Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ego_81 spune:

Buna ziua Burtici!

Va invit sa semnati petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC

http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30
fetelor vreau si eu parola , please Evy 32+
Activeaza-ti mesajeleprivate si tu 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ego_81

Buna ziua Burtici!

semnat

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am mai vegetat pana la 12, desi nu am dormit atata ca aveam geamul rabatat si e inca galagie de la blocul vecin, iar mie mi-a fost lene sa ma ridic sa-l inchid, macar am facut economie de vedere.
Vai ce bine e sa dormi si sa nu stai cu ochii pe pereti non stop.
Pe mine de ieri ma bantuie o diaree acuta, si mi-e tot frica sa nu fie semn de travaliu . Ma tot uit la burta intr-una sa vad daca mi s-a lasat, dar cred ca nu, ca bebe tot acolo sus ma impunge la tzitzi.
Lavi tin si eu pumnii prietenei tale sa fie bine !
Lylyana LA MULTI ANI sotului. Sa-ti traiasca si sa-ti faca zilele senine si pline de fericire!

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am semnat si eu petitia aceea si nu-mi vine sa cred ca dureaza 3 luni pana sa primim banutii aia . Nu stiu ce o sa ne facem atata vreme. Cred ca o sa ma duc sa-mi iau mai multi pampersi la urmatorul salar sa fiu sigura ca o sa am mai multa vreme.

Nu mai retin cine a zis ca a luat cosmetice Mustela si Sanosan si nu stia pe care sa le foloseasca. Si eu am sampon si balsam de la sanosan, dar am auzit numai lucruri bune despre mustela si intentionam sa le achizitonez si eu. Multe prietene de ale mele au folosit din astea gen sanosan, johnsons, nivea si pana la urma tot la mustela le-a fost salavarea, caci bebeii se mai iritau si nu le trecea cu nimic. Erau disperate si le-au incercat intai pe toate cele ieftine si apoi au recurs la mustela care a facut minuni. Eu votez pt mustela care desi are parabeni din aia si e mai scumpe isi fac treaba bine.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui ego_81

Buna ziua Burtici!

semnat

semnat

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

am semnat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ce faceti burtici, va faceti somnul de frumusete?
pe mine m-au frecat astia cu sedintele lor pana acum si cica mai e una de la 4... eu care speram s-o tai mai repede, iaca acum tre sa stau peste program...

noi tot cu santieru-n casa suntem sper ca pana vineri sa terminam, dar incepe curatenia, tre sa luam totul la mana sa aranjam si sa stergem ca s-a prins praf peste tot, si-n gaura de sarpe...
m-am mutat inapoi acasa sa-l cicalesc pe barbatu-meu sa finalizeze o data, ca daca il lasam de capul lui se mai intindea o luna...

am lasat matzul la mama, mi-e asa de dor de el, abia astept sa-l iau inapoi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

si eu p'aci.....

am mai adaugat pe lista me'camentelor...zinnat - 7 zile...si dexamed (injectiile pt plamani) - azi si maine....dupa ce ieri si alaltaieri ne-am contractat si ne-am "durero-burticat" de numa-numa (vb. ardelenilor)

azi, ceva mai bine ....bine ca n-am ajuns la spital, ca e jale...cica....le-a apucat nascarea pe romance, frate...

asa ca, din nou...va rog...lasati drumurile solicitante si....monitorizare intensa la orice durere, disconfort, infectie...etc....

pupix pe burtix.....felicitari fetelor cu vesti bune (din orice categorie - eco, design camera, casatorie si sanatate multa fetelor cu nasucuri infundate, tuse, dureri de cap...

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

fetelor vreau si eu parola , please
Evy 32+

Activeaza-ti mesajeleprivate si tu

30+ Chiara Ada

GATA.Scuze ca nu mi-am dat seama