Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 13

petrean spune:
simplyana, andrei al meu a 'suierat"asa pana la 2 ani jumate..si nu a fost din motive"medicale"..asa se auzea mereu..si nu doar la efort fizic. Acum vad ca s-a dus de la sine. Si gemenii suiera la fel..parca torc uneori

saby spune:
Hello!!!!
Discutati aseara de comanda de hainute. Eu tot aseara pe la 22 am facut comanda de pe situl de care v-am spus iar acu juma de ora m-au sunat ca pe la 16 vine curierul la usa cu comanda. Am mai verificat o data modelele si masurile din comanda au fost ok si acum astept sa vad cum sunt hainutele.Dupa ce le primesc va spun si voua.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean simplyana, andrei al meu a 'suierat"asa pana la 2 ani jumate..si nu a fost din motive"medicale"..asa se auzea mereu..si nu doar la efort fizic. Acum vad ca s-a dus de la sine. Si gemenii suiera la fel..parca torc uneori ![]() ![]() ![]() ![]() |
Petrean, multumesc, mi-ai luat o piatra de pe inima.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Ilinca_M. spune:
Simplyana, vezi ca ai primit deja un raspuns incurajator? Eu nu stiu ce sa zic de suierat dar cred ca alergia la caine nu prin asa ceva s-ar manifesta...
Bogdana, io o intreb pe Flavia, da' avertizeaza-ma, e de bine sau nu, va aveati bine sau au contraire? Acum s-a maritat (de vreo 3 ani- dar tot cu C o cheama:))) si sta la 2 blocuri distantza de mine, ii cam surade si ei gandu' la ideea unui bebe
Cosbuc e scoala 14, nu? Acolo am fost eu pana-ntr-a 8 a. Cand il prind pe Paul pe mess il intreb daca a fost si el acolo, ca din vremurile alea imemoriale nu-mi amintesc...
Clara, si mie mi-ar placea sa vad live gemenele...dar cum au iesit la fel la masuratori, ca mie zau ca mi se pare una mai lunga decat cealalta?! Si eu am prietene in B. Sprie ca am predat 3 ani la liceul de-acolo. Si de nascut m-am nascut in Satu Mare
Sper sa-mi treaca mucii astia ca nu mai suport!! De 3 zile n-am scos fata afara de frica racelii, desi SURSA IS IO si stau aci si bolesc langa ea (desi n-am facut febra deloc). Noi ne tragem mucii si horcaim si sotioru' se plimba de la Cannes la Nisa ba duminica va da o raita si pe la Monte Carlo Si io n-am mai fost demul nici pana la Baia Sprie!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

petrean spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Simplyana, vezi ca ai primit deja un raspuns incurajator? Eu nu stiu ce sa zic de suierat dar cred ca alergia la caine nu prin asa ceva s-ar manifesta... Bogdana, io o intreb pe Flavia, da' avertizeaza-ma, e de bine sau nu, va aveati bine sau au contraire? ![]() ![]() Cosbuc e scoala 14, nu? Acolo am fost eu pana-ntr-a 8 a. Cand il prind pe Paul pe mess il intreb daca a fost si el acolo, ca din vremurile alea imemoriale nu-mi amintesc... Clara, si mie mi-ar placea sa vad live gemenele...dar cum au iesit la fel la masuratori, ca mie zau ca mi se pare una mai lunga decat cealalta?! Si eu am prietene in B. Sprie ca am predat 3 ani la liceul de-acolo ![]() ![]() Sper sa-mi treaca mucii astia ca nu mai suport!! De 3 zile n-am scos fata afara de frica racelii, desi SURSA IS IO si stau aci si bolesc langa ea (desi n-am facut febra deloc). Noi ne tragem mucii si horcaim si sotioru' se plimba de la Cannes la Nisa ba duminica va da o raita si pe la Monte Carlo ![]() ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni ![]() |
mai..de rau nu are ce fi..am facut 2 revelioane la ea aksa..spune-i ca am fost prietena lui lucian G..si stie ea cine sunt...ca totusi..Codrina..poate nu-i suna cunoscut. Am fost vreo 2 ani in "gasca lor"

dyana27 spune:
Alexandru Paul, bebe de Zori
Iulia Petra, bebe de Zsuzsu
Darius, bebe de Danonique
Silvia Ioana, bebe de Cativ13
George Andrei, bebe de Inna30
Pisik06
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume

dyana27 spune:
citat din mesajul lui petrean fetele..avem si noi nevoie de un vot..azi si maine..se poate? http://parinti.forumotion.net/concursuri-active-f9/concurs-cel-mai-dulce-pitic-somnoriccea-mai-dulce-pitica-somnorica-t222-40.htm#20248 aici scrieti "votat codrina" ![]() ![]() ![]() |
gata, votat somnoricii mici

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

denisamada spune:
citat din mesajul lui dyana27 pai da, cam asta e ideea, sa ma tina zdravan pana la 3 ani si sa-l am si la urmatorul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prima pappa de la pegperego avem si noi! Dar portocaliu. Mi se pare super si ii place si Adelei.

Denisa-Madalina

Gianina34 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Buna fetelor! Felicitam si noi sarbatoritii de azi, ieri si din ultima vreme - ca n-am intrat de multisor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am vazut ca se discuta "scaun de masa": noi am luat Happy Snack de la Chicco cu 300 de lei dintr-o Cora si ne place tare. Nu-i reglabil pe inaltime, in rest stie de toate: roti pe spate, centura in 5 puncte+ opritor intre picioare, spatar reglabil 3 pozitii, masa detasabila+reglabila 3 pozitii, pliabil, husa detasabila si usor de curatat, cos de jucarii. Stabil si solid - cadru metalic. Zici ca fac reclama ![]() Si acuma ce vroiam de fapt: S-a intalnit careva din voi cu weezing(respiratie suieratoare) la bebe? Am consultat ce s-a scris despre subiectul astm pe DC, dar nu m-am lamurit de o treaba: poate sa apara weezing trecator (fara alte simptome) si sa nu anunte astm? Ca iar am parte de medici incompetenti - eu sunt patita cu ceaiul de crusin, va amintiti? - care zic ca nu-i nimic, dar pe mine ma trec fiori de groaza cand imi aud puiul suierand printre zambete dulci...plus ca eu am cateva alergii(+rinita alergica +deviatie de sept=weezing si eu). Luca suiera cand face efort. A fost o perioada in care mi se parea ca se scarpina la nasuc si am scos din casa covoarele de lana. Si nu s-a mai scarpinat = fond alergic. Dar suieratul asta e doar la efort...repet: a intalnit careva weezing fara sa anunte afectiuni mai grave? Ma apuca jalea cand ma gandesc la posibilitatea de a fi nevoita sa renunt la Mura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
in legatura cu weezing - am vazut ca te-au mai linistit raspunsurile fetelor insa tu vrei sa investighezi mai departe si asta e f bine:
parerea mea este sa faci si o ecografie la inimioara dar sa aiba si doppler - dr dumbrava e fff bun (eu am fost la el la medlife favorit - ca stiu sigur ca aici are aparatura buna)
tb vazut bine si cum circula sangele prin inimioara si sa vada bine artera pulmonara
a mea nu suiera, doar sforaie incetisor (sau nu

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

olishka spune:
Salutare!!!
Bine v-am regasit!!!
Am aterizat si noi aseara pe meleagurile tarii...A fost super...doar ca am ajuns acasa si sunt tare racita. Insa asta nu e nimic...la aterizare mi s-a infundat o ureche si nu mai aud deloc cu ea. Astazi am fost la dr si mi-a dat picaturi, dar inca nu mi-a trecut. Este f aiurea senzatia.
Am recuperat un pic, dar nu cred ca o sa reusesc sa recuperez vreodata tot ce ati scris...asa ca am citit doar ultimul capitol.
Felicitari Aris pt botez. Am incerfcat sa ma uit la poze dar nu mi le deschide.
A venit si soacra-mea pe la mine si atata ma streseaza de abia astept sa plece. Nici nu stiu cand sta, caci mi-e rusine s-o intreb Si nu stiu de ce am o presimtire rea, caci vad ca si-a carat mai multe tinute dupa ea
Cel mai tare ma strezeasa ca face curaten ie si pun e lucrurile pe unde crede ea mai bine...nu mai gasesc nimic...
Daca va intalniti in parc, ma inscriu si eu pe lista...
Si am uitat sa spun ca tare m-a impresionat si Alexandra...asa de frumos sta in fundulet
Va
Olga, mamica lui David iepurasul