Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 10

Monnvas spune:
Mariana atat de putin a ramas...
Fetelor, ramane vineri zi de IOR? Hai, ca au leagane cu chilotzei Si-asa mi-ati tras tzeapa sapt trecuta, eram si eu proaspat jumulita si frezata si n-am avut cui sa ma laud
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Dyana cum ai prins jucariile ca vreau si eu sa incarc varianta asta ? Mami de Gazii mica si frumoasa ![]() |
pai baza e o jucarie pentru carut pe elastic (nenorocirea aia de 5 lei de la piatza pe care o adora mutzu care e de fapt un elastic cu 3 bile si 3 papusele din plastic ordinar si pline de bilute care fac o galagie infernala) care are 2 carlige la capat si mi-l fac coronita si-l prind carlig de carlig; si uneori mai atarn cate un maimutoi de elastic, dar crede-ma ca e suficient zgomot de la bilele alea din jucarie cat sa-mi capieze si vecinii; dar mutzu e distrat la maxim de mine care evident cant, miorlai si dau din cap in toate directiile

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

dyana27 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Dyanna un ![]() |
oooooo, ba a gandit-oooooooooo; pana la nivelul la care ma ia de pe postul meu, imi da altceva de facut (management adica- oricum mare parte-l faceam eu), si dupa un timp sa zica ca nu mai am suficiente indatoriri si poate sa restructureze postul

norocul meu este ca sunt supercalificata si pe management, lucru pe care ea nu-l stie; am facut cursuri zdravene de audit si am calificare de auditor extern, pot sa dau lejer consultanta laboratoarelor si cabinetelor medicale, plus audituri de iso9001 in orice domeniu; pentru asta o sa-i multumesc unei colege care m-a ambitionat si care a plecat de la servici din acelasi motiv -adica n-a mai avut loc sefa de ea, si acuma e o doamna super respectata oriunde se duce si cu o mare incredere in ea; deci...orice sut in fund e un pas inainte!!!!!
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Karina26 spune:
Offf Dyana imi pare rau ca trebuie sa treci prin chestii din astea.Invidia asta pana unde poate sa ajunga.....Nu mai pune totul la suflet, poate lucrurile nu sunt chiar atat de rele pe cat par....Nu stiu ...zic si eu asa ca nu stiu cum sa te incurajez si sa te fac sa te simti mai bine.Stiu ca esti puternica si razbesti tu in "cuibul de viespi".Te pupam
Karina - mami de buburuza Bia

petrean spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ah, stiam eu c-am uitat ceva: Dyana, baga neaparat o poza cu tine cu jucariile-n cap, ca prea ne-ai atzatzat imaginatia!! ![]() ![]() Wow, cand aud de mers tarash si chiar in picioare...mi se pare un film asaaaa de indepartaaat pentru noi...dar parca vad ce repede trece vremea si ajungem si noi la stadiile astea ![]() Eu am racit, n-am febra (termometrul electronic arata ca am 35,2!! bai, ce incredere sa mai ai in ele?) da'-s mucilaginoasa rau si simt ca-mi arde fatza, oooffff, nu vreau s-o racesc pe fatuca! ![]() Bogdana, la Liceul de Arta ai fost? Ati avut intalnirea de 10 ani? ![]() Deci asa...copilasii nemultumiti scuipa mancarea in semn de protest...sa stiu si io ce ma asteapta, sa-mi fac rost de casca de protectie, poate arunca si cu castronelul daca nu-i place papa ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
la anul..in iunie am..dc?vii si tu?

rivali spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Avansez cu recuperatul, so: Ilinca.M: 69 cm la 5 luni e ok, in carti scrie [e adevarat ca generatiile actuale cresc mai iute si mai mult] ca la 1 an tre sa aiba cam 74 cm, deci inca 5 cm per 7 luni vor fi precum concurenta pe bilete de opera scoase la vanzare intr-un plaza mall... Temperatura, pisigri: Eu nu am avut termometru digital si am facut asa [am mai scris cam inainte sa "nastem cu toatele": - step1: buzele mele pe frunte bb, ASTEPTAT cateva secunde, asa lipiti, evaluat fruntea dc e mult prea calda sau nu; - step2: dc e prea calda, pus buzele mele pe burtica bb, asteptat mai multe secunde, dc e tot prea calda, atunci step 3; - step3: termometru clasic in fundulet, si: - <= 37,5, nu fac nimic; - <= 38,5, dau nurofen sau paracetamol; - <= 39,5, dau algocalmin [novocalmin]; - > 39,5 dau desitin si diclogesic, inainte era luminal/fenobarbital. Si suc de portocale! ![]() ![]() ![]() |
desitinul se elibereaza doar pe baza de reteta contine diazepam
Poze

m_monique spune:
dyana27 eu am un scaun de masa de la primii pasi, unul destul de solid. andrei la 18 kg sta inca in el. scaunul l-am luat acum 2 ani din carrefour si a fost cam 350 ron. la primii pasi au si niste scaune de masa la 150 ron dar sunt tare fragile.

dyana27 spune:
citat din mesajul lui m_monique dyana27 eu am un scaun de masa de la primii pasi, unul destul de solid. andrei la 18 kg sta inca in el. scaunul l-am luat acum 2 ani din carrefour si a fost cam 350 ron. la primii pasi au si niste scaune de masa la 150 ron dar sunt tare fragile. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
neatza fetele

pai da, cam asta e ideea, sa ma tina zdravan pana la 3 ani si sa-l am si la urmatorul

mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

pisigri spune:
Neatza!
Dyanna ai MP. Multumesc.
Revin.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

aris26 spune:
neatza
dyana - leaganul e unul dintre cadorile primite la botez.nu stiu detalii,dar oricum nu e chiar mic,ocupa ceva loc in casa. se numeste tako swing. cauta-l tu pe net ca nua r fi frumos din partea mea sa verific valoarea cadoului
multumim de aprecieri
pisigri - asa e...tare urat obiceiul asta. doar in ortodoxia romana il intalneshti. si sotul e ordotox dar la ei nu exista sa inece copilul
asta al meu face praf un rimel cat va scriu eu. asta e pretul pt un mesaj pe forum
25 martie 2009