Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephyDa. trebuie sa ai ca aici "raspunde cu comentariu" sau "reply" mai sus in dreapta unde ai si inbox,outbox,delete.Gasisi? |
30+
Chiara Ada
shtephy spune:
Laviok,bravo.Oricum esti tu curajoasa de felul tau.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
lorelix spune:
Laura G,
foarte frumos decorata camera bb-ului.

LORELIX
DANIEL 33+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui shtephy Laviok,bravo.Oricum esti tu curajoasa de felul tau. ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 30+ ![]() |
multumesc!
esti o dulcica, la fel ca intotdeauna
Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
miany75 spune:
Shtephy deja m-am resemnat ..sper sa nu doara mai rau si sa pot umbla..
Evy stai cumintica in pat..multa sanatate !
miany
34+
DAVID ANDREI
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Am doar receive, delete si spam. O fi de la godzila modzila? Ca de cate ori trebuie sa raspund, trebuie sa caut un mesaj de la persoana care mi-a trimis PM si sa ii dau PM nou. 30+ Chiara Ada |
Eu folosesc tot modzila godzila.
Ca sa dau reply sau raspunde cu comentariu trebuie sa am deschis mesajul de la userul dorit.Cand deschid mesajul am in dreapta sus receive,reply,forward,delete.
Nu stiu daca s-a inteles ceva,daca nu scuza-ma ,poate zice cineva mai bine.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
laviniablaga spune:
fetele............am emotii mari! Tocmai m-a sunat sotul prietenei mele, despre care va spuneam ca nu mai naste o data! se pare ca acum, la 19 zile de la expirarea termenului...au luat-o durerile...saraca! in sfarsit cred ca o sa nasca!sotiorul ei e panicat rau de tot...m-a intrebat ce sa faca...DU-O MA LA SPITAL!!!!....SPER sa aiba nastere usoara....in sfarsit saraca de ea era atat de stresata ca nu mai naste...nici nu stiam cum sa o mai consolez!Sper ca pana diseara sa isi tina bebeloiul in brate! va tin la curent cu noutatile!!!
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
shtephy spune:
Pe contul comun intru mai tarziu sa vad poze,ca acum o pazesc pe puturosica mea de Stefi sa se trezeasca.Trebuie sa duc urocultura la laborator si ea doarme
.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
shtephy spune:
Uau Lavi ....nastere usoara prietenei tale.ii tin pumnii si te astept cu vesti bune.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
laviniablaga spune:
Pirelia tare frumoasa ai fost la cununie...felicitari si casa de piatra inca o data...LauraG...camera e superba...

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2