Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ms de intrebare,Lavi sunt bine ..cu aceleasi dureri ,care sper sa nu se accentueze sa-mi faca imposibila deplasarea...se pare ca astea ma vor insoti pana la nastere si posibil sa raman cu ele (sper totusi ca nu)...

miany
34+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Andre cum stai cu gatul?!

Lumi,cuscro, chiar asa ..vino pe la noi...nu te da la fund ca nu e voie..

miany
34+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Andre cum stai cu gatul?!
de intrebare, am senzatia ca ma bine. Am bagat si propolis, de care imi era asa teama si cred ca a ajutat. Acum ba ma pisca, ba ma lasa, oricum, nu e continua povestea. Tu ai voie sa te dai cu ceva crema pt durerile de spate? Ca eu intelesesem ca da. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata si de la mine!

LauraG, ce camera frumoasa , pacat ca nu am si eu unde sa-i fac o asa camera bebelusului meu

Ma duc sa savurez juma de pahar de cola sa ma trezesc mai bine...Azi este ziua sotului meu si nici el, dar nici eu, n-avem chef de petrecere

Va pupicesc pe toate!

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

ca sa vezi - si eu stau la etajul 9 ; iar ieri dupa -amaiza a ramas liftul blocat la etajul 5 , asa ca am urcat cu ditamai burtoiul pana la etajul 5 sa- deblochez; de obicei nu se blocheaza si dac se intampla se gaseste un vecin care sa va ajute; bineinteles ca mai sunt si 8 scari de urcat cu carutul in brate la intrarea blocului- dar iarasi se mai gaseste cate un pensinar binevoitor care te ajuta; problema mare si cu mersul pe trotuar cu caruciorul- este prcatic imposibil penru ca sunt parcate masini peste tot si unde nu sunt masini sunt trepte sau stalpi de protectie , asa ca este o adevarata aventura sa iesi pe starda cu caruciorul

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Majoreta Lidia mult noroc miercuri ne gandim la tine !!!!!!

Stefy ai revenit in forta????

Monis si eu m-am gandit la chestia cu liftul (stau tot la etj 9).M-ai teama mi-ar fi dc m-ar prinde in el , pentru copil, ca fiind intuneric o sa inceapa sa planga. Nu mai zic dc ies afara si nu merge la intoarcere, ca n-am la cine sa las carutul

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Miany, vestile nu sunt imbucuratoare dar eu zic sa fii optimista pana la final! Andre din ceea ce am retinut se pare ca lupta ta cu raceala e aproape de sfarsit si tu esti invingatoarea! Felicitarile mele!

Krelia, am uitat sa te trec la apel...dar te invit acum sa ne dai un semn de viata! Ce face micutul Raresh??? Sper ca e la fel de dansator ca si al meu!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Neata fetele!
Prezenta si eu la cafeaua Laviniei,multumesc!
Laura G foarte frumoasa camera
Pirelia inca o data felicitari!Frumusica foc!
toate fetele!

: 34+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Andre mda cica ma pot da cu ceva antinflamator...am incercat ..da nu m-a ajutat...profa de la gym zicea ca e ceva mecanic..si tind sa cred ca asa e...ma doare la anumite miscari(practic sunt ca niste junghiuri)...asta e..sa nu fie mai rau..
Ma bucur ca te-a ajutat propolisul...

Lavi sunt k ..tot ce imi doresc e sa nu devina mai suparatoare...

miany
34+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dimineata fetelor!
Cred ca nu v-am salutat asa pana acum .
Sa aveti toate o zi frumoasa frumoasa.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Ma duc sa savurez juma de pahar de cola sa ma trezesc mai bine...Azi este ziua sotului meu si nici el, dar nici eu, n-avem chef de petrecere

Va pupicesc pe toate!

sa-ti traiasca la multi ani

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput