Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am uitat sa va zic ca fi-miu acum vreo saptamana s-a kkt in scaldatoare. la propriu! sa il fi auzit pe sotz cum tzipa dupa mine sa vin repede repede...am ajuns in baie la ei moarta de frica,am crezut ca patise ceva cand colo el nu stia cum sa-l scoata mai repede din apa plina de .... tocmai el care face o data pe saptamana fara ajutor, si-a gasit sa faca in baie. sa fie sanatos ca cica norocos o sa fie

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ma duc si eu sus la citit. nu imi vine sa cred ca carte interesanta am cumparat cu 5 lei de la o taraba din herastru

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

pentru sarbatoritii de astazi: Alexandru Paul, Iulia Petra, Darius, Silvia Ioana si George Andrei

pentru mamici

Pisik

Olishka, bine ai revenit, asteptam detalii despre croaziera!

Aris, frumoase toate pe acolo iar lumanarea a fost superba! Zici ca ai facut-o tu?

Kea, SimonaMami, felicitari pentru increstinarea micutilor!

Pisigri, bun motiv pentru o iesire la munte!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetelor, ce facem cu comanda aia de hainute, ca vine frigul! Daca ziceti ca primii nu-s seriosi, sa ne bagam la al doilea, eu am gasit si acolo kestii de 160-170ron si mai caut daca trebuie sa iesim la o suma. E drept ca nu ma pot oferi sa manager-uiesc problema, ca-s greu deplasabila in timpul saptamanii, iar in we plecam din Bucuresti. (ma ofer sa duc la Targoviste trasportul, in skimb ) Asta e problema de nu reusim sa ne organizam, nu?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Denisa, ma alatur si eu la comanda. Incerc sa caut in seara asta ceva produse pe al 2 lea site. Dar nu cred ca voi comanda mai mult de 100 lei ca deja am luat cateva de pe celalalt site. Dar comanda e de minim 500 lei. Se mai alatura mamici? Novus, Gaza, Cativ, parca voi mai erati interesate! Ar trebui sa ne grabim ca deja am vazut stoc 0 la multe produse.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aris da' ce carte ai gasit asa interesanta? Si io zic ca poti sa faci pe moralista cu tipa ca tu nu fumai cand respira si se hranea copilul PRIN tine. Oooooffff. Da' sa nu uitati sa jucati la loto, sau bingo sau ceva daca tot a facut Alex "pocinogul":)))
Pisigri, asta da motivatie pentru excursie:)). Daca zicea ca l-a luat din Maramures veneai incoace?
Eu sa stiti ca am innebunit: am citit aici pe undeva pe forum o chestie si mi-a ramas in cap, tot la aia ma gandesc...cum ar fi sa ma sune acum de la maternitate sa-mi spuna ca Sophiphi nu e a mea, ca au incurcat-o la maternitate? Pai n-as mai schimba-o pentru nimic in lume! Da, am innebunit cu gandurile astea, stiu, un subiect de pe aici m-a "inspirat"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Multumesc fetelor pentru urari. LA MULTI ANI si de la mine sarbatoritilor zilei

Am recuperat tot capitolul odata si am cam uitat, dar am retinut sa zic:

MONICA, Doamne ajuta, sa fie bine in continuare

ARIS, sa va fie de bine botezul. Vazut poze, suuuper.

NOVUS, ce fetita dulce ai tu acolo

FLORIC, Ana sta in fund, dar si ea se cam dezechilibreaza si are momente cand sta aplecata in fata, in carut sta chiar f des asa, cred ca asa isi tine ea echilibrul. Si ea are 7 luni si aproape jumate. Dar am renuntat sa ma mai stresez. Ana nu merge de-a busilea, nu are nici cea mai vaga tendinta. Nu spune silabe care sa contina consoane, gen "ma", "ba", etc. Dar e un copil f vesel, f f activ, plin de personalitate, deci ce mai vreau? Stai linistita, toate la timpul lor.

DIANA, nasoala situatia cu serviciul. Eu te inteleg perfect, eu o am pe una care m-a inlocuit si si-a batut joc de munca mea de 4 ani de zile. Asta e, puii nostri sa fie sanatosi.

OLI, bine ati revenit. Pooooozeeee

Pana la urma am fost sambata cu Ana la spital, sa ii repet analizele (a avut doctorita o contra vizita si ne-a chemat atunci) si ieri m-a sunat ca totul e ok. Calciul e la limita superioara, dar a zis ca nimic nu ridica probleme.

Noi maine dimi plecam dupa tati la Pitesi, ca e in delegatie acolo. Am fi plecat azi, ca a venit saracu special sa imi faca surpriza de ziua mea si sa ne si ia acolo, dar a fost Ana asa caraita ca nu m-am inteles cu ea, a trebuit sa o imbaiez si sa o culc. Si e agitata, se trezeste plangand, in fine, sper sa ii treaca. Si sper sa fie ok maine, nu am mai plecat cu ea singura la drum lung, dar tare imi doresc sa mai schimb peisajul. Si scap si de socrii 2 zile

Azi mi-a mai facut sotul o surpirza: mi-a adus-o pe perietena mea buna, stabilita in State si pe care o stiam bine mersi acolo, ca trebuia sa vina la sfarsit de oct. M-am socat cand am vazut-o. I-a adus Anei doua jucarii mortale si a si consultat-o (e pediatru, iar din 2010 a obtinut post la cel mai bun spital din SUA, sunt super mandra de ea) si a zis ca e super ok, ca e un copil perfect dpdv al dezvoltarii.

Hai ca eu m-am intins ca de obicei

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
Paula si Paul Seling au terminat la Gh Sincai..nicidecum la Cosbuc
iar scoala generala 1-8 Paula a facut-o la Liceul de Muzica...deci..pica faza cu Cosbuc

... ai dreptate... prietenul meu sta pe str. Cosbuc. de acolo confuzia.
si mai aveam in minte si eminescu... de unde aveam o colega de la facultate care actualmente cutreiera europa cu sotul, prin jobul acesteia..

..... si da, tetinele Chicco au capetele lungi..
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

MINUNILE DE MAMARUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

[quote]citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aaa, ce bine, acum mi-am amintit: undeva in discutiile anterioare Aris intreba daca v-a recomandat cineva gulia, fiindca are "calorii negative" si deci daca mananci de-aia mai degraba slabesti. Eu vroiam sa intreb daca e sigura ca gulia are acele calorii negative (nu de alta, da' atunci sa stiu s-o mananc eu!) fiindca eu stiu sigur de tzelina ca are aceasta proprietate (de-aia e recomandata in cure de slabire). Prin urmare:
-dam tzelina la copii daca are "calorii negative"?
- are si gulia asemena insusiri? (ca guliile-mi plac, as manca, pe cand tzelina...bleah)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
[/quo

Buna seara cucuiete...in sfarsit 5 minute pt mine....pana imi vine somnul.

Ilinca eu stiu ca e cam ificil gustul telinei in papiza celor mici in sensul ca nu prea il tolereaza, vad ca voi stiti taman invers.Nu mai inteleg.Ce vroiam sa iti spun, e ca trebuie sa incerci sa faci o salata de telina(fara frunze) cu telemea si cu un pic de ulei e masline.E o bunatate si e super crocanta.Incearca sa vezi ca i se schimba gustul.

Iti pun eu o poza cu leagan cu chilotei, daca la asta s-au referit fetele care au discutat depre asta.leagane

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Daca tot deschidem discutii despre produse, hai sa va intreb DE CARE BATISTA BEBELUSLUI AVETI? AStept detalii despre firme, avantaje ,dezavantaje. Si sa va spun de ce? Mi se pare ca are tot mai multi muci si nu reusesc cu pompita clasica (Am un a de la Chicco). Nu este racit dar nu stiu ce are ca i unele seri dupa ce extrag (mai nimic) cand adoarme se simte in respiratie cum are mucii in gat.

Din capitolul "Daca nu am griji sa imi fac...?", vad o Alexandra superba care sta fericita in fundulet. Nu ma omorati-ma...si spuneti-mi ca mai exista copiii care la aproape 7 luni nu stau in fundulet singuri. Stiti ca eu am avut un stres ca Raru nu isi tine capul, pana la urma a reusit performanta pe la 5 luni jumate. Dar acu in fundulet...nika, cel mult sta cu sprijin pe maini dar mult aplecat in fata, cel putin asa isi mentine echilibrul.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Sunt mai eficiente aspiratoarele nazale decat pompitele, nu? Si eu am avut dar am dat-o unei prietene si mi-am cumparat aspiratoare cu pliscuri inlocuibile.Trebuie sa tragi tu cu gura ca sa poti scoate tot pana si din gatul lui bb.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Altruist fi-tu Aris.... imprastie cu "norocul" peste tot locul!

Noi azi am tras prima sperietura, adica eu, ca nu am indraznit sa spun lui sotz si nici mamei mele, ... trebaluind pe la masina de spalat , de unde se vede catre camera fetelor, ma intorc sa ma stramb pe la July ca sa o fac sa rada ca auzeam ca se tot maraie,... ea fiind LASATA de catre mine pe pat pe spate, dar la mijlocul patului care e mare... si cand sa dau sa ma stramb mi-a inghetat grimaza pe fata.... fata mea atarna pe marginea patului, numai mainile le mai avea sus... am zburat intr-o fractiune de secunda, sau jumate, si am prins-o in aterizare.
Am avut nevoie de cateva minute sa imi reiau respiratia...imi venea sa ma trag singura de par.
Anto e mai comoda, ea nu se foieste mult si o pot lasa oricand pe pat, July e mai piperata ... se foieste mult dar pe stanga-dreapta... si de azi si inainte-inapoi
Nu le mai las singure nici timp de un gand. Se pare ca nu anunta din timp ca stiu sa se dea jos prin acrobatii.

Vad ca se discuta de scaune de masa... incep sa am emotii. Fetele au primit de botez doua seturi de scaune, unul era f rudimentar si de la cumnati, altul mai performant o idee si de la nasi. Cumnatii le-au schimat pe NAN. Am ramas cu cele doua scaune de la Geoby, adica un soi de no-name, si fara dotari deosebite de dormit in el sau jucarii atasate. Sper sa fie stabil, ca fara BB parea ok.

Multumesc fetelor legat de subiectul carne. Cu decizia in locul lor e relativa treaba... cine sa decida? pana la urma tot decizia mea, a noastra, a fost si ca vor fi catolice. Evident ca o sa faca ce vor, cand vor vrea. Bine ... comparatia e grosolana, ca sanatatea bate religia la importanta, dar problema nu am vazut-o ca fiind etica sau filozofica, ci utila sub aspectul sanatatii.
Daca merita realmente.
Nicky, se pare ca e o familie deosebita cea de care ai relatat.
Cinste lor. Si noi am ajuns sa luam paine din comert numai cand avem oaspeti. Nici atunci nu luam alba. Din pacate si sa vrei nu poti controla 100% ce mananci numai daca ai cultura proprie... si asta...cei norocosi

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

MINUNILE DE MAMARUTE

Mergi la inceput