Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Fimea danseaza sau face gimnastica, ca-mi muta burta cu totul ![]() Ma gandeam ce diferit simt miscarile ei acum . fata de sapt 22-27-28, parca imi taie respiratia cand face valuri |
Sunt minunate aceste miscari din burtica.Ne va fi tare dor de ele .
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Sunt minunate aceste miscari din burtica.Ne va fi tare dor de ele . _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 30+ ![]() |
la mine se asezase astazi bebele intr-un fel, de am crezut ca a ramas agatat in cordon. ma durea si buricul si pielea intr-o parte unde se umflase. a stat cateva minute asa apoi s-a reasezat
Lili
33 cu
Alexandru
Katyuscha21 spune:
hei salutare fetelor am aparut si eu pe aici cu o durere ft puternica de spate si de burta sa speram sa treaca.
in rest bebe misca cam a lene ca nu mai are destul spatiu
dar speram sa treaca cat mai repede timpul, asta si sa dam burta jos![]()
ca abia ne miscam si cam atat de la mine
azi la spital si mi-au facut programare pe data de 8 oct sa merg sa vb cu anestezistul si pe 9 cu hematologul.iar joia asta pe 1 merg la control de rutina.
Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
proba de semnatura
am schimbat la sematura Asa creste Andrei
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
am pus foto cu butica
pe cantul comun
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
BoboMom spune:
Poze cu camera lui Nicholas pe Picasa. ![]()
pe toate!
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
laviniablaga spune:
Buna dimineata!
Burticute am reusit sa recuperez din urma si ma bucur ca a revenit printre noi Alinus! De asemenea o pup dulce pe Lumi_Rich...si ii transmit sa incerce sa treaca mai repede peste suparare sa nu ii faca rau bebelinei!
RamoC arsurile sunt niste chestii care pe mine nu ma mai sperie...m-am obisnuit cu ele si le suport cu resemnare pentru ca nu am ce sa fac!
Monis cu penele de curent e cam grav, mai ales in cazul tau ca stai la etajul 9...dar sa fim optimiste si sa speram ca nu te va prinde nici o data o astfel de situatie in lift sau la parter! 
Simonette ma bucur tare mult ca accidentul nu s-a soldat cu chestii mai grave!![]()

Miany, Andre, Ramonik, Raluci, Camy, Tinonino, Pirelia, Ralia, Lidia(spor la studiu), Dienutze, Dankutza, Madalina, Douradoudou, Katy, Laurairina, Simina, LauraG, Edelya, Lylyana, ionelamaria, Lorelix va pup pe toate si va invit la
si la povesti!
Sa va zic despre mine acum!
Duminica nu am avut chef de nimic...am fost intr-o stare de letargie de neimaginat. In plus a trebuit sa mergem la un priveghi, pentru ca tatal unui foarte bun prieten a murit asa ca nu am avut alta alternativa....Ieri m-am prezentat la medicul de familie care a trimis vorba prin niste vecini sa merg de urgenta la cabinet

, de parca nu putea sa ma sune!
Bineinteles ca atunci cand am ajuns era o coada incredibila de pacienti...si a trebuit sa astept vreo ora....timp in care au fost consultati abia vreo 2 pacienti inaintea mea...ca se misca asistentele in reluare...apoi am intrat si dupa ce m-a consultat, mi-a luat tensiunea, m-a masurat si m-a cantarit...mi-a facut vaccinul antitetanos...care doare foarte tare...iar eu ieri am miscat mana stanga non stop de teama sa nu imi amorteasca...de zice sotul ca parca am un handicap!

in rest si eu si bebeul suntem bine! Pupaceala!

Merg sa schimb semnatura!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
vias spune:
Buna dimineata fetele 
Pirelia am intrat si am vazut pozele de la cununie 

....esti o frumusica si jumatate!...si gata...esti si maritata ![]()

LauraG am vazut si camera lui Nicholas...superba...sa o stapaneasca sanatos! 
Many_bani felicitari pentru rezultatele atat de bune de la eco!
Lidia iti tin pumnii pentru maine la cele 2 examene! 
RamonaC eu sigur nu voi face baita cu bebe ...nu mi se pare ok...acum depinde de fiecare...nu stiu daca taica-su o sa faca...mai vedem...in schimb abia astept sa-i pun jucarii in cada ![]()
Miany fain pret pt costumasul de fas...poate emrg si eu duminica prin metro...sambata e zi incarcata peste masura...
Eu nu stiu ce sa zic..ma simt rau, imi vine sa vars, ma doare capul foarte tare...iar tensiunea este mica...aseara am avut si 9 cu 5 ![]()
Sper sa-mi revin, daca nu o sa-l sun pe medicul meu...dar nu vreau sa ma interneze de pe acum..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
Ramonika spune:
neata burtici,
lavi - multam de cafea, foarte buna. ![]()
azi in prima parte a zilei voi avea ceva treaba, dar sper ca dupa pranz sa ma eliberez si sa fiu mai prezenta. ![]()
o zi buna tuturor