Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 18
laviniablaga spune:
Back from the hospital!!!! Fetele prietena mea e acum pe "bicicleta" si se chinuie vai de capul ei saracuta sa nasca! Pana la urma o va face natural...desi nu era sigura...si sa speram ca totul va fi bine...sotul ei a uitat sa ii aduca bagajul si pentru ea si pentru bebe, iar acum sta ca un catel plouat si emotionat la usa maternitatii...ca nu ii da voie inauntru...eu am revenit numai pentru a le lua bagajul si ma intorc la spital pentru a fi alaturi de prietena mea la nasterea micului Ianis! Sa dea DD sa fie bine...ca eu deja ma gandesc ca nu peste multa vreme o sa fiu in aceeasi situatie! Revin cu inf si poze...daca ma lasa sa intru

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
lylyana.ion spune:
Multumesc tuturor pt urari 
Am pus o poza noua pe picasa, cu un tzugui de burtica ![]()
Lili
33 cu
Alexandru
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Back from the hospital!!!! Fetele prietena mea e acum pe "bicicleta" si se chinuie vai de capul ei saracuta sa nasca! Pana la urma o va face natural...desi nu era sigura...si sa speram ca totul va fi bine...sotul ei a uitat sa ii aduca bagajul si pentru ea si pentru bebe, iar acum sta ca un catel plouat si emotionat la usa maternitatii...ca nu ii da voie inauntru...eu am revenit numai pentru a le lua bagajul si ma intorc la spital pentru a fi alaturi de prietena mea la nasterea micului Ianis! Sa dea DD sa fie bine...ca eu deja ma gandesc ca nu peste multa vreme o sa fiu in aceeasi situatie! Revin cu inf si poze...daca ma lasa sa intru ![]() ![]() Lavi, 34+ mami de Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
nastere usoara pt prietena ta! tinem pumnii stransi!

Lili
33 cu
Alexandru
miany75 spune:
Lavi nastere usoara prietenei tale ,sa-i ajute DD sa il tina cat mai repede in brate pe micul Ianis!
..te asteptam cu detalii..
Lacrimioara felicitari pt."grasunica" si tinem pumnii ca analizele sa iasa bine..te asteptam mai des pe la noi...
Camy,Laurairina imi pare rau ca nu va simtiti bine ..bine ca macar tensiunea e k..
miany
34+
DAVID ANDREI
MADALINA_T spune:
fetele. Acum am venit de la spital si spre marea mea bucurie totul este in regula.Am facut si un NST-totul e ok,nu a inregistrat nici o contractie
.
Am ramas in urma de tot cu cititul,ma duk sa recuperez
30
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
gabitza35 spune:
Buna,
imi spune si mie cineva cum pot vedea si eu pozele cu burticile voastre si camerele copiilor? as vrea sa postez si eu ceva acolo..
am nevoie de o parola la acel mail comun,nu?
28+
Dragos si
Eva
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui gabitza35 Buna,imi spune si mie cineva cum pot vedea si eu pozele cu burticile voastre si camerele copiilor? as vrea sa postez si eu ceva acolo.. 28+ Dragos si Eva |
30+
Chiara Ada
gabitza35 spune:
Hello, activeaza-ti mesajele private sa iti putem trimite parola.
30+
Chiara Ada
[/quote]
cred ca am reusit sa activez mwsajele,mersi
28+
Dragos si
Eva
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui gabitza35cred ca am reusit sa activez mwsajele,mersi![]() |

30+
Chiara Ada