Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
ionelamaria spune:
Buna ziua tuturor,
Am citit din urma, dar am o stare foarte proasta si nu mai tin minte nimic
. Am dormit prost, m-a durut spatele toata noaptea si acum nu vreau decat sa stau intinsa in pat . Am sentimentul ca se va intampla ceva azi... nu neaparat bine... Sper ca e doar vremea mohorata de la Iasi.
Poate reusesc sa ma simt mai bine si recitesc pentru a si raspunde.
Sa aveti o zi buna 
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia am mai adaugat pe lista me'camentelor...zinnat - 7 zile...si dexamed (injectiile pt plamani) - azi si maine....dupa ce ieri si alaltaieri ne-am contractat si ne-am "durero-burticat" de numa-numa |
Injectiile pt plamani le faci la recomandarea medicului?????Sunt alea care se fac sa maturizeze plamanii mai repede in caz de nastere prematura?
Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Am sentimentul ca se va intampla ceva azi... nu neaparat bine... Sper ca e doar vremea mohorata de la Iasi. |
nu ai voie sa te gandesti la prostii, da??? cauta o carte buna/un film bun si ocupa-ti creierasii cu altceva placut, fara ganduri rele, da?

Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
krelia spune:
Laura, da - alea sunt...si se fac numai 4 fiole (cate 1 la 12 ore)...si mancat fara sare, pt ca te umfla (au cortizon)...si, evident, numai la recomandare...ca je, nici n-aveam habar de ele acu' vreo 2 zile...
lavinia, Rari mic e un mare dansator..![]()
uf.....mi s-a facut pofta de coliva...am vazut la tv....hmm...
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
shtephy spune:
Krelia sper sa te lase contractiile in pace ,nu e vremea pentru ele.Ai mare dreptate cu efortul fizic,trebuie sa avem toate mare grija.Nu inteleg de ce ai primit si antibiotic.
Ionelamaria odihneste-te si lasa te rog gandurile astea negre.
Lacramioara tin pumnii sa nu ai DG.Felicitari pentru bebelina grasunica care va sta cuibarita in bratele tale la pomul de Craciun

Ramonika sper ca acasa o sa dai doar indicatii,nu ai voie sa faci curat
Madalina bravo .Ramane stabilit ,fara contractii!
Simina ,Lumi,Monis,Simonette chiuliti de la raport???
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
laviniablaga spune:
Am semnat petita! Felicitari celor care au avut ideea! Krelia, ma bucur ca raresh al tau e mare dansator!
Micul Ianis s-a nascut pe cale naturala...e un plangaret si jumatate. A primit 10 la nastere, cu 4 kg 200 grame...Mama lui nu a avut nevoie de epidurala...nu s-a rupt si s-a dilatat foarte bine de la sine putere....Mai rau e tatal lui Ianis caruia i-a scazut tensiunea si i s-a facut rau...a ajuns la Urgente...noroc ca e numai la o cladire distanta de maternitate! Nu am putut intra deocamdata la bebloi dar cum o sa intru ii fac poza sa vi-l arat si voua! Sunt foarte fericita pentru prietena mea, care a fost intr-un stres continuu datorita intarzierii asa de mari! Acum urmeaza sa nasc si eu...sa ii fac lui Ianis un partener de joaca!
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ramonika spune:
shtephy - oi pune si eu mana pe una-alta, cat ma mai tin puterile... oricum imi asum rolul de sef, iar barbaru-meu de subaltern. ![]()
ionela - nush ce ganduri ai tu acolo, insa n-o sa se intample nimic azi, decat de bine. ![]()
krelia - si eu aveam pofte de coliva acum cativa ani. am lasat deoparte toate superstitiile si mi-am trantit o colivoaica...
de n-am putut s-o mananc pe toata. si cu bombonele din alea colorate pe deasupra. ![]()
ma apucase nostalgia si m-am uitat la primele capitole ale odiseei noastre...
eu m-am inscris la capitolul 6. ![]()
am vazut ca multe fete care au disparut acum pe atunci (prin martie) erau active. Gia12 am vazut ca e din Spania.
atunci lumea era cu greturile si cu frica de prima ecografie, daca se va auzi inima lui bebe.
frumos! si uite-ne acum aproape de sfarsit de drum ... ![]()
shtephy spune:
Lavinia ma bucur ca a decurs atat de bine nasterea.Bun venit pe lume micutului dar voinicului Ianis si prietenei taale refacere rapida.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
laviniablaga spune:
NU FACE NIME CAPITOL NOU??????????![]()

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ramonika spune:
am scris barbaru in loc de barbatu'
![]()
lavi - felicitari prietenei tale
ce-mi place cand aud vesti bune, mai ales daca-s legate de nasterea naturala fara epiziotomie. ce noroc ![]()
tu mai tine fulgusorul la dospit macar o luna, nu te grabi cu nasterea.