Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mmm interesante torturi..dar nooop,mie imi e foame
oaana,am si eu ap salin,nu stiu ce sa zic,l-a folosit si sotu' care are astm bronsic si nu a simtit ameliorari..si tata,care e un fumator inrait si are fel si fel de expextoratii,la fel,nu a simtit mare lurcu..dar poate difera de la om la om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu fac un tort cu blat de cacao, crema de ciocolata cu alune, imbracat in crema tiramisu.
Cine mai liciteaza?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

pai mai fetele,puneti si retete sau linkuri,macar le salvez si le fac cand m-oi subtia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Musso.cica in timp se simte diferenta,acu oi vedea,daca nu le cer despagubiri.Tortul pe care il fac eu e simplu in sine,cu blat normal,insiropat cu ccc compot de visine,crema e frisca 3 parti si finetti o parte.Deasupra ii pun o foaie de napolitana cu imaginea care o doreste Iosua si pe margine il decorez cu frisca colorata(eu colerez frisca cu suc praf la pliculete,rosu din visine,albastru de afine...)

Prajitura e aceea cu pesmet,dar nu mai pun budinca de vanilie si caramel ci de cocos si capsuni...le fac viu colorate sa-i incante pe copii de la gradi.
Stiu ca budincile astea mai contin e-uri,dar o data fac si eu exceptie.
O sa pun poze.

Mergi la inceput

oaana,saru'mana de reteta
in privinta ap salin,poate ai dreptate,noi l-am folosit cateva zile,n-am avut rabdare,dar o sa=l bag iara in priza.

Mergi la inceput

Recunosc, tortul meu e destul de simplu: blat obisnuit de pandispan cu cacao, crema este facuta din frisca lichida amestecata cu ciocolata topita, batute bine si amestecate cu niste alune macinate, iar crema tiramisu....ufff, e crema instant tiramisu de la Dr. Oetker. Nu prea folosesc eu creme instant, dar azi am ramas fara alte ingrediente si nici nu ma mai duc la cumparaturi....

Georgi, poti sa faci si tu tort si papi doar o feliuta.....cu restul servesti rudele sau prietenii.

Mergi la inceput

elena,nu pot sa mananc nici macar o feliuta ca se strica treaba si trebuie s-o iau de la capat..crema de tiramisu o faci cu mascarpone?..e cam scumputa,eu am auzit ca in loc de ea se poate folosi smantana grasa,,oricum mai ieftina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Musso, tortul meu e cel mai simplu: coci merele curatate, cand sunt gata, pui cateva cirese scoase de la congelator din recolta de vara, torni peste pandispanul din 5 oua ca sa nu iasa prea mult blat, presari uniform alte cirese, si bagi iar la cuptor pana se rumeneste pandispanul. Dupa ce se raceste il asezi pe platou cu merele in sus. Peste pui crema de vanilie si daca il ornezi cu felii de lamaie, e delicios.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

elena,nu pot sa mananc nici macar o feliuta ca se strica treaba si trebuie s-o iau de la capat..crema de tiramisu o faci cu mascarpone?..e cam scumputa,eu am auzit ca in loc de ea se poate folosi smantana grasa,,oricum mai ieftina.

georgiana,mamica de mihnea

Scuze,
crema tiramisu era de la Darling.

Mergi la inceput

mmmm...cafera,suna bine si usor de preparat,

multumesc de retete.

elena,am inteles ca ai folosit de la darling,dar te intrebam daca in mod obisnuit folosesti mascarpone sau smantana la crema de triamisu..ma gandeam ca daca ai in casa smantana s-o faci asa fara a folosi creme sintetice.

hai ca am transformat topicul,scuze.

Mergi la inceput