Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 19
ego_81 spune:
Buna ziua Burtici!
Va invit sa semnati petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 fetelor vreau si eu parola , please ![]() Evy 32+![]() |

30+
Chiara Ada
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ego_81 Buna ziua Burtici! Va invit sa semnati petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html |
semnat

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
RamonaCopot spune:
Am mai vegetat pana la 12, desi nu am dormit atata ca aveam geamul rabatat si e inca galagie de la blocul vecin, iar mie mi-a fost lene sa ma ridic sa-l inchid, macar am facut economie de vedere.
Vai ce bine e sa dormi si sa nu stai cu ochii pe pereti non stop.
Pe mine de ieri ma bantuie o diaree acuta, si mi-e tot frica sa nu fie semn de travaliu 
. Ma tot uit la burta intr-una sa vad daca mi s-a lasat, dar cred ca nu, ca bebe tot acolo sus ma impunge la tzitzi.
Lavi tin si eu pumnii prietenei tale sa fie bine
!
Lylyana LA MULTI ANI sotului. Sa-ti traiasca si sa-ti faca zilele senine si pline de fericire!
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Am semnat si eu petitia aceea si nu-mi vine sa cred ca dureaza 3 luni pana sa primim banutii aia 

. Nu stiu ce o sa ne facem atata vreme. Cred ca o sa ma duc sa-mi iau mai multi pampersi la urmatorul salar sa fiu sigura ca o sa am mai multa vreme.
Nu mai retin cine a zis ca a luat cosmetice Mustela si Sanosan si nu stia pe care sa le foloseasca. Si eu am sampon si balsam de la sanosan, dar am auzit numai lucruri bune despre mustela si intentionam sa le achizitonez si eu. Multe prietene de ale mele au folosit din astea gen sanosan, johnsons, nivea si pana la urma tot la mustela le-a fost salavarea, caci bebeii se mai iritau si nu le trecea cu nimic. Erau disperate si le-au incercat intai pe toate cele ieftine si apoi au recurs la mustela care a facut minuni. Eu votez pt mustela care desi are parabeni din aia si e mai scumpe isi fac treaba bine.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
semnat ![]() |
semnat

31+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Ramonika spune:
ce faceti burtici, va faceti somnul de frumusete?
pe mine m-au frecat astia cu sedintele lor pana acum si cica mai e una de la 4...
eu care speram s-o tai mai repede, iaca acum tre sa stau peste program... 
noi tot cu santieru-n casa suntem
sper ca pana vineri sa terminam, dar incepe curatenia, tre sa luam totul la mana sa aranjam si sa stergem ca s-a prins praf peste tot, si-n gaura de sarpe...
m-am mutat inapoi acasa sa-l cicalesc pe barbatu-meu sa finalizeze o data, ca daca il lasam de capul lui se mai intindea o luna... 
am lasat matzul la mama, mi-e asa de dor de el, abia astept sa-l iau inapoi acasa. 
krelia spune:
si eu p'aci.....
am mai adaugat pe lista me'camentelor...zinnat - 7 zile...si dexamed (injectiile pt plamani) - azi si maine....dupa ce ieri si alaltaieri ne-am contractat si ne-am "durero-burticat" de numa-numa
(vb. ardelenilor)
azi, ceva mai bine ....bine ca n-am ajuns la spital, ca e jale...cica....le-a apucat nascarea pe romance, frate...![]()
asa ca, din nou...va rog...lasati drumurile solicitante si....monitorizare intensa la orice durere, disconfort, infectie...etc....
pupix pe burtix.....felicitari fetelor cu vesti bune (din orice categorie
- eco, design camera, casatorie
si sanatate multa fetelor cu nasucuri infundate, tuse, dureri de cap...
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Evy30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Activeaza-ti mesajeleprivate si tu ![]() 30+ Chiara Ada |
GATA.Scuze ca nu mi-am dat seama

semnat petitia si transmisa mai departe cunostintelor
Evy 32+