Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, dar cu covrigii aia uscati, ardeii etc nu se poate ineca?! Daca are numai gingii, poate (desi un bebe cam are forta in ele) dar daca are 2 dinti ca Pisilinca (sau Sophiphi, dar ea e pe laptic inca)...poate lejer rupe bucati si nu prea cred ca au bebelusii reflex de masticare, daca i se blocheaza pe undeva? Brrr...
Dar la ziare cum ajunge sa le morfoleasca?! Tushul din ele e toxic tare!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ilinca_M. nu se ineaca. covrigii uscati mai mult ii molfaie.
cu ardeiul o urmaresc si daca a luat o bucata mai mare in gura i-o scot. ei au instinct de aparare.
reviste sunt la nivelul ei. ii place sa le imprastie si sa le rupa. se lupta cu ele intr-o veselie. uneori le mai baga si in gura. atunci i le trag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mi-am culcat si eu copilul si acum imi pica ochii in gura. aseara am reusit sa termin anna karenina si am inceput o carte noua pe care nu am putut sa o las jos pana nu am vazut ca era 1.30 si am inchis-o cu nervi. piticul meu a dormit azi doua reprize dar ambele in masina in timp ce eu conduceam in orashul nostru minunat. deci el s-a odihnit bine merci eu nu.

m-am intalnit cu Petra Tudor. vesela si frumoasa cum o stiti. Bogdan e ditamai baiatul. parea de vreo 8 luni in carucior. noroc ca a fost ea mai atenta si m-a oprit "eu te cunosc dupa forum" eu ma uitam tampa la ea

am citit pe mobil ce ati scris azi,dar uite ca nu e bine asa ca acum cand pot sa raspund am uitat. si stiu clar ca trebuia sa spun cate ceva

ilinca - eu asa stiam cu gulia. ia sa caut eu acushica

25 martie 2009

Mergi la inceput

Gulia are putine calorii – 100 de grame de gulie cruda are doar 27 de calorii – fiind indicata in curele de slabire. Mai este indicata in controlul diabetului deoarece ajuta la stabilizarea nivelului glucozei din sange, dar si in infectiile virale, bronsite, tuse sau angine.

am incheiat citatul

pisigri - uite o idee buna. le dam gulie la rontzait. gustul se simte rapid si e destul de tare cat sa nu rupa bucati f repede. si al meu e la fel. daca ii dau fructul sau leguma ca atare e super bun,daca il pasez gata. s-a stricat shmecheria

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ole! Am descoperit "leguma" favorita a Adelei: marul. Dupa ce nu reuseam deloc sa imi pape piureul de legume, azi am reusit 120ml de piure de morcov+mar. Tare rentabil. O sa se bucure bunicii ceva de speriat. (sunt producatori de mere, iar fi-su nu mananca mere deloc, nepoata e prima care le apreciaza. )

marul cum l-ai dat? tot fiert?

Initial i l-am dat copt (uneori aburit, ca mi-era mai simplu sa pun la un loc cu para), astazi insa (si s-a bucurat de un succes nebun) i l-am dat kiar crud, ca am umblat prin oras si am ajuns tarziu acasa... ii era foame la pisik, asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am dat crud. Nu numai ca i-a placut, dar... azi nu a facut decat un singur scaun. (eu nu aveam curaj sa ii dau crud ca e cam cacacioasa )

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

ilinca - daca iti place gulia incearca sa o tai felii subtiri subtiri,le pui un pic de sare si multa zeama de lamaie. sunt delicioase. eu asa pot sa mananc si 2kg. incearca si morcovii taiati subtiri cu lamaie. asa se mananca in grecia eu la inceput m-am strambat ca nebunii astia pun lamaie peste orice dar sa stii ca astea doua sunt chiar bune cu lamaie. bine sotzul meu mananca si friptura tot cu lamaie....

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Seara buna mamici!

Citat:
citat din mesajul lui 180882

CEAU MAMICUTELOR!
IMI CER SCUZE CA INTRU DOAR ACUM IN VORBA CU VOI DAR ASA A FOST SA FIE PANA ACUM DOAR V+AM URMARIT.
RAPORTEZ SI EU O NASTERE PRIN CEZARIANA LA 38 SAPT PRIN CARE A VENIT PE LUME PRINTESA NOASTRA DIANA ANDREEA DE 3 KG SI 50 CM PRIMIND NOTA 8 LA NASTERE.
ACEST EVENIMENT DEOSEBIT A AVUT LOC PE DATA DE 5 MARTIE 2009.VA ROG SA NE PUNETI SI PE NOI IN LISTUTA SI DACA REUSESC SA PLASEZ MESJUL...MAI VB.
VA PUPIC !SI AVETI GRIJA DE BEBEI!

Bine ai revenit! Te asteptam mai des pe la noi!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Miine incerc si eu cu ardei si cu telina, ca asta am in casa deja.

Hehe, gulia cu sare e geniala, da tre sa locuiesti singura sau cu un sot cu nervul olfactiv extirpat. Cel putin eu ma balonez si rigii ingrozitor de la ea.

Dyana, multumesc de raspunsul la MP. O sa revin cu niste intrebari da mai incolo, ca acum nu am putere sa ma organizez...

Noi plecam in week-end la Lacu Rosu. Amatori de pe-aproape? Stiu, e rece la munte, da Pisilinca oricum nu mi-a racit niciodata, si gasesc eu cu ce sa o imbrac. Daca va spun DE CE plecam acolo, o sa va tavaliti de ris. Am vazut la cineva in masina, lipita de bord, o jucarioara, o floricica in ghiveci, care da usor din frunze. E super haioasa, i-am intrebat de unde au luat-o si au zis ca de acolo, ca vazusera si ei demult la cineva si au cautat de au capiat si nu au gasit nicaieri...

Gata, vira la nani. Pupicim !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna fetele!Revin si eu dupa o lunga absenta , cu motive inteimeiate..adica fusei plecata acasa si lipsita de net.
Tare bine a mai fost in Romanica noastra draga si fata mea s-a comportat excelent, cred si eu in bratele bunicilor, alintata si cocolosita toata ziua !
Ne-am botezat si noi fetita, cred ca eram printre ultimele si ne-am casatorit si noi parintii, ca de era si timpul( de vreo 10 ani "preteni").

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%205-6%20luni-Romania/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/5%20sept%202009/

Felicitari pentru ambele evenimente! Casa de piatra si multi ani fericiti impreuna! Dulcica foc Giulia!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

va multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase
nu mai nominalizez pe nimeni de teama ca am uitat pe cineva
-deci fusta mergea si in biserica...hmmm...prea tarziu. si asa nu m-a luat nimeni de mama copilului. popi cand aveau nevoie de ceva se duceau la mama mea si bunica copilului
-cand i-a spus cineva lui tata ca are doua fete frumoase a raspuns:"de frumoase nu stiu cat sunt de frumoase dar sunt descurcaretze"
-ma bucur ca nu sunt singura impotriva acestui obicei tampit cu inecatul copilului cu fortza. urmatorul copil il botze la 10 ani sa vedem daca mai are curaj popa sa il bage cu capul in apa

ilinca - stiu...si eu ma uit cu un gust amar la ea cat de mult fumeaza,am incercat sa o conving sa le rareasca macar dar nu a tzinut,eu nici nu pot sa fac prea mult pe lupul moralist ca na...si eu m-am reapucat dupa

25 martie 2009

Mergi la inceput