Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
Cory_B spune:
Neatza burtici !
Azi am schimbat semnatura, crestem hihi
Mai tarziu mergem la dr Herghelegiu pt eco. Sa vedem ce face printul. Sper sa fie totul ok, ca de miscat se misca de...si asa e, ne va fi f dor de aceste miscari magice .Va pup pe toate 
33+ 
RamonaCopot spune:
Buna dimineata burtici,
Azi noapte am adormit ca un butuc, se vede ca am facut un pic de miscare si am urcat 4 etaje cand am fost in vizita. Culmea e ca ma dor mai mult mainile ca picioarele, de zici ca am mers in maini.
Ma duc sa vad si eu poze frumoase, pana mai vin si alte burticute la barfa.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
laviniablaga spune:
cu multa placere Ramonik...spor la treaba 

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laurairina13 spune:
neata!
Vazut pozici
, noroc cu Camy..
Pirelia, ai intrat in randu' Duamnelor![]()
Va sta foarte bine impreuna, da bodoganeam florile alea ca iti ascundeau mereu burtica.. Sa vii sa ne povestesti cand ai timp cum a fost!
LauraG, ce misto e camera lui Nicholas!
Si chestiile alea pt Craciun cu numele lui si ale voastre!!!
Eu parca ma simt mai bine azi, adeca nu ma mai doare capul..da nu e tarziu nici de acu sa ma apuce
Pupici la gagici, sunt prin zona!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 [ Eu parca ma simt mai bine azi, adeca nu ma mai doare capul..da nu e tarziu nici de acu sa ma apuce ![]() Pupici la gagici, sunt prin zona! Laura, 34+ Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |
Laura
...e bine ca nu te mai doare capul! sper sa fii la fel in cont
Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
miany75 spune:
buna dimineata,fetelor! Lavi multumim de
..
Fetele, care intentionati sa mergeti la metro ,respectiva salopeta era la standul cu reduceri undeva mai la intrare...mai era si un model intreg,dar si materialul era altfel..(ceva tercot,nu mi-a placut)
Crissa bine ai venit la noi ....cred ca tu ai intrebat de analize..hematocritul poate indica un grad de anemie,dar valoarea ta e normala(avand in vedere ca in sarcina mai scad)...
many_bani ce grasunel ai tu acolo! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
cory succes la echo ..te asteptam cu vesti bune..!
Lidia succes la doctorate!!

miany
34+
DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Am vizionat si eu pozici frumoase.
Laura G e superba camera lui Nicholas, iar ornamentele personalizate de-a dreptul incantatoare. Vi le-au personalizat atunci pe loc sau ati dat comanda anterior?
Pirelia am vazut si burticuta ta de scufita rosie, dar mai greu din cazua floricelelor. Inca o data Casa de Piatra sa aveti si multa fericire impreuna!
Mie inca mi-e somn si asa fericita as fi daca as reusi. La cat am suferit eu de insomnii in lunile astea, cred ca acuma as putea sa dorm non stop pana cand vine bebe.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
miany75 spune:
Vazut si eu poze ...Pirelia felicitari inca o data ,multa sanatate si fericire!
Laura.G foarte frumoasa camera..
Ramona baga-te la somnic ..ce te opreste?!
miany
34+
DAVID ANDREI
laviniablaga spune:
miany, multumim de pontul cu salopeta! Bine te-am gasit la cafeluta! Tu cum te mai simti?
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
Buna dimineata, am simtit parfum de cafea si am aterizat, vorba vine, din pat in pat. Multumim Lavi . Laura G. , camera este intr-adevar superba, sa creasca Nicholas mare mare in ea
Lumi hai la apel, daca pot eu, poti si tu. Lacra hai te rog eu, macar un semn de viata. 
30+
Chiara Ada