Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
crissa13 spune:
Burtici stiti cumva ce inseamna valorea hematoctirului mica (34.1, iar intervalul de referinta 35-50-deci nu e foarte rau) si plachetocritul un pic mai mare 0.286 iar valorile normale 0.1-0.27? am luat rezultatul analizelor dar inca nu am ajuns la medic sa le interpreteze. A si am si glucoza serica mica 54.5 iar valorile normale sunt 70-110 mg/dl.
multumesc
Katyuscha21 spune:
nu mai e nimeni?
Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
shtephy spune:
Simi da,aim bec
.Chilotii aia mi i-a mai aratat cineva.Sunt tari rau de tot 

Many bany felicitari pentru vesti atat de bune

Bety tot vroiam sa ii urez sanatate multa micutului tau,sper ca a fost externat deja.
Subscriu la mesajul scris de tine ieri cred.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
RamonaCopot spune:
Fetelor, eu am fost bagaboanta in seara asta. Am mers la cateva blocuri distanta de mine si am vizitat un bebe de 2 luni jumate, o scumpete de bebe, ca un gogosar. A plans putin, crede mami lui ca de la colici si l-a pus in scoica, deasupra lui avand agatata de tavan o jucarie mare si colorata, care mai si canta melodii din alea de leagan si a tacut gogosarul imediat. Cum se termina melodia, incepea sa scanceasca. Mi-a dat mamica lui si nr de tel al dr ginecolog, ca e acelasi si la mine si mi-a povestit ce repede a decurs nasterea, dar la ea e deja a doua. Oricum m-a mai incurajat putin si abia astept sa ma joc si eu cu puiul meu.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissa13 Burtici stiti cumva ce inseamna valorea hematoctirului mica (34.1, iar intervalul de referinta 35-50-deci nu e foarte rau) si plachetocritul un pic mai mare 0.286 iar valorile normale 0.1-0.27? am luat rezultatul analizelor dar inca nu am ajuns la medic sa le interpreteze. A si am si glucoza serica mica 54.5 iar valorile normale sunt 70-110 mg/dl. multumesc |
Imi pare rau nu te pot ajuta dar poti cauta pe net interpretari de analize,desi in sarcina sunt admise si unele valori in afara limitelor la anumite analize.
Daca ai rabdare,mai bine asteapta sa vorbesti cu medicul,sa nu tragi vreo concluzie gresita si apoi sa fii ingrijorata degeaba.
Pup si te astept cu vesti de la medic.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Fetelor, eu am fost bagaboanta in seara asta. Am mers la cateva blocuri distanta de mine si am vizitat un bebe de 2 luni jumate, o scumpete de bebe, ca un gogosar. A plans putin, crede mami lui ca de la colici si l-a pus in scoica, deasupra lui avand agatata de tavan o jucarie mare si colorata, care mai si canta melodii din alea de leagan si a tacut gogosarul imediat. Cum se termina melodia, incepea sa scanceasca. Mi-a dat mamica lui si nr de tel al dr ginecolog, ca e acelasi si la mine si mi-a povestit ce repede a decurs nasterea, dar la ea e deja a doua. Oricum m-a mai incurajat putin si abia astept sa ma joc si eu cu puiul meu. Ramona, 35+ DOMINIC ANDREI |
ce bine ca ai avut cu cine schimba impresii despre acelasi medic si acelasi spital.
asa e,bebelusii se linistesc foarte repede la sunetele unei jucarii sau al unui carusel sau a cantecelor de leagan.
mie imi place un carusel de la fisher price dar e scump rau.
Dupa cum ai inceput mesajul,mi+a zburat mintea departe...la ceva prostioare,ca sa zic asa.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
shtephy spune:
Mai dar ce+i cu linistea asta aici???
De fapt toata ziua a fost o liniste cum nu am mai vazut demult.V+ati ascuns toate?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
RamonaCopot spune:
Eu is pe aici, sug un Maalox, ca deja nu mai pot respira de la atatea arsuri.
La prostioare imi sta si mie mintea
, dar ma rog de sot si degeaba. Bine ca si mie mi-ar fi frica de ar accepta el, dar joi il intreb pe dr daca am voie, asa un pic macar, desi cred ca visez degeaba.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
simina_kin spune:
Fimea danseaza sau face gimnastica, ca-mi muta burta cu totul![]()

Ma gandeam ce diferit simt miscarile ei acum . fata de sapt 22-27-28, parca imi taie respiratia cand face valuri
33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Eu is pe aici, sug un Maalox, ca deja nu mai pot respira de la atatea arsuri. La prostioare imi sta si mie mintea Ramona, 35+ DOMINIC ANDREI |
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+