Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, citit PM!
Stephy, pe mama nu o mai vazusem de la nunta si nici ea burtica mea, a trecut asa repede weekendul...Cred ca de asta am si starea asta de doi lei, ma simt ca un copil parasit..
Mda..eu nu stiu ce produse sa iau pt bebeu meu , mai bine zis la ce marca sa ma opresc! Cred ca primele care o sa imi cada in mana din Nivea/Bubchen si o sa am si bani..alea le cumpar! Nu stiu daca o sa tin cont neaparat de eugleni-parabeni.
Eu raportez o stare de kk...cu dureri de cap,contractii cat sa nu uit ca le am si chef de nic.
Simonette, bine ca nu ati patit nimic nici tu nici bb! Aveti un inger acolo sus care va iubeste mult!
De scos bebele din spital, mi-am luat de o grija ca avem cosulet de ala de carat in mana! Si ala o sa il folosim si la iarna cand mai iesim din casa cu diverse drumuri!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephyFetitei mele i+a mers tare bine cu Bepanthene,dar uneori am folosit si crema cu oxid de zinc,asta nu lasa kk sa se apropie de pielea funduletului.Pentru baie sampon fara lacrimi si gel de dus sau o solutie 2 in 1 dar fara lacrimi obligatoriu si aceasta.Ulei de masaj nu prea mi+a placut sa folosesc,am preferat o crema hidratanta.Pentru ca va fi iarna e bine sa avem o crema pentru vreme rece pentru fata bebelusului.Am vazut pe la mai toate firmele.Crema aceasta este grasa.Sunt copii care fac cojite in caput si atunci e nevoie de crema sau gel pentru cruste.Altceva nu am mai folosit,nici pudra nu am avut.Se poate inhala si nu e tocmai bine.Cam atat cred
Multumesc frumos 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lidia, spor la invatat si multa bafta la examene!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lidia tinem pumnii stransi si ne gandim la tine si hai inapoi repede la noi ca ne lipsesti. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Stephy, pe mama nu o mai vazusem de la nunta si nici ea burtica mea, a trecut asa repede weekendul...Cred ca de asta am si starea asta de doi lei, ma simt ca un copil parasit..
Mda..eu nu stiu ce produse sa iau pt bebeu meu , mai bine zis la ce marca sa ma opresc! Cred ca primele care o sa imi cada in mana din Nivea/Bubchen si o sa am si bani..alea le cumpar! Nu stiu daca o sa tin cont neaparat de eugleni-parabeni.
Eu raportez o stare de kk...cu dureri de cap,contractii cat sa nu uit ca le am si chef de nic.

Iti inteleg starea,de aici probabil si durerile fizice.Sper sa iti revii in curand,da?
Bubchen foloseste sora mea acum la bebelusul ei si sunt ok.
Nivea am mai luat din cand in cand cate un sapun lichid pentru manutele Stefitei.
Nici eu nu sunt hotarata,dar Bubchen mi se par mai ok.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Acuma fug la mama sa fac ceva bun de papa ca mi s+a facut pofta tare de ...mai bine nu zic.
Va pup si ne auzim mai tarziu.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Lidia - pe unde esti?

MONIS am doua examene la doctorat miercuri si nu prea mai apuc sa va citesc decat in diagonala.
Dar va pup si ma gandesc la voi.

Lidia

Si eu. Adica te pup si ma gandesc la tine, ca doctoratul....

Bafta, spor si ce mai ai tu nevoie

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Fetelor sunteti minunate!!! Va imbratisez pe toate si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

M-am intors de la echo. toate bune si frumoase, placenta ok, lichid amniotic cantitate normala, au fost masurate iar IR-urile si au iesit ok, iar bebe are 2700gr. Eu m-am speriat ca a luat cam mult in 2 sapt. dar dr. a zis ca au perioade de crestere, insa in ritmul asta nu prea prind 01.11.09, azi echograful a dat DPN 29.10.09. Acum stau cuminte si vom vedea.
Va pup, seara placuta

33 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

M-am intors de la echo. toate bune si frumoase, placenta ok, lichid amniotic cantitate normala, au fost masurate iar IR-urile si au iesit ok, iar bebe are 2700gr. Eu m-am speriat ca a luat cam mult in 2 sapt. dar dr. a zis ca au perioade de crestere, insa in ritmul asta nu prea prind 01.11.09, azi echograful a dat DPN 29.10.09. Acum stau cuminte si vom vedea.
Va pup, seara placuta

33 + Vlad

si eu m-am speriat de al meu cand mi-a zis 3kg si...lasa-i sa creasca

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput