Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 20
Nicky09 spune:
Oli-bine ai revenit, cu forte proaspete, asteptam si dovezile distractiei voastre
.
180882-felicitari pt Diana andreea si bine ai venit printre noi....
Ilinca-specific ca la salata trebuie puse tulpinele de telina si nu radacina...
Si cum aici mai e o jumatate de ora pana la miezul noptii...mai am timp sa ii felicit si eu pe sarbatoritii zilei de azi si sa le doresc multa sanatate si pofta de joaca cat sa ii dispere pe parinti!

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
joanna27 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !
UN GAND , O RUGA SI O LUMANARE PT ALMA.
Nu am apucat sa citesc decat ultimile 2 cap...ca ati avut un spor la scris......
Multumim pt urarai..inca nu imi vine a crede ca au trecut 6 luni.
Anca ,Denisa vazui ca ma strigaserati...
da lipsi motivat.
Cum venisem de la munte si fu totu ok si tati inca in concediu am decolat inca o saptamana la Sovata si fu asa de bine.
Iar cand venisi mi se buli leptopu si nu mai am nici o poza...
si a durat pana azi sa il repare..
Nu stiu ce ati mai facut , sper ca toata lumea e ok.
Noi santem bine, am inceput sa ii dau suculet de morcov plange, suc de mar vomita, pireu de morcov mananca , ala de mere il scuipa si combinat e acceptabil.
Maine mai inecercam si altceva.
A fost putin racit mai mult ne-a necajit nasucul si tusea, dar ma bucur ca nu a facut febra.
Am inceput sa mergem de saptamana trecuta la babybalaceala..e super atat ca nu ii place la jacuzzi, plange de rupe.
Vaccinul noi nu il facem decat la 7 luni, dinti nu avem, sta in fundulet sprijinit, in carut tot vrea sa se ridice si cam atat cu vestile.
Am vazut ca vb de premergator..mie kinetoterapeutul mi-a interzis cu desavarsire sa il folosesc in conditiile in care berbecu sta destul de bine in picioare..nu ma lasa sa il tin nici in picioare mai mult de cateva secunde.
Stiu ca mai vroiam sa spun multe da la ora asta tarzie...
.
Mai revin.
Puup la toata lumea.
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IliesClara Noi azi am tras prima sperietura, adica eu, ca nu am indraznit sa spun lui sotz si nici mamei mele, ... trebaluind pe la masina de spalat , de unde se vede catre camera fetelor, ma intorc sa ma stramb pe la July ca sa o fac sa rada ca auzeam ca se tot maraie,... ea fiind LASATA de catre mine pe pat pe spate, dar la mijlocul patului care e mare... si cand sa dau sa ma stramb mi-a inghetat grimaza pe fata.... fata mea atarna pe marginea patului, numai mainile le mai avea sus... am zburat intr-o fractiune de secunda, sau jumate, si am prins-o in aterizare. ![]() [...] Vad ca se discuta de scaune de masa... incep sa am emotii. Fetele au primit de botez doua seturi de scaune, unul era f rudimentar si de la cumnati, altul mai performant o idee si de la nasi. Cumnatii le-au schimat pe NAN. Am ramas cu cele doua scaune de la Geoby, adica un soi de no-name, si fara dotari deosebite de dormit in el sau jucarii atasate. Sper sa fie stabil, ca fara BB parea ok. Multumesc fetelor legat de subiectul carne. Cu decizia in locul lor e relativa treaba... cine sa decida? pana la urma tot decizia mea, a noastra, a fost si ca vor fi catolice. Evident ca o sa faca ce vor, cand vor vrea. Bine ... comparatia e grosolana, ca sanatatea bate religia la importanta, dar problema nu am vazut-o ca fiind etica sau filozofica, ci utila sub aspectul sanatatii. |
Eu pun perne in jurul patului sa nu "evadeze" piticul. Nu stiu cat o sa mai fie suficient, pana o invata sa le escaladeze.
Nici scaunul nostru nu e de dormit in el... dar asa ii placeeee!!!
I-l tin in pozitia cea mai "pe spate", dar a inceput sa se tina de maner si sa se tidice in fundulet. 
Si eu sunt de parere ca e greu sa le asiguri necesarul de (anumite) proteine si vitamine fara carne.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
| citat din mesajul lui pisigri Miine incerc si eu cu ardei si cu telina, ca asta am in casa deja. Hehe, gulia cu sare e geniala, da tre sa locuiesti singura sau cu un sot cu nervul olfactiv extirpat Dyana, multumesc de raspunsul la MP. O sa revin cu niste intrebari da mai incolo, ca acum nu am putere sa ma organizez... Noi plecam in week-end la Lacu Rosu. Amatori de pe-aproape? ![]() Gata, vira la nani. Pupicim ! If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
eu am si floricica si albinuta..e plina timisoara de ele..si la noi au fost..insa mai scumpe
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
m_monique spune:
IliesClara eu o tin pe ioana numai pe jos. de aici nu are unde sa cada. stand pe jos a descoperit mersul de-a busilea.
petrean spune:
Azi, spunem o rugaciune pentru Alma, sa aiba un zbor lin, si sa vegheze asupra parintilor si fratilor ei
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Floric spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 floric - mi-am mai adus aminte ceva - de, ca babele nu cunva e aerul prea urcat in camera bebelui? daca e aerul uscat, oricat ai curata nasucul, tot pare sa mai aiba intrusi acolo pt ca se usuca tare nasucul si scoate zgomote asemanatoare doamne ce explicatii mai dau si eu sper totusi sa se fi inteles ideea Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Da, am priceput. Am cerut cuiva un aparat SAlin sa vedem ce face.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
denisamada spune:
| citat din mesajul lui petrean Azi, spunem o rugaciune pentru Alma, sa aiba un zbor lin, si sa vegheze asupra parintilor si fratilor ei ![]() |
Da. Astazi e ziua de inger a Almei.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Floric spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! FLORIC, Ana sta in fund, dar si ea se cam dezechilibreaza si are momente cand sta aplecata in fata, in carut sta chiar f des asa, cred ca asa isi tine ea echilibrul. Si ea are 7 luni si aproape jumate. Dar am renuntat sa ma mai stresez. Ana nu merge de-a busilea, nu are nici cea mai vaga tendinta. Nu spune silabe care sa contina consoane, gen "ma", "ba", etc. Dar e un copil f vesel, f f activ, plin de personalitate, deci ce mai vreau? Stai linistita, toate la timpul lor. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Of, acu ce sa zic, si Raru e vesel, Doamne, Doamne, darstii cum e...cand vezi in stanga si dreapta parca ai vrea si cocosul tau sa faca oua. Si eu sunt multumita cu ce face. Mai ales ca acu de veo sapt intinde mainile spre mine cand e in brate la altcineva. Ei, ce sa zic...ma topesc toata.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami