Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephyEu folosesc tot modzila godzila.Ca sa dau reply sau raspunde cu comentariu trebuie sa am deschis mesajul de la userul dorit.Cand deschid mesajul am in dreapta sus receive,reply,forward,delete.Nu stiu daca s-a inteles ceva,daca nu scuza-ma ,poate zice cineva mai bine. |

30+
Chiara Ada
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui simonette Hallo!!! Eu acum m-a intors de la spital.........intreaga!!! M-a lovit o masina azi dimineatza, pe trecerea de pietoni si pe langa julitura m-am ales cu o sperietura groaznica! M-am temut sa nu fi patit bb ceva caci lovitura m-a invartit si am cazut.......Din cauza socului nu simteam nimic dar spontan am inceput sa plang cu gandul la bebelus! In fine, a venit ambulantza si am mers la spital unde l-am vazut si l-am monitorizat! BB ESTE UN PUTERNIC!!! E BINE!!! Eu la fel, acum ca am aflat de el!!!! Am niste drumuri si revin mai trz ca sa citesc din urma! Va pe toate!mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 28+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
SIMONETTE, ce grozavie, ce animal ala de a dat peste tine pe trecere! Cred ca ii luam gatul, nu alta! Multumesc lui Dumnezeu ca esti bine si tu si bebelusul, aveti grija mare de voi.
Cu drag
Saptamana 27
lacramioara2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia74
MONIS am doua examene la doctorat miercuri si nu prea mai apuc sa va citesc decat in diagonala. Dar va pup si ma gandesc la voi. ![]() ![]() ![]() Lidia ![]() |
DRAGA LIDIA, mult mult succes cu examenele, sa iti ajute Dumnezeu sa le treci cu succes.
Ne gandim la tine si eu si fetita mea din burtica si iti tinem pumnii stransi.
Saptamana 27
marijan90 spune:
Neata fetelor. Dar mult ati mai scris...de o ora stau si citesc ca sa va ajung din urma![]()
Simonette-Doamne bine ca nu s-a intamplat nimic grav si ca sunteti amandoi bine. Ai grija de tine!
Lidia74 tinem pumnii pentru cele doua examene.
Lavinia nastere usoara prietenei tale
Eu cred ca o sa scot pe bubulina mea in scoica chiar daca am si landou, deoarece pot sa o fixez mai bine la masina.
Fetelor, eu mi-am cumparat produse de la Mustela, dar spunea cineva de aici ca si astea contin parabeni; am mai luat de la sanosan doar sampon si ulei de corp, dar acum nu stiu pe care sa le folosesc. Voi ce ma sfatuiti?
Mie dr. mi-a spus ca nu ai voie activitate sexuala decat pana in saptamana 32, asa ca... aveti grija
Pupici

35+
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Am doar receive, delete si spam. O fi de la godzila modzila? Ca de cate ori trebuie sa raspund, trebuie sa caut un mesaj de la persoana care mi-a trimis PM si sa ii dau PM nou. 30+ Chiara Ada |
vezi poate ai casuta plina de mesaje, poate trebuie sa mai stergi din ele..si atunci apare si replay...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
floricik spune:
Neata si de la mine.
Lavinia bafta multa prietenei tale. 
Lylyana sa-ti traiasca sotul. 
Katy multumesc pt raspuns.
Injectii oricum nu fac. Asa am hotarat cu ginecologul meu , ca daca e sa ma iau dupa hematolog...
Aspirina o iau de la inceputul sarcinii, si mi-a dat-o pt ca aveam la activ o sarcina oprita in evolutie. Acum o sa mai continui cu asta pana aproape de nastere. Eu l-as opri dar asa dupa capul meu...imi e cam teama. Offf numai griji...
30+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, am simtit parfum de cafea si am aterizat, vorba vine, din pat in pat. Multumim Lavi . Laura G. , camera este intr-adevar superba, sa creasca Nicholas mare mare in ea ![]() Lumi hai la apel, daca pot eu, poti si tu. Lacra hai te rog eu, macar un semn de viata. ![]() 30+ Chiara Ada |
Draga Andre, iata ca am aparut. Vineri am fost foarte prinsa la munca, in week-end am dormit bustean aproape non stop iar ieri am fost libera, nu am lucrat pentru ca majoritatea clientilor mei care sunt israelieni au sarbatorit Iom Kipur si nimeni nu lucreaza de la ei.
Asa ca de aceea am disparut iar cateva zile.
Vineri am fost la control si fetita are 1 kg deja, toti parametri sunt ok, dar doctorul ma suspecteaza de diabet gestational si mi-a dat sa fac niste analize. SA vedem ce o iesi.
Sa stii ca ti-am trimis si un mesaj privat zilele trecute, nu stiu daca ai apucat sa te uiti.
Te sarut cu drag si nu stiu daca ai idee ce mult inseamna sa vad ca de gandesti la mine si ma pomenesti tot timpul.
Saptamana 27
laviniablaga spune:
fetele...multumesc mult ma duc la spital sa vad cu ce pot ajuta! imi iau burta si o asez intr-un taxi...si plec! revin mai tarziu! pupaceala!

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lalu_79 spune:
Neata fetelor
Am intrat doar sa va salut, nu am forta pentru mai mult deocamdata. Sunt de o ora la serviciu si tot nu m-am trezit
.Ma duc sa-mi pun o cafea, ca nu se mai poate.
31+ 
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2Draga Andre, iata ca am aparut. Vineri am fost foarte prinsa la munca, in week-end am dormit bustean aproape non stop iar ieri am fost libera, nu am lucrat pentru ca majoritatea clientilor mei care sunt israelieni au sarbatorit Iom Kipur si nimeni nu lucreaza de la ei.Asa ca de aceea am disparut iar cateva zile.Vineri am fost la control si fetita are 1 kg deja, toti parametri sunt ok, dar doctorul ma suspecteaza de diabet gestational si mi-a dat sa fac niste analize. SA vedem ce o iesi.Sa stii ca ti-am trimis si un mesaj privat zilele trecute, nu stiu daca ai apucat sa te uiti.Te sarut cu drag si nu stiu daca ai idee ce mult inseamna sa vad ca de gandesti la mine si ma pomenesti tot timpul. |
30+
Chiara Ada

Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum