Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 12

petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Flavia C. si e de engleza ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
oh..flavia cadar..ia intreab-o de mine

Gianina34 spune:
aris - am admirat bebele curajos la scufundari si surioarele dulcele
ii place vitaminei in leagan? nu se plictiseste?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Gianina34 spune:
monnvas - retinut sugestiile muzicale
aplicam (sper ca succes) la pranz
avem 5 luni

Gianina34 spune:
LA MULTI ANI! si multi pupici pentru:
Alexandru Paul, bebe de Zori
Iulia Petra, bebe de Zsuzsu
Darius, bebe de Danonique
Silvia Ioana, bebe de Cativ13
George Andrei, bebe de Inna30
si mamicii Pisik06
avem 5 luni

Nicky09 spune:
[quote]citat din mesajul lui IliesClara
.... aaaaaasa, am uitat...
dupa discutia la telefon cu doctora am pierdut curajul (intelectual mai degraba) sa o intreb ce experiente are cu copiii din familii vegetariene...
exista cineva intre voi care nu doreste sa dea / nu a dat carne la copil pana la o varsta X sau deloc? aveti experienta sau planuri in acest sens?
noi nu prea mancam carne. adica tati deloc iar eu f f f rar (adica de rev sau daca gasesc ceva special in locuri straine) si numai gratar, fara ulei fara preparare sofisticata.
nu suntem vegani de aia inraiti, nici macar vegetarieni adevarati, doar excludem carnea din farfurie. s-a intamplat ca tati sa manance supa de taietei facuta pe pui sau vita, dar numai zeama si taieteii si legumele. intelegeti ce zic. e fara filozofie culinara neaparat, dar cu tendinte spre mod de viata sanatos, fara anumite combinatii etc
nu stiu sa gatesc nimic cu carne, adica nu am fantezii creative culinare, doar dupa retete aplicate mecanic. nu stiu sa cumpar carne de nici un fel. ... si nu stiu daca e sanatos pt copii sa traiasca fara carne.
ma invat eu si cu carnea daca e cazul, dar nu stiu cum e mai sanatos.
tare as vrea sa stiu ce credeti despre asta...
(sunteti o gashca de intelepte tare...
)
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
http://picasaweb.google.com/clara.acs/MinunileDeMamarute?authkey=Gv1sRgCJbV0Jz3gpmqPQ#MINUNILE DE MAMARUTE[/
CLARA-am scris deja un mesaj atat de lung, dar mi l-a sters intr-o clipa Nicholas cu gherutele lui...asa ca mai scriu o data mai pe scurt, pe urma daca vrei detalii imi spui.
Deci: familia la care lucrez eu aici este compusa din parinti si o bunica vegetariana, iar copiii lor cei patru primesc proteine din peste, branza de capra si absolut din toate produsele pe baza de soia(sunt bine facute si foarte gustoase): cordon bleu de soia, carne de seitan, tofu,linte, wurstel de soia, de tofu etc.Ei sunt foarte multumiti de carnita asta, eu personal le-am gustat pe toate, unele sunt excelente la gust, altele lasa de dorit.Din alimentatia lor au redus, m ai bine zis au exclus glutenul in totalitate, in sensul ca manaca doar pasta de faro, de kamut si nu cea normala din grau, totul este integral(zi de zi prepara paine in casa dar cu faina cumparata de la market din aceleasi ingrediente: kamut, faro etc.Tratamentul acesta il au de cand s-au nascut...bolnaviciosi nu prea sunt, doar mici raceli vindecate homeopatic si nu traditional.Parintii sunt medici, mama in plus este in curs de specializare in medicina homeopata deci ii trateaza numai in modul acesta.
Sper sa te fi lamurit cat de putin....si succes daca ai luat aceasta hotarare sau daca o vei lua.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

IliesClara spune:
Multumim de reactii.... sportive bune... sectia aruncatul cu parerea...
Mi-e drag de voi
Sper sa ma descurc cu carnea. Si mie parca imi vine sa le dau. Macar pana isi construiesc organismul... dar nu dificilitati ca sarmale. creed ca vor manca numai in vizite asa ceva (nici nu stiu sa fac)
O sa cumpar ceva pui de la un cultivator pe care il cunosc si il tai acasa si il bag la congelator portionat in potrii mici, apoi scot cate putin. Din piata nu indraznesc sa iau. Ma rog de la carmangerii.
Ilinca, noi mergem in Satu Mare vineri, dar via Maramures, ca avem de cules ceva struguri de pe la Muncel si Mesteacan... si ceva vizite de facut in Baia Sprie si in BM. Deocamdata avem un program f strans si nu stiu cum o dam de capat sa ajungem peste tot, dar daca stam doua zile in loc de una, le pot imparti mai usor si tare as vrea sa o vedem pe Sophipheasca ta live. Pana vineri aflu asta...
Apropo de Baia Mare. Am avut un ... prieten... sa zic, care a terminat la Cosbuc, unde a terminat si Paula Seling si fratele lui si povestea ca toata scoala se amuza de ei, desi erau f simpatici, spunand Paula si Paul Seling cu un spatiu pe undeva pe la nume.
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
MINUNILE DE MAMARUTE

petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IliesClara Multumim de reactii.... ![]() Mi-e drag de voi ![]() Sper sa ma descurc cu carnea. Si mie parca imi vine sa le dau. Macar pana isi construiesc organismul... dar nu dificilitati ca sarmale. creed ca vor manca numai in vizite asa ceva (nici nu stiu sa fac) O sa cumpar ceva pui de la un cultivator pe care il cunosc si il tai acasa si il bag la congelator portionat in potrii mici, apoi scot cate putin. Din piata nu indraznesc sa iau. Ma rog de la carmangerii. Ilinca, noi mergem in Satu Mare vineri, dar via Maramures, ca avem de cules ceva struguri de pe la Muncel si Mesteacan... si ceva vizite de facut in Baia Sprie si in BM. Deocamdata avem un program f strans si nu stiu cum o dam de capat sa ajungem peste tot, dar daca stam doua zile in loc de una, le pot imparti mai usor si tare as vrea sa o vedem pe Sophipheasca ta live. Pana vineri aflu asta... Apropo de Baia Mare. Am avut un ... prieten... sa zic, care a terminat la Cosbuc, unde a terminat si Paula Seling si fratele lui si povestea ca toata scoala se amuza de ei, desi erau f simpatici, spunand Paula si Paul Seling cu un spatiu pe undeva pe la nume. ................................................................................................................ Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea) MINUNILE DE MAMARUTE |
Paula si Paul Seling au terminat la Gh Sincai..nicidecum la Cosbuc

iar scoala generala 1-8 Paula a facut-o la Liceul de Muzica...deci..pica faza cu Cosbuc

petrean spune:
fetele..avem si noi nevoie de un vot..azi si maine..se poate?
http://parinti.forumotion.net/concursuri-active-f9/concurs-cel-mai-dulce-pitic-somnoriccea-mai-dulce-pitica-somnorica-t222-40.htm#20248
aici scrieti "votat codrina"

Monnvas spune:
Clara nici noi nu ne omoram dupa carne - io ca io, sotzul abia daca mananca de 2-3 ori/luna - si compensam de obicei prin peste. Ma gandesc ca poate fetelor o sa le placa si carnita si ca ar trebui sa fie alegerea lor, asa ca un pic de carnita nu strica. Cred ca e bine sa le dai de toate si ele sa aleaga ce le place si ce le cere organismul (ma rog, la ciocolata putem face o exceptie).
Gianina spor la cantat. Noi azi am avut mare succes cu piure din morcov, cartof, broccoli si branzica.
Azi mi-a trimis un SMS o colega de facultate&master&doc ca i-a murit iubitul. Mi s-a facut pielea de gaina, erau de 6 ani impreuna, nu pot sa-mi inchipui prin ce trece acum...
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

simplyana_m spune:
Buna fetelor!
Felicitam si noi sarbatoritii de azi, ieri si din ultima vreme - ca n-am intrat de multisor. si La multi ani!
Am vazut ca se discuta "scaun de masa": noi am luat Happy Snack de la Chicco cu 300 de lei dintr-o Cora si ne place tare. Nu-i reglabil pe inaltime, in rest stie de toate: roti pe spate, centura in 5 puncte+ opritor intre picioare, spatar reglabil 3 pozitii, masa detasabila+reglabila 3 pozitii, pliabil, husa detasabila si usor de curatat, cos de jucarii. Stabil si solid - cadru metalic. Zici ca fac reclama dar eu zic ca e super raport calitate-pret.
Si acuma ce vroiam de fapt: S-a intalnit careva din voi cu weezing(respiratie suieratoare) la bebe? Am consultat ce s-a scris despre subiectul astm pe DC, dar nu m-am lamurit de o treaba: poate sa apara weezing trecator (fara alte simptome) si sa nu anunte astm? Ca iar am parte de medici incompetenti - eu sunt patita cu ceaiul de crusin, va amintiti? - care zic ca nu-i nimic, dar pe mine ma trec fiori de groaza cand imi aud puiul suierand printre zambete dulci...plus ca eu am cateva alergii(+rinita alergica +deviatie de sept=weezing si eu). Luca suiera cand face efort. A fost o perioada in care mi se parea ca se scarpina la nasuc si am scos din casa covoarele de lana. Si nu s-a mai scarpinat = fond alergic. Dar suieratul asta e doar la efort...repet: a intalnit careva weezing fara sa anunte afectiuni mai grave?
Ma apuca jalea cand ma gandesc la posibilitatea de a fi nevoita sa renunt la Mura dar nici nu-mi vine sa ma culc pe urechea cu doctorii care zic ca nu-i nimic...
http://www.lucamic.blogspot.com/