faine. Daca ai stii sigur ca macar peste 3 sapt o sa aiba, eu as zice ca mai ai timp si poti sa astepti, ca nu cred sa gasessti mai ieftine. Si eu vreau sa-mi comand de acolo o geanta pt carucior.
Oare saltelute din alea de infasat, ati vazut pe undeva? As vrea sa iau si eu una sa o pun pe comoda mea, ca asa cu comoda cu tot am vazut ca is in jur de 800 ron , ceea ce mi se pare super exagerat.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Ramona - nu stiu daca are cine sa-ti caute, dar doar saltelute de infasat fara alte dracovenii, gasesti si de la 40 de lei in sus... poate cauti pe net, faci o demonstratie sotului cum tre sa arate si cat de mare sa fie si il trimiti la plimbarica prin magazine . Spor

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hello again

Simonette ma bucur ca ati scapat amandoi bine...asta este cel mai important

Krelia stiu ca-ti e drag de bebe si ca ai vrea sa-l tii in brate, dar pt siguranta lui in masina..poate o sa-l pui in scoica sau in landou
Iar cu operatia...nu e chiar asa de periculos cateva minute acolo...dar mai bine ai grija ca eu am facut complicatii la prima si am ajuns din nou pe masa de operatii...asa ca de data asta ma voi pazi bine..bine de tot!

...am tensiunea 11 cu 5 o fi bine???????
Sunt cam ametita, nauca de cap cu dureri de burtica si de cap...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMONETTE bine ca nu ai patit nimic grav si sunteti bine si tu si bebe.

Mergi la inceput

Laurairina - ai PM.

Lidia - pe unde esti?

Hai sa va zic cum am stat eu azi 4 ore fara curent electric si ce misto a fost ca ramasesem cu doar o picatura de baterie la unul din cele 2 mobile, fara telefon fix, ca ala sta in priza, fara lift si stau la 9... m-am simtit ca pe insula. Ma intreb ce faceam cu copil mic... daca ma prindea pana de curent la parter cu copil in carut de ex .

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ce de produse si pe bebecurier. Am ce viziona o zi intreaga, ca asa imi place sa "belesc" ochii aiurea...
Monis numai de pe net pot sa-mi iau, sau sa dau sarcini la vreo prietena dintr-un oras mai mare, ca aici in oras la noi am cercetat eu piata de mult si asa simple nu au deloc. Si is doar 6-7 magazine cu produse de bebei, in afara de farmacii.
Inainte eram hotarata sa-mi iau din aia cu cadita si suport, dar ce am vazut eu live, toate caditele au forma aceea cu ridicaturi in interior, adica nu sunt asa simple....si eu as vrea sa folosesc cadita si cand creste bebe mai mare, sa stea el in fundulet si sa ne jucam cu ratele. Iar asta cu forme mi se pare incomoda pt un bebe mai mare.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput