Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, ce harnica ai fost! cum mai e la tine la servici?
dana, lasa ca vine el si bebe 2! dar stii cum se zice: nu e cand vrea omu' ci cand vrea domnu! daca sunteti amandoi clinic apti, o sa vina si sarcina mult dorita! eu m-am chinuit 9 luni, si cand am zis ca gata nu ma mai intereseaza....a venit si domnishoru, dupa o singura prestatie in perioada ovulatiei! asa ca ai rabdare, ca stresu nu ajuta la procreere! si scoate-l cu aricul la frig, daca asa zice doctoresa Jadi!

*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Xerexe ce harnicuti ati fost voi doi.

Mychy ma bucur ca esti mai bine, se rezolva toate cu putina ambitie.

Dana p'asta cu scosul la racoare o stiam si eu, cica de aceea outele sunt in scrot, pentru a sta la o temperatura mai scazuta decat restul corpului.

Eu cu Adelise am ramas in a doua luna dupa ce am renuntat la pastile. Cu Cosmin m-am chinuit vreo 2 ani.

Va pupesc.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Xerxe, frumos ai scris

Michi
,

Alina, tu ce mai faci?

Andicuuuuuuuu!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Ce mai faceti,ce mai ziceti,noutati ceva?

haide Dana,haide Dana,nu va lasati...
Valen si Jadi La Multi Ani pentru strumfii mari,sa va traiasca!

Xerxe bravo ca ai facut bunatati,ma batea si pe mine gandul da stau rau cu timpul.

Cafera ai terminat curatenia? Eu am reusit sa spal covoarele,ca mai facuse fimiu cate un pip pe ele si sper sa apuc sa fac si o mica curatenie generala,ca acusica vine iarna.

Oanamada ce faceti, sinteti bine? V-ati acomodat?

Mergi la inceput

Loredana, nu am terminat, dar se simte valul schimbarii, mai ales ca in camera de zi am schimbat si perdeaua si draperiile si am pus si niste pernite. Sa vedem cat or rezista.Azi nu am facut mare lucru ca m-am simtit tare rau.

Va pupic

Mergi la inceput

Oanamada, tu ce mai faci? Tare mi-ar placea sa vad poze cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
mychy,imi pare bine ca te-ai mai linistit.
luna,intr-adevar,ai talent la poze,imi plac tare mult cele de la semnatura.
pe oanamada o gasiti pe blog.

fii-miu e mai bine,mai are ceva muci dar neglijabili.
io sunt la regim,as manca si pietre,mi-e o foame de lup,asta e,am boierit destul acum trag tare ca am de dat vreo 10 kg

seara buna

Mergi la inceput

Cafea nu servesc, dar va trimit flori
Sa aveti o zi frumoasa!
Eu am executat aseara un tort cu mere, cirese si pandispan, invelit in crema de vanilie. Vad ca are mare cautare si e f racoritor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata,mai tarziu.
Cafera..eu pregatesc un tort cu crema de cioco si frisca,luni e ziua lui Iosua,dar serbam maine...si pentru luni la gradi ii fac o praji interesanta,o sa va arat poze.

In rest,voiam sa spun ca mi-am luat aparat salin,ii dau drumul toata noaptea,vreau sa spun ca dormim mult mai bine,mai ales sotul care respira greu din cauza polipilor,si copiii respira bine,iar eu expectorez mult...deci luati-va aparat salin.Eu am dat 110 ron.

Valen,eu nu am uitat sa-ti felicit printesaCum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

Buna dimineata,mai tarziu.
Cafera..eu pregatesc un tort cu crema de cioco si frisca,luni e ziua lui Iosua,dar serbam maine...si pentru luni la gradi ii fac o praji interesanta,o sa va arat poze.

In rest,voiam sa spun ca mi-am luat aparat salin,ii dau drumul toata noaptea,vreau sa spun ca dormim mult mai bine,mai ales sotul care respira greu din cauza polipilor,si copiii respira bine,iar eu expectorez mult...deci luati-va aparat salin.Eu am dat 110 ron.

Valen,eu nu am uitat sa-ti felicit printesaCum mai sunteti?
De fapt am vrut sa spun ca am uitat sa -ti felicit printesa

Mergi la inceput