Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

jadi, sa stii ca si Sarah s-a balbait o perioada, da' la noi era din cauza faptului ca vocabularul ei nu era suficient de dezvoltat, fapt pentru care creierul functiona mult mai repede de cat era capabila gura sa se exprime (plastic rau,nu?). O opream eu cand o "miroseam" si o puneam sa vorbeasca rar si corect. Si Ines mai are episoade din astea "o o o o data Ines, o o data sarah". Vivela, ce dulce David. Nu stiu de unde pana unde da' si Ines zice la pufuleti, "futuieti". Loredana, sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana cred ca stiu de ce desene vorbesti. Adelise ma omoara cu Balamory, nu stiu daca sunt in Romania, nu sunt desene, sunt filmulete cu copii la gradinita. O sa caut pe youtube.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Valen La multi ani pentru Sarah, cu intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna, supeb mai sunt realizate pozele voastre. Cea in care e Adelicioase in mijlocul drumului e superba. Ca multe altele, de altfel. Aaaaaaaaa, m-ai omorat ci tinutele domnisoarei

Mergi la inceput

Caferuta multumim de complimente.

Cele doua poze de la semnatura sunt preferatele mele din punct de vedere artistic. Mi-a iesit si mie o data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Caferuta multumim de complimente.

Cele doua poze de la semnatura sunt preferatele mele din punct de vedere artistic. Mi-a iesit si mie o data.

Mergi la inceput

Vroiam sa zic, Luna, ca ai dreptate: si poza cu Cosmin e de revesta. Si nu fii modesta ca mai ai multeeeeeeeeee pentru care ar putea sa te invidieze multi foto profi. Asta e talentul tau. Sau unul din talente. Ar trebui sa-l exploatezi

Buna dimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani Sarah Marie! Valen sa-ti traiasca fetele
La multi ani Ioana!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am avut concediu saptamana asta si m-am ocupat de zarzavaturi, conserve pentru iarna si alte asemenea, asa ca am fost foarte ocupata. Razvan a stat non stop pe langa mine si ca sa imi arate cat e de fericit ca stau numai cu el si nu plec nicaieri, m-a pupacit intruna. Asa ca a fost o placere sa stam impreuna.
Este un copil sufletist, sensibil, iubitor.

Ne-am trezit dimineata pe la 6.45-7.15, nu mai tarziu (offf si ce-as mai fi dormit oleaca, dar na....) cautam ceva de papa, apoi il cautam pe bunelu', am mers la pui sa le spunem "buna dimineata", le-am dat ceva graunte, asa, ca sa nu uite ei ca Razvan e "generalul" care le face instructie, pe bebeleasca lui.
Si cat eu am facut diverse treburi, el s-a jucat cu tricicleta lui, a alergat prin curte, a mai rascolit prin jucariile lui, a mai venit la mine pentru o repriza de pupaceala, apoi pleca iar la joaca, eu ma ocupam iar de treburi si tot asa pana la pranz, cand venea si am tragea de mana spre pat si spunea "aa-a, aa-a" in limbajul lui asta e codul pentru nani. Nu doarme decat cu cineva, daca e singur sa trezeste dupa o ora cu plansete, daca se foieste si gaseste pe mama sau bunica adoarme rapid la loc si poate dormi pana la 3 ore.
Dupa amiaza am mers la magazinul central (din comuna) si am facut astfel o plimbare, ceva cumparaturi si am discutat despre copii, masini, catei, calutul, autobuz, nenea, tanti si tot ce mai intalneam in cale...
Seara il lua pe taticu in primire si se harjoneau pana chemam bunici si stateam cu totii la masa.
Daca face vreo boacana si vede ca ne-am suparat, tot el vine la noi si ne ia de gat si ne pupa ca se ne impace. Nu ii place sa fim suparati pe el.
E foarte gospodar si harnicut, incearca si el sa ajute la treburi. Zilele trecute face socrul meu niste beton pentru pardoseala in poiata gainilor si a alergat si Razvan prin curte cu o galetusa cu ceva nisip, cuprins de importanta treburilor lor de barbati.
E mare fan "Tom si Jerry", nimic altceva nu ii place, nici macar Thomas.
Folosim scutec la somnul de dupa amiaza si noaptea, nu putem scapa de ele pentru ca el bea foarte multa apa, in rest olita e prietena lui pentru pisu, cacuta face doar la WC.
Noaptea doarme cu mine...si banuiesc ca vom mai dormi impreuna ceva vreme.
Toate masinile pe care le vede Dacia papuc alba (masina de serviciu a sotului) zice ca sunt ale lui tata. A inceput deja sa diferentieze dintre masini si Mercedesuri (tip vechi) albe, cum are cumnatul meu Radu si pe care el il striga "Lala". Ii place foarte mult sa mearga cu masina si mai ales cu Radu. Sunt foarte apropiati.
Eu sunt foarte mandra de el si tot nu imi vine sa cred ce copil bun si sanatos mi-a dat Dumnezeu.

Gata, am scris cat pentru inca o saptamana. De luni ma intorc la serviciu si cum ne-au taiat accesul la internet, sunt nevoita sa citesc si sa scriu mai rar.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.....
fetele, multumesc din suflet pt sustzinere. mi-a prins foarte bine...sincer! v-am simtit aproape si a contat mult.deci:
ieri mi-am luat o zi de concediu si m-am dus cu "copilul" la doctor. i-a facut ecografie, nu a iesit asa naspa cum credeam, din fericire. are ficatul marit, gras, trebuie sa tzina regim , sa slabeasca neaparat, are si glicemia un picutz crescuta. asta e.....bine ca numai atat si ca se poate remedia daca are vointa si-si doreste asta.asa ca m-am mai linistit un pic.

*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Mergi la inceput