Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Back from the hospital!!!! Fetele prietena mea e acum pe "bicicleta" si se chinuie vai de capul ei saracuta sa nasca! Pana la urma o va face natural...desi nu era sigura...si sa speram ca totul va fi bine...sotul ei a uitat sa ii aduca bagajul si pentru ea si pentru bebe, iar acum sta ca un catel plouat si emotionat la usa maternitatii...ca nu ii da voie inauntru...eu am revenit numai pentru a le lua bagajul si ma intorc la spital pentru a fi alaturi de prietena mea la nasterea micului Ianis! Sa dea DD sa fie bine...ca eu deja ma gandesc ca nu peste multa vreme o sa fiu in aceeasi situatie! Revin cu inf si poze...daca ma lasa sa intru

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Multumesc tuturor pt urari
Am pus o poza noua pe picasa, cu un tzugui de burtica

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Back from the hospital!!!! Fetele prietena mea e acum pe "bicicleta" si se chinuie vai de capul ei saracuta sa nasca! Pana la urma o va face natural...desi nu era sigura...si sa speram ca totul va fi bine...sotul ei a uitat sa ii aduca bagajul si pentru ea si pentru bebe, iar acum sta ca un catel plouat si emotionat la usa maternitatii...ca nu ii da voie inauntru...eu am revenit numai pentru a le lua bagajul si ma intorc la spital pentru a fi alaturi de prietena mea la nasterea micului Ianis! Sa dea DD sa fie bine...ca eu deja ma gandesc ca nu peste multa vreme o sa fiu in aceeasi situatie! Revin cu inf si poze...daca ma lasa sa intru

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

nastere usoara pt prietena ta! tinem pumnii stransi!

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lavi nastere usoara prietenei tale ,sa-i ajute DD sa il tina cat mai repede in brate pe micul Ianis!..te asteptam cu detalii..

Lacrimioara felicitari pt."grasunica" si tinem pumnii ca analizele sa iasa bine..te asteptam mai des pe la noi...

Camy,Laurairina imi pare rau ca nu va simtiti bine ..bine ca macar tensiunea e k..

miany
34+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

fetele. Acum am venit de la spital si spre marea mea bucurie totul este in regula.Am facut si un NST-totul e ok,nu a inregistrat nici o contractie.
Am ramas in urma de tot cu cititul,ma duk sa recuperez

30+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Buna,

imi spune si mie cineva cum pot vedea si eu pozele cu burticile voastre si camerele copiilor? as vrea sa postez si eu ceva acolo..
am nevoie de o parola la acel mail comun,nu?

28+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
Buna,imi spune si mie cineva cum pot vedea si eu pozele cu burticile voastre si camerele copiilor? as vrea sa postez si eu ceva acolo.. am nevoie de o parola la acel mail comun,nu? 28+ Dragos si Eva
Hello, activeaza-ti mesajele private sa iti putem trimite parola. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Hello, activeaza-ti mesajele private sa iti putem trimite parola.

30+ Chiara Ada
[/quote]

cred ca am reusit sa activez mwsajele,mersi

28+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35cred ca am reusit sa activez mwsajele,mersi
Ai PM 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor vreau si eu parola , please