Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lylyana - la multi ani pentru sotz.

lavi - nastere usoara prietenei. sa ne povestesti cum a fost, mai ales daca e de bine...

lacramioara - ma bucur ca ne mai vizitezi. ai grija de tine.

simonette - bine ca sunteti bine. ai grija de tine.

pirelia - casa de piatra

lidia - bafta la examene.

Ancutza - pe unde umbli?

shtephy - s-au gasit astia sa ma exploateze tocmai pe ultima suta de metri... dar lasa ca scap eu. AMR 3 zile (fara asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,
Eu din experinta mea maica, asa cum spun batranele am avut relatii sexuale dupa spataman 36 de numa numa ; oricum imi pusesem eu in cap ca bebelina se va naste pe 5 decembrie ; sotul s-a intors pe 1 decembrie asa ca pana pe 21 cand s-a nascut am facut muuulte nebunii;de la sex cat se poate pana la mers la petrecere si dansat toata noapte , in timp ce sotul facea curat cuminte acasa- asa s-a inventat printre prieteni dansul ursului- la mers muult pe jos , bai caldute -fierbinti( pentru ca pana atunci nu aveam voi etc..);
din cate stiu eu, dupa saptamana 36 daca se naste bebeul este considerat nascut la termen-asa ca mai am o saptamana si trec la actiune

mai greu este cu pozitia- dar de ce sa nu profit acum cand am atat chef dupa ce se naste bebeul va fi interdictie o luna si apoi mai este si depresia si oboseala , pentru o perioada si toate celelalte asa ca abia imi astept sotul;

apropo , iar am visat ca am nascut un baietel dragut foc , blond cu ochi albastri si manca de zor de la san -insa eu nu eram ff happy pentru ca vroiam sa fie creol ca taica-sau; ar fi ff dragut sa iasa blond cu ochii albastri; nici macar nu am vreun prieten blond cu ochi albastri- poate pe la serviciu vreun coleg s-a uitat la mine si m-a lasat insarcinata , ca zmeul din poveste
[Mie dr. mi-a spus ca nu ai voie activitate sexuala decat pana in saptamana 32, asa ca... aveti grija
Pupici

35+
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONIKA...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...hello gagix

Lacramioara ce am bucur ca ai mai scris...asta inseamna ca ne citesti dar stai pitita...eu zic sa iesi mai des la scris...ca aici sunt multe fete care asteapta sa scrii

Evy o sa treaca repede si perioada asta de stat in pat

Lavi nastere usoara prietenei tale...saraca...19 zile peste DPN ...e ceva...dar acum important e ca ea si bebe sa fie bine..si or sa fie!

Laurairina vad ca ne confruntam amandoua cu stari de greata, voma, dureri de cap..

Lylyana sotului tau...sanatate multa!

Roni ce problema delicata ai atins tu...ma refer la trotuarele pline de masini...si plimbatul cu caruciorul cel mai probabil pe strada...ca numai in Romanica noastra evzi asa ceva .
Aici in Brasov au facut parcari...de te doare mintea...au trasat niste linii pe trotuar, fraierii platesc 400 ron pe an pt parcare...si noi mergem pe strada...

Tinonino

mi-am mai luat tensiunea..10 cu 5 dupa o cafea...capul tot ma doare...arsuri la stomac am...ce sa mai zic??????
Ma bucur ca Flavius e foarte activ...si acum ma rasfat cu un pagar de must.....ca mai tz trebuie sa merg sa-mi iau prenatalul pe astea 2 zile 29 si 30sept..ca ieri a fost ultima zi de concediu de risc maternal...au fost 120 de zile de concediu...ce repede au trecut..
Ma bucur ca pana nasc am doar 30 de zile de prenatal...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pusvezi poate ai casuta plina de mesaje, poate trebuie sa mai stergi din ele..si atunci apare si replay...
Asta era. Multumesc frumos 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

CAMY SI RAMONIKA, asa este, va citesc aproape zilnic (postarile de week-end le mai pierd uneori), insa nu stau neaparat pitita, dar am zile atat de pline uneori la munca incat abia am timp de baut apa si mers la toaleta.

MA uit la voi cele care mai aveti atat de putin pana nasteti si ma apuca asa o emotie si o dorinta ca si la mine sa se apropie odata momentul, de nu va pot spune!

Vestea buna e ca fetita mea se pare ca e avansata fata de varsta gestationala si in loc sa nasc pe 25 decembrie, doctorul zice ca ar trebui sa nasc pe 14 decembrie!

Ce bine ar fi sa fie asa, Doamne ajuta.

Va sarut cu mare drag.

Saptamana 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

multumesc mult dragelor

stau cumintica in pat si butonez de zor telecomanda

ma bucur ca sunteti bine
mai lasati munca si voi si stati acasica . macar scapati de stres

Simonette eu cred ca il strangeam de gat

Evy 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
vezi poate ai casuta plina de mesaje, poate trebuie sa mai stergi din ele..si atunci apare si replay...

Asta era. Multumesc frumos

30+ Chiara Ada

cu mare placere

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

CAMY SI RAMONIKA, asa este, va citesc aproape zilnic (postarile de week-end le mai pierd uneori), insa nu stau neaparat pitita, dar am zile atat de pline uneori la munca incat abia am timp de baut apa si mers la toaleta.

MA uit la voi cele care mai aveti atat de putin pana nasteti si ma apuca asa o emotie si o dorinta ca si la mine sa se apropie odata momentul, de nu va pot spune!

Vestea buna e ca fetita mea se pare ca e avansata fata de varsta gestationala si in loc sa nasc pe 25 decembrie, doctorul zice ca ar trebui sa nasc pe 14 decembrie!

Ce bine ar fi sa fie asa, Doamne ajuta.

Va sarut cu mare drag.

Saptamana 27

sa vezi tu numai cat de repede o sa treaca timpul..si de Craciun o sa ai printesa in brate

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Ancutza - pe unde umbli?

hellooo...Ramonik , iaca si eu prin zona , incercam sa recuperez cate ceva...ca in week-end iar am fost "usarnica" si ne-am plimbat pana la Iasi.

am vazut pozele Laurei G si mi-a placut la nebunie camera lui Nicholas , am vazut si pozele Pireliei sa-i dea DD multa fericire si casa de piatra, lui Katy i-a mai crescut burtica, mie in schimb nu (cred ca am cea mai mica burta din lume la 34 de saptamani)

Lavi ce emotii cred ca traiesti alaturi de prietena ta

multa sanatate la fetele care mai au problemute...cu dureri, cu raceli, etc..

Lylyana LA MULTI ANI SOTULUI TAU !!

va pup pe toate

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput