Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 21
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Lavinia ma bucur ca a decurs atat de bine nasterea.Bun venit pe lume micutului dar voinicului Ianis si prietenei taale refacere rapida. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 30+ ![]() |
MULTUMIM SHTEPHY

Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
Ramonik
eu ma straduiesc sa il tin pe Raresh pana la termen in burtica si sper sa fie bine...dar daca depasesc cu 7 zile termenul...ma duc la medic sa il aducem mai repede pe lume, pentru ca daca as pati cum i s-a intamplat Liviei....si sa mai stea bebele inca 19 zile in burtica probabil ca as innebuni!
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Am semnat petita! Felicitari celor care au avut ideea! Krelia, ma bucur ca raresh al tau e mare dansator! Micul Ianis s-a nascut pe cale naturala...e un plangaret si jumatate. A primit 10 la nastere, cu 4 kg 200 grame...Mama lui nu a avut nevoie de epidurala...nu s-a rupt si s-a dilatat foarte bine de la sine putere....Mai rau e tatal lui Ianis caruia i-a scazut tensiunea si i s-a facut rau...a ajuns la Urgente...noroc ca e numai la o cladire distanta de maternitate! Nu am putut intra deocamdata la bebloi dar cum o sa intru ii fac poza sa vi-l arat si voua! Sunt foarte fericita pentru prietena mea, care a fost intr-un stres continuu datorita intarzierii asa de mari! Acum urmeaza sa nasc si eu...sa ii fac lui Ianis un partener de joaca! Lavi, 34+ mami de Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
FELICITARI !!!

...wow 4.200 g ... ce bebe mare
... ma bucur ca nu s-a rupt la asa o greutate...in cateva saptamani o sa fiti doua mamici fericite 
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Ramonika ma apucase nostalgia si m-am uitat la primele capitole ale odiseei noastre... eu m-am inscris la capitolul 6. am vazut ca multe fete care au disparut acum pe atunci (prin martie) erau active. Gia12 am vazut ca e din Spania. atunci lumea era cu greturile si cu frica de prima ecografie, daca se va auzi inima lui bebe. |
Si eu citesc adesea
.Imi place sa citesc primele emotii ale testului pozitiv,ale ecografului a mai ramas tare putin
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
laviniablaga spune:

| citat din mesajul lui Ancutza_Bro FELICITARI !!! ![]() ![]() ...wow 4.200 g ... ce bebe mare ... ma bucur ca nu s-a rupt la asa o greutate...in cateva saptamani o sa fiti doua mamici fericite ![]() Anca 34+ ![]() POZE AMR 6 SAPTAMANI !!! |
Multumim! Si eu m-am mirat ca nu a fost nevoie sa o taie...mai ales ca duminica, atunci cand am vazut-o ultima oara burta ii era foarte sus...sarcina nu era deloc lasata...si chiar vorbeam intre noi ca probabil nici nu va naste natural...deocamdata nu am putu sa vb cu ea, pentru ca se odihneste...datele pe care vi le-am dat le stiu de la asistenta de la sala de nasteri! Cert este ca tipa e o norocoasa! A nascut in 2 ore de la declansarea durerilor! Sunt altele care trag o zi doua de travaliu...si abia abia reusesc sa nasca! Pupici

Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2